Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδιο: Ταύρος 2019... τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα... by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

28 Ιανουαρίου 2019 09:37
Ζώδιο: Ταύρος 2019... τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα... by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. αποφάσισα να γράψω για εμάς τους Ταύρους, θα μου πείτε εγωιστική η συμπεριφορά μου, έχουμε μπόλικα τέτοια χαρίσματα και πείσμα πολύ.. να προσθέσω! Προς μεγάλη μου έκπληξη είμαστε αρκετοί εμείς οι Ταύροι εκεί έξω, παιδιά του Μάη και του Έρωτα, να μας χαρώ – να μας χαρώ..! Οπότε ας ικανοποιήσω τη Ταυρίσια τη περιέργεια του κόσμου και οι Υδροχόοι ας προσμένετε λιγουλάκι.. σας ξεσήκωσα, σας αναστάτωσα και μου αρέσει πολύ.. αυτό!

Ο Γενάρης πάει έφυγε, τι να λέμε τώρα.. Δυνατός μήνας, μπορώ να πω, τεστάρει τις αντοχές μας, τη πίστη μας, τις δυνατότητές μας, τα θέλω μας και νιώθω πως μας σπρώχνει τον καθέναν ξεχωριστά προς μια νέα κατεύθυνση, κυρίως στα επαγγελματικά τα ζητήματα! Συνεπώς λίγες μερούλες έμειναν, κάντε ένα ντου από παντού και ότι προκύψει.. Πάντως το σύμπαν επιμένει σε νέες ευκαιρίες και περισσότερα χρήματα!

Ταυράκια όλο το 2019 αν εξαιρέσουμε τώρα στην αρχή και λίγο πριν το τέλος, οι μέρες που περνούν θα είναι πολύ τυχερές κυρίως για όσους κυνηγούν το όνειρο! Η καριέρα του καθενός, πολύ σημαντική και το φοβερό και τρομερό είναι οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν! Έχει σκληρή δουλειά το μενού και πολύ πίεση, αλλά όταν φτάσει ο Δεκέμβρης, θα δρέψετε τους καρπούς που σπείρατε και το χαμόγελό σας θα φτάσει ως την άλλη άκρη της Γης! Επαγγελματικά απογειώνεστε λοιπόν και ανεξάρτητα από τον Ουρανό, τον Ερμή και τον Άρη, που σας βασανίζουν όλη τη χρονιά, να ξέρετε πως ο Δίας και η Αφροδίτη, μαζί με τη Θεά Τύχη, είναι κάθε μέρα δίπλα σας.. και μόλις ο Δίας πάει στον Αιγόκερω.. τον Δεκέμβρη δηλαδή.. τότε πολλά τα θαύματα που σας προσμένουν.. believe in magic.. και πολλά τέτοια..!

καλή επιτυχία σε όλους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Your Face Sounds Familiar: Η πρεμιέρα και η ατάκα - φωτιά της Μαρίας Μπεκατώρου! (Video)

Φλεβάρης 2019

Καλά έχω συγκλονιστεί με αυτά που θα συμβούν, ο Φλεβάρης αν και κουτσός μήνας, είναι πολύ τρελός για τους Ταύρους, ως συνήθως! Φέτος μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού επιμένει το εργασία και χαρά, όμως και το πολύ τρέξιμο, το απίστευτο άγχος και την πίεση εκείνη την άκρως εξαντλητική! Ταυράκια δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, αλλά κάτι πολύ ευχάριστο πρόκειται να συμβεί, που θα σας απογειώσει και θα το πάρετε πολύ χαλαρά το πράγμα, που λέει ο λόγος! Η Νέα Σελήνη στις 4/2 στον Υδροχόο, σας στέλνει στο διάστημα! Άλλοι άνθρωποι, λέμε! Το δυνατό σας φύλλο, ο Άρης στο ζώδιό σας, από τα μέσα του μήνα και μετά! Όλα στα κόκκινα δηλαδή για το κυνήγι της επαγγελματικής σας επιτυχίας!!!

Μάρτης 2019
Νομίζω κόλλησε η βελόνα, πάλι εργασία και χαρά το μενού; Ο Μάρτης είναι ένας μήνας που βλέπετε πως κοπιάσατε για κάτι που άξιζε τον κόπο, η ικανοποίηση που θα νιώσετε πολύ μεγάλη, οπότε αφού όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους πια, ας ασχοληθείτε και λίγο με τον Έρωτα! Όμορφοι είστε, πετυχημένοι επίσης, υπερήφανοι για το οτιδήποτε κάνετε, γιατί να μην έχετε και μια ωραία ύπαρξη δίπλα σας;;; Όμορφες σκέψεις, επιτέλους, θα έρθει ο φτερωτός Έρωτας με τα βέλη του ή θα στρίψει γωνία τη τελευταία τη στιγμή;;; Ο ανάδρομος Ερμής από τα μέσα του μήνα και μετά, χαλάει πολύ το σκηνικό, γίνεστε πεισματάρηδες και δυσνόητοι και ακαταλαβίστικοι για αρκετούς!

