Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Προσοχή: Αυτά τα 4 ζώδια θα σεληνιαστούν από την Πανσέληνο!

Αυτοί οι 4 την βάψατε!

21 Ιανουαρίου 2019 15:42
Προσοχή: Αυτά τα 4 ζώδια θα σεληνιαστούν από την Πανσέληνο!

Πανσέληνος, υπερπανσέληνος και ολική σεληνιακή έκλειψη. Η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς θα συνδυασθεί με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι θα βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη και έτσι θα φαίνεται πιο μεγάλο και φωτεινό (Υπερ-Σελήνη ή υπερπανσέληνος), αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης.

Η πρώτη αυτή Πανσέληνος του 2019, συνοδεύεται και με Έκλειψη Σελήνης, από την μηδενική μοίρα του Λέοντα. Στο φαινόμενο συμμετέχει δυσαρμονικά και ο Ουρανός. Οπότε καλό είναι να είστε ψύχραιμοιