Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 31 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

31 Ιανουαρίου 2019 08:33
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 31 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 31 Ιανουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Το βασικό γνώρισμα για τους περισσότερους από εσάς θα είναι η ένταση, ωστόσο δε θα περάσετε και τόσο άσχημα, αφού κάτι θα αλλάξει στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αλλά δε θα λείψουν κάποιες οικογενειακές ή οικονομικές στενοχώριες. Όπως και να έχει μην αφήσετε να σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε όλα τα περιθώρια να περάσετε ευχάριστα και να ανακαλύψετε καινούριες συντροφιές, όμως, μην αμελήσετε τις ανειλημμένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη τραγωδία στα Χανιά: 48χρονος έπεσε νεκρός μέσα σε καφενείο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις που αδυνατείτε να τις υλοποιήσετε. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και μην πιέσετε τους δικούς σας ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Δε θα λείψουν τα καλά, αλλά θα μεσολαβήσουν και δυσκολίες οι οποίες θα έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συναλλαγές και νέες κοινωνικές επαφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Τουρκία: Μία 13χρονη το νέο θύμα της «Μπλε Φάλαινας»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια, όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφασιστικοί στις πρωτοβουλίες.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε πιο προνοητικά κάτι που τώρα σας ξενίζει, γιατί σας προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε για να αναζωογονηθείτε και στη συνέχεια να έχετε αποθέματα ενέργειας για τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετή έμφαση θα δοθεί στην προσωπική σας ζωή και παράλληλα θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και υπεύθυνοι στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να επωφεληθείτε και οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δείξετε στους άλλους τις αδυναμίες σας και γενικά επιμεληθείτε την κοινωνική σας εικόνα, μένοντας μακριά από λάθος παρέες και κακόβουλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην επιμένετε για πράγματα που προς το παρόν δεν είναι εφικτά. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΣ: Εφόσον ότι πείτε δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω, φιλοσοφήστε τις αντιξοότητες που σίγουρα δε θα λείψουν και προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share