Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Πως να τον κερδίσεις με βάση το ζώδιο του;

Ποιο είναι το κόλπο;

25 Ιανουαρίου 2019 11:20
Ζώδια και σχέσεις: Πως να τον κερδίσεις με βάση το ζώδιο του;

Κάθε ζώδιο έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να αντιδρά διαφορετικά σε μια σχέση. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει ένας άντρας και δεν ξέρεις πώς να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον αρκεί να μάθεις το ζώδιό του.

Γνωρίζοντας το ζώδιό του μπορείς να καταλάβεις τι είδους τύπος είναι. Του αρέσει η περιπέτεια; Του αρέσουν τα ταξίδια; Ή μήπως είναι φανατικός σπιτόγατος. Από τα χαρακτηριστικά που θα συγκεντρώσεις θα έχεις μια καλή ιδέα για το πώς θα τον προσεγγίσεις.

Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι η αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Πλησίασέ τον με δυναμισμό και στη συνέχεια προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου. Έχοντας μάθει πράγματα για τον χαρακτήρα του θα μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του και ο ίδιος θα νιώσει σαν να σε ξέρει χρόνια, ένα συναίσθημα που είναι πολύ θετικό και όμορφο στην αρχή μιας σχέσης.

Χρησιμοποίησε όλα όσα έμαθες για το ζώδιό του υπέρ σου ώστε να φανείς στα μάτια σου η κατάλληλη υποψήφια χωρίς όμως να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι.

Μην ξεχνάς πως το μυστικό για μια όμορφη και πετυχημένη σχέση είναι να μην κρύβεις τον πραγματικό σου εαυτό και να νιώθεις όμορφα με αυτό που είσαι. Αν εσύ νιώθεις όμορφα τότε κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share