Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 21 έως 27 Ιανουαρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

21 Ιανουαρίου 2019 15:50
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 21 έως 27 Ιανουαρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κριέ του 2ου , με τόσα νεύρα, εγωισμό και κακία που θα βγάλεις αυτήν την εβδομάδα, να ξέρεις χαριστικά μπαίνεις στα «Πρέπει»! Ο Δίας σου δίνει τύχη και μια ικανότητα να ξεφεύγεις στο «τσακ» από δυσκολίες που ίσως έρθουν! Ένα μήνυμα, μία συνάντηση ή μία είδηση ερωτική, σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις και επιτέλους να διώξεις και αυτά τα νεύρα που έχεις χωρίς λόγο! Εσύ του 1ου, είσαι σε φάση «Θέλω να τα αλλάξω όλα και φυσικά με τους φίλους μου στο πλάι μου»! Όχι απλά τα καταφέρνεις, αλλά επιπλέον κάτι καινούργιο που έρχεται τώρα ερωτικά, σε ανανεώνει περισσότερο από ποτέ!
Τα «ΜΗ»: Οκ, 3ο δεκαήμερο, ηρεμία please… Προκαλείς τσακωμούς, καυγάδες και ρήξεις χωρίς λόγο, εκτίθεσαι επικίνδυνα και επιπλέον αρνείσαι να προσαρμοστείς σε αλλαγές και νέα δεδομένα! Μήπως να χαλαρώσεις λιγουλάκι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Αυτά τα 4 ζώδια θα σεληνιαστούν από την Πανσέληνο απόψε!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άχου το μωρέ, μωρέ… Τι γλυκούλι που είσαι 3ο δεκαήμερο! Καλοπροαίρετο, κοινωνικό, με όρεξη για αλλαγές, μετακινήσεις και επαφές! Ναι αυτήν την εβδομάδα, βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό δεν μένει απαρατήρητο! Γοητεύεις και περνάς όμορφα!
Τα «ΜΗ»: 1o δεκαήμερο, τι νόμιζες; Ότι εκκρεμότητες και λάθη που άφησες στο παρελθόν, δεν θα ξαναγυρνούσαν για να σου θυμίσουν ότι πρέπει να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις στην ερωτική ζωή; Αμ δε… Με Ολική Έκλειψη Σελήνης, αυτήν την εβδομάδα είσαι εσύ υπεύθυνος να βελτιώσεις σχέσεις, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό! Εσύ 2ο δεκαήμερο, τι τα ήθελες τα παρασκηνιακά και απωθημένα; Τώρα ήρθε η ώρα να σε πονέσουν, να σε τιμωρήσουν, να σε τσακίσουν ψυχολογικά…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άκου τι γίνεται 2ο δεκαήμερο… Έχεις φουλ τύχη σε συντροφική ζωή! Εξομολογήσεις, προτάσεις, νέες σχέσεις και επισημοποιήσεις, είναι η φάση! Τι γίνεται όμως; Με τόση εύνοια, μάλλον υπερενθουσιάζεσαι και περιμένεις πράγματα, που sorry, αλλά δεν θα έρθουν ποτέ… Ναι στην τύχη λοιπόν, όχι στην ψευδαίσθηση! Εσύ του 1ου έχεις απίστευτο κέφι και ταξιδιάρικη διάθεση! Πώς να μην έχεις, με τόσες επαφές, γνωριμίες, μηνύματα και συναντήσεις; Στα καλύτερα σου!
Τα «ΜΗ»: 3ο… Άσε τις ζαβολιές και τα περίεργα, τα απαγορευμένα στον έρωτα, όπως επίσης περιόρισε την ζήλια και την καταπίεση! Μυρίζει μπαρούτι λόγω αποκάλυψης ή too much προκλητικότητας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μία απόλυτα καυτή, ερωτική εβδομάδα, μόλις έφτασε! Σεξ, πάθος, γοητεία, διορατικότητα, βαθύ συναίσθημα και ουσία στην ερωτική ζωή, σου δίνεται απλόχερα!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, δεν θα πω πολλά… Ένα μόνο. Συγκράτησε νεύρα, εγωισμό, κόντρες και… «μαγκιές», γιατί δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική απόφαση για τον Σκλαβενίτη!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλά εσύ του 2ου, βασιλιάς λέμε… Η απόλυτη ερωτική τύχη, που φέρνει πάθος, συναίσθημα, γονιμότητα, ερωτισμό, λάμψη, γοητεία, κατακτήσεις, διασκέδαση, θαυμαστές και γενικά επιτυχία! Περνάς απλά τέλεια!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, δικό σου το Φεγγαράκι με την Ολική του Έκλειψη… Έρχεται για να σου θυμίσει, πως οφείλεις να κάνεις τώρα ξεκαθαρίσματα, να απαλλαγείς από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις, να κάνεις αλλαγές, ακόμα κι αν όλα τα παραπάνω σε πονέσουν τώρα… Εσύ πουλάκι μου του 3ου, κοίτα που τα έχεις κάνει σαλάτα στη δουλειά και άσε τους έρωτες! Δούλευε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτό είναι! Άρχοντας! Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Παρθένος του 3ου, γλεντά, φλερτάρει, ζει τον έρωτα, το πάθος και το συναίσθημα και ρίχνει μαύρη πέτρα, σε ότι τον πονούσε μέχρι τώρα! Έτσι, έτσι!
Τα «ΜΗ»: Παρθένε του 2ου…. Δεν σου ξαναγράφω τίποτα! Θα κάνω copy-paste, αυτά που σου λέω χρόνια τώρα και δεν με ακούς! Όχι, όχι και ξανά όχι στο ερωτικό παρελθόν! Μαζί με τον πρώην, θα έρθει και δάκρυ… Στο λέω… Εσύ του 1ου, δουλειά, δουλειά και δουλειά... Έρωτας; Μπα...

