Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων

28 Ιανουαρίου 2019 10:14
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ένα 24ωρο δεν σου φτάνει με τόσες επαφές, μηνύματα, συναντήσεις και γνωριμίες! Ναι, ένα καλό νέο έρχεται αυτήν την εβδομάδα και μία αλλαγή που χρειαζόσουν!
Τα «ΜΗ»: Αγαπητό 3ο δεκαήμερο…, μήπως το πήρες πάνω σου, με την ξαφνική εύνοια που είχες στα ερωτικά σου; Γιατί αλλιώς, δεν δικαιολογείται η τάση σου να τα βάζεις με όλους, να θες μόνο εσύ να έχεις τον έλεγχο και να δημιουργείς συνεχώς άσχημες ρήξεις… Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις απόλυτη επαγγελματική επιτυχία-επιτέλους-… Ερωτική όμως αυτήν την εβδομάδα, δεν την λες…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Αννίτα Πάνια!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω, ναι! Ήρθε η ώρα σου 2ο δεκαήμερο! Με κάποιο τρόπο, με μία πρόταση, με ένα μήνυμα, με ένα ταξίδι ή συνάντηση, ο κορυφαίος ερωτικός σου στόχος επιτυγχάνεται! Κάνε μια ευχή (εφικτή) και ναι, θα πραγματοποιηθεί! Promise!
Τα «ΜΗ»: Ταυράκι του 3ου, τι τα ήθελες τα παράνομα, αφού δεν σου πάνε; Τώρα έρχεται μία αποκάλυψη, που θα σε ταράξει και δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς! Εσύ του 1ου, «παίζεις» με ερωτικό παρελθόν… Οκ, από μένα, αλλά να ξέρεις…, είναι παροδικό και έχει σίγουρα ημερομηνία λήξης!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ, 1ο και 3ο δεκαήμερο, αχ, πόσο χαίρομαι για σένα! Ναι, αγάπη μου! Η αλλαγή, η ανανέωση ή το βήμα που ήθελες στα αισθηματικά σου τώρα έρχεται και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς καν να το περιμένεις!
Τα «ΜΗ»: Κι εσύ του 2ου μια χαρά, δεν λέω… Απλά προειδοποιώ… Αυτή η τσιγκουνιά σε χρήμα, αλλά και… πάθος, δεν θα σου βγει σε καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Όχι , αγάπη μου του 2ου, όχι! Στο χρωστάει ο παλιο-Κρόνος, να σου δώσει κι ένα δώρο! Όχι μόνο… προβλήματα! Για κάποιους έρχεται μία νέα σχέση, για άλλους εκπλήρωση ουσιαστικής επιθυμίας στην συντροφική ζωή και για κάποιους άλλους… καλά στέφανα!
Τα «ΜΗ»: Οκ, οκ… Τι έχεις πάθει 1ο και 3ο δεκαήμερο (ιδίως 3ο!!!) ; Γίνεσαι καταπιεστικός, κακούλης, και καλά τιμωρός, εγωιστής, νάρκισσος και χειραγωγός! Please, κάνε μια επαναφορά δεδομένων γλυκύτητας, γιατί θα έρθουν ρήξεις δύσκολες να αντέξεις…