Απρίλης 2019
Παίζει να σας πιάσουν τα ψυχοσωματικά σας, μπαίνει και άνοιξη σιγά-σιγά, να αναρωτιέστε ποιοι είστε και πού πηγαίνετε και από τη μια να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και από την άλλη μέσα στη γκρίνια! Ιδανική περίοδος λοιπόν για να ξεκινήσετε γιόγκα! Ή ένα άλλο άθλημα τέλος πάντων, για να ξεδίνετε, να διώχνετε την ένταση μακριά! Όσα χρήματα και αν έχετε, να τα αφήσετε εκεί που είναι και να αποφύγετε κάθε ρίσκο! Να είστε πονηροί και να διπλοτσεκάρετε τις συναλλαγές σας. Η Αφροδίτη σας κάνει γλυκούς, ρομαντικούς και ονειροπαρμένους..

Μάης 2019
Καλά για δώρο γενεθλίων σκάει μύτη ο Ουρανός στα Ταυράκια και θα το τραγουδήσουμε «Το κορίτσι του Μάη»! Και επειδή η καριέρα σας πάνω από όλα, είναι το μόνο που παρέχει σε εσάς την ασφάλεια που αποζητάτε, αφού στηρίζεστε στα πόδια σας, είστε ανεξάρτητοι, εσείς κάνετε κουμάντο! Αρκετοί μπορεί να δείτε το σώμα σας να αλλάζει, να ομορφαίνετε, να μπαίνετε σε ρούχα ξεχασμένα και να πάρετε τα επάνω σας και να γίνετε ακόμα πιο λαμπεροί! Όρεξη για ζωή, για περιπέτειες, για δράση, γιατί ο χειμώνας σας έκλεισε πολύ μέσα στο σπίτι, όμως αν έχετε κάνει καλή προεργασία, θα είναι ένας μήνας σκέτη γλύκα και πολύ στη μούρλια φυσικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Γιώργος Καρυπίδης!

Ιούνης 2019
Αρκετά Ταυράκια τις μέρες του Ιούνη αλλάζετε σπίτι! Ή φωνάζετε μαστόρους και το κάνετε αγνώριστο ή φτιάχνετε μια καλυβούλα, ή αγοράζετε σπίτι! Είναι η εποχή του να συμβεί κάτι τέτοιο, να πραγματοποιηθεί ένα από τα όνειρά σας! Δε θέλω τσιγκουνιές, είναι για καλό σκοπό! Τη φωλίτσα σας! Οπότε όσο χαλαρώσατε-χαλαρώσατε, από εδώ και πέρα, έχει τρέξιμο πολύ, μια με τις δουλειές σας, μια με τις νέες σας δραστηριότητες, από την άλλη οι ανανεωτικές σας οι αποφάσεις, έτσι πάνε αυτά, πακέτο! Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και εσείς δε παίρνετε χαμπάρι.. για αυτό κάνει τόση ζέστη;;;

Ιούλης 2019
Τι να λέμε τώρα;;; Ο Άρης μαζί με τον Ουρανό, σας στέλνουν εντελώς αδιάβαστους μες στο κατακαλόκαιρο! Πολύ το άγχος, οι ρυθμοί τρελοί, εσείς θα χρειαστεί να είστε συνεπείς και τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και κάπως έτσι πού μυαλό για διακοπές! Ο δρόμος που χαράξατε είναι, οπότε τον ακολουθείτε πιστά και όπου σας βγάλει! Όταν τα δεδομένα αλλάζουν, τότε ανατρέπονται και πολλά άλλα μαζί! Από τα μέσα του μήνα και μετά ηρεμείτε, παίρνετε μια ανάσα και ονειρεύεστε φυσικά μια παραλία καταγάλανη, όλη δική σας.. Μμμμμμ τι θα γίνει θα πάτε ή ακόμα θα το σκέφτεστε;;;