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ, βρε μωρό μου εσύ του 2ου... Τι τα θες τα νεύρα και τους εγωισμούς; Δεν βλέπεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου; Άκουσε με και περιόρισε καυγάδες... Έχεις συναρπαστικές ευκαιρίες να κάνεις μία νέα αρχή, να γνωρίσεις κόσμο, να φλερτάρεις, να συζητήσεις και να βρεις λύσεις με τον σύντροφο, να ανταλλάξεις μηνύματα και τηλεφωνήματα με αυτόν που ποθείς! Ναι στην επικοινωνία, όχι στην κόντρα, λοιπόν! Εσύ του 1ου, “πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις! Είσαι μέσα στην ανεμελιά, την τρελή χαρά και την λάμψη! Από κατακτήσεις; Παίρνεις το χρυσό! Γλέντα το και ερωτεύσου!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο όχι... Δεν θα βρεις το δίκιο σου με φωνές και ξεσπάσματα... Δεν θα σου πάει καλά η πρωτοβουλία σου, να προσεγγίσεις τον πρώην... Δεν θα λύσεις παροντικά προβλήματα, επαναφέροντας και αναφέροντας στον τσακωμό, παλαιότερα θέματα... Χαλάρωσε λοιπόν...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω, ναι Σκορπιέ του 3ου! Έρχονται επιτέλους μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, που τόσο καιρό περίμενες! Ναι, ναι, ήρθε η ώρα να χτυπήσει το κινητό από τον σωστό άνθρωπο!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο τα έχεις κάνει μαντάρα στη δουλειά και έχεις εκτεθεί... Λύσε πρώτα αυτό το πρόβλημα σου και αργότερα πάμε και για έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Οκ, μπορεί να εμπιστεύεσαι και να ελπίζεις σε λάθος καταστάσεις και ανθρώπους, αλλά δεν φταις εσύ 2ο δεκαήμερο! Είναι που η ερωτική εύνοια είναι στα ύψη! Είναι πως οι κατακτήσεις, οι εξομολογήσεις και οι θαυμαστές σου, δεν μετριούνται καν! Είναι που το φλερτ και η διασκέδαση, δεν σταματούν λεπτό! Εσύ φταις μετά να ενθουσιάζεσαι υπερβολικά;Εσύ του 1ου, μπαίνεις στην διαδικασία του φλερτ, των γνωριμιών και των... πρώτων ραντεβού! Αν πάλι έχεις καταλήξει στο άλλο σου μισό ήδη, μία σύζητηση, θα σας φέρει πιο κοντά!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, από την μια ζηλεύεις και από την άλλη θες την ελευθερία σου! Από την μία έχεις απαιτήσεις και από την άλλη δεν κάνεις στον άλλο, ούτε ένα χατίρι... Μήπως τα θες όλα δικά σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στον αθλητισμό: Αυτοκτόνησε στα 33 του χρόνια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ογλυκό μου απολαμβάνεις επιτέλους ηρεμία και σιγουριά! Εκτός από ένα γεμάτο πορτοφόλι, πετυχαίνεις ουσιαστικούς στόχους, σταθερότητα και αισθησιασμό στον έρωτα! Αυτοπεποίθηση welcome back!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο, χαμομηλάκι... Χαμομηλάκι, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι καλά! Και πως να είναι, θα μου πεις... Αναποδιές, δυσκολίες που έρχονται (ή επανέρχονται), επιθετικότητα και ανατροπές... Πως να μην φτάσεις στα όρια σου...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Προκαλώωωω, εσένα του 2ου, να μείνεις έστω μια ώρα αυτήν την εβδομάδα, χωρίς να μιλήσεις σε άνθρωπο! Πίστεψε με δεν “παίζει”! Φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις και συναντήσεις, σου δίνουν την απόλυτη χαρά!!!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μήπως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα στον έρωτα και να μην εθελοτυφλείς πια; Στην τελική, αν κάτι σε χαλάει, καλύτερα να το αφήσεις πίσω και να προχωρήσεις παρακάτω... Άλλαξε ό,τιδήποτε τοξικό στην ζωή σου!3ο δεκαήμερο, εγώ στα έλεγα, να μην μπλέκεις στα κρυφά και απαγορευμένα ερωτοπερπατήματα... Αν δεν με άκουσες, τώρα ετοιμάσου για αποκαλύψεις...

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χμμ... Ο μεν 3ου δεκαημέρου, φουλ από φλερτ, νέες γνωριμίες και επαφές... Ο δε του 1ου δεκαημέρου, αρέσκεται στις κρυφές και παρασκηνιακές ερωτικές δραστηριότητες! Όπως και να έχει και οι δυο, θα περάσετε καλά!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 2ου, μετά από τόσα ψέματα, αλλά και ανόητες ελπίδες σε έρωτα, αλλά και εργασία, η απογοητεύση χτυπά την πόρτα, ως... τιμωρός!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share