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ε, ναι λοιπόν… Για άλλη μια φορά, είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής του έρωτα κι αυτήν την εβδομάδα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Ερωτική τύχη και εύνοια, φλερτ, κατακτήσεις, νέα σχέση ή ενδυνάμωση υπάρχουσας, πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμός και διασκέδαση! Yeahbabe!
Τα «ΜΗ»: Οκ, 2ο…. Έχεις χρόνο μόνο για δουλειά και ύπνο! Ο έρωτας, δεν χωράει στην καθημερινότητα σου, sorry!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη σοκ: Το τραγικό λάθος στην ταφή του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έτσι, γιατί το αξίζεις 2ο δεκαήμερο… Έτσι, γιατί βαρέθηκες τα παιχνίδια… Έτσι, για βαρέθηκες τα «πήγαινε-έλα» και τα δήθεν… Η ουσιαστική (και κυρίως μόνιμη) επιτυχία και εκπλήρωση επιθυμιών στον ερωτικό τομέα, μόλις ήρθε!!!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από το παρελθόν! Ακόμα κι αν σου δώσει… «δικαίωμα», μην πάρεις θάρρος… Θα πληγωθείς! Εσύ του 1ου, δουλειά, εργασία και χαρά… Ερωτικά από την άλλη εβδομάδα!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λάμπεις 1ο δεκαήμερο! Φλερτάρεις, απολαμβάνεις κατακτήσεις, διασκεδάζεις και γνωρίζεις κόσμο! Αν δε, έχεις ήδη σχέση, ζεις τον απόλυτο ρομαντισμό και πάθος!
Τα «ΜΗ»:3ο δεκαήμερο, τα «Μη» είναι πολλά αυτήν την εβδομάδα και τα πράγματα, είναι επικίνδυνα… Όχι σε καυγάδες, όχι σε ρήξεις, όχι σε χειραγωγήσεις, όχι σε λάθος πάθη και έρωτες, όχι στην κόντρα… Άκουσε με…Εσύ του 2ου, μπορεί να έχεις τώρα ευκαιρία για επανασύνδεση, αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα ξαναπληγωθείς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και επιτέλους ήρθε! Ήρθε αυτό το καλό νέο που περίμενες τόσο καιρό στα ερωτικά σου! Ήρθε αυτή η γνωριμία που θα σου αλλάξει την ζωή! Ήρθε εκείνο το μήνυμα ή πρόταση, που αδημονούσες να λάβεις! Μπράβο 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαημέρο, οκ επικοινώνησε με τον πρώην, αλλά μην ελπίζεις κιόλας, ότι αυτό θα καταλήξει σε επανασύνδεση! Εσύ του 3ου, sorry, αλλά επαγγελματικά τα έχεις κάνει μαντάρα και είσαι και εξαντλημένος… Τι τα θες και τα ερωτικά, μου λες;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι! Ο μεν του 1ου δεκαημέρου, το γλεντά με ερωτικά μηνύματα, γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις και ο δε του 3ου, απολαμβάνει χαρμόσυνες εκπλήξεις και απρόσμενες θετικές εξελίξεις και αλλαγές, στον Έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Όχι κι άσχημα 2ο δεκαήμερο τα ερωτικά σου, αλλά εσύ πιο πολύ νοιάζεσαι για το γεμάτο σου πορτοφόλι, παρά για το γεμάτο σου… κρεβάτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2Ο δεκαήμερο, παίρνεις ανάσα ανακούφισης και μάλιστα πιο απολαυστική από ποτέ στον Έρωτα! Ναι, μετά από μία ομολογουμένως βαριά περίοδο με προβλήματα, χαμογελάς ξανά (και μόνιμα), αφού ένα μεγάλο και ουσιαστικό σου όνειρο, πραγματοποιείται τώρα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο…, όσο επαναφέρεις παρελθοντικά θέματα και «κατηγορώ», σε τσακωμούς ή όταν έχεις νεύρα, τόσο πιο χαμένος θα βγαίνεις… Αναμένονται σκληρές ρήξεις… Α, και κάτι τελευταίο… Όχι στο ερωτικό παρελθόν… Η απογοήτευση είναι δεδομένη! Εσύ του 2ου, θα είσαι πιο cool… Γι’αυτό άσε την κτητικότητα, τις ζήλιες και την καταπίεση χωρίς λόγο, να χαλάνε την καλή ατμόσφαιρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΕΤ: Ανακοίνωση βόμβα για το αγαπημένο τρόφιμο των Ελλήνων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, εύνοια και καλοπέραση στο φουλ, ιδίως στα ερωτικά ζητήματα! Δεν θα πω πολλά! Οι εκπλήξεις άλλωστε και οι γρήγορες εξελίξεις που θα έρθουν, σε αυτά που θες, είναι το καλύτερο σου 1ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα, να ισορροπήσεις λογική με συναίσθημα… Ιδίως σε κάποιες αποφάσεις που πιθανόν πρέπει να πάρεις για έναν κρυφό ή απαγορευμένο έρωτα!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο πραγματοποιείται! Μία αλλαγή ουσιαστική που περίμενες, μόλις ήρθε! Κάτι καινούργιο που θα αλλάξει την ζωή σου εκ βάθους, είναι εδώ! Μπράβο 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, ασχολήσου με τα κάποια λάθη που έχεις κάνει στην δουλειά και άσε τον έρωτα… Εσύ το 1ου, μπόλικο παράνομο ερωτικό μπλα-μπλα, βλέπω… Προσοχή στις αποκαλύψεις…

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share