Αύγουστος 2019
Μυστήριος ο μήνας, αφού ανακατεύονται πολλοί μέσα στα πόδια σας και είστε απαραίτητοι στη δουλειά σας, οπότε να μη σας αφήνουν σε ησυχία, κυρίως αν είστε αδειούχοι! Οτιδήποτε και αν προκύψει, να επιλέξετε το σωστό, να είστε συνεργάσιμοι και δε πειράζει, υπάρχει και το αύριο, που όπως φαίνεται είναι πολύ λαμπερό για αρκετά Ταυράκια εκεί έξω! Το φινάλε του Αυγούστου άκρως ερωτικό, το σύμπαν θέλει να σας κάνει ένα μικρό δωράκι, για την υπομονή σας και την επιμονή! Για αυτό ακολουθήστε τα σημάδια και όπου σας βγάλουν! Μη πετάξετε το κινητό στη θάλασσα.. έτσι;;;

❤Σεπτέμβρης 2019❤
Μαγικός ο μήνας αυτός για εσάς, αιώνες τώρα! Είναι από τα ανεξήγητα, αλλά ο Σεπτέμβρης σας μεταμορφώνει σε υπέροχα πλάσματα! Γίνεστε πολύ ερωτικοί, σαγηνεύετε με μια ματιά. Έχετε και το μπρονζέ του καλοκαιριού, ακαταμάχητοι! Και το σύμπαν συνεχίζει να σας προσφέρει τα δώρα του, γιατί έφτασε ο καιρός να δρέψετε τους καρπούς σας! Τόση σκληρή δουλειά, άμα πια! Για να δω χαμόγελα και κόκκινα μαγουλάκια.. Πετάει η ομάδα, πέφτουν νέοι επαγγελματικοί στόχοι στο τραπέζι σας και απογειώνεστε ακόμα πιο πολύ! Και έρωτας και δουλειά! Το σύμπαν σας σε απόλυτη αρμονία! Αυτό δε γυρεύατε τόσο καιρό;;;

Οκτώβρης 2019
Έτσι πάνε αυτά, το σύμπαν παίρνει πίσω τα δώρα του, με άγαρμπο τρόπο, εν ολίγοις σας το χαλάει το όνειρο για λίγο! Τραγικό αυτό για τον ψυχικό σας τον κόσμο, οπότε θα πρέπει να πατήσετε φρένο και να δείτε λίγο το τι γίνεται τριγύρω σας! Μπορεί εσείς όλο αυτό το διάστημα να ήσασταν στη τρέλα με το ένα και το άλλο, να φτάσατε εκεί που στοχεύσατε, μη νομίζετε όμως πως όλοι χαίρονται για τις επιτυχίες σας. Τον λάκκο σας το σκάβουν κανονικότατα και φυσικά θα το διαπιστώσετε και να φοβούνται το Ταυρίσιο ταπεραμέντο που έχετε μέσα σας.. Η ψυχραιμία θα σας σώσει, οι εκρήξεις θυμού.. δε το νομίζω.. Βαλεριάνα παρακαλώ..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία σοκ της Σίας Κοσιώνη: Άλλος άνθρωπος χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Νοέμβρης 2019
Και το κακό συνεχίζεται αφού ερωτικά τα βάσανα, κυρίως αν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας. Με όλα αυτά που σας συμβαίνουν, το πιο πιθανό είναι να αδιαφορήσετε για τη προσωπική σας τη ζωή και φυσικά κάποιες ψυχές να το πάρουν τόσο κατάκαρδα και να σας κάνουν κόνξες ανεπανάληπτες! Τη πίεση σίγουρα σας την ανεβάζουν, στο λεπτό! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είστε χαλαροί και συζητήσιμοι, ακόμα και στη δουλειά σας, γιατί οι εντάσεις κουράζουν, φθείρουν και δείχνουν πως το αντίο είναι σωτήριο, ενώ δεν είναι, έχει και συνέπειες. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές!

❤Δεκέμβρης 2019❤
Το πιο ωραίο κερασάκι της τούρτας ever, είναι ο φετινός Δεκέμβρης! Απογειώνεστε επαγγελματικά, ανοίγουν οι ουρανοί, παίρνετε προαγωγή και περισσότερα χρήματα! Αναφέρομαι στους πιστούς Ταύρους, που το πάλεψαν και δεν εγκατέλειψαν τα όπλα στη μέση! Πετυχαίνετε αρκετούς στόχους στη δουλειά, δείχνετε ένα άλλο πρόσωπο, αλλάζετε level εντελώς! Για αυτό τώρα που με διαβάζετε.. ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε! Καριέρα σε καλό δρόμο, μέλλον υπάρχει και είναι λαμπερό, τι απομένει;;; Ο Έρωταςςςςςςςς!!! Τι να τα κάνετε τα πλούτη και τις επιτυχίες μονάχοι;;;

magicfariel

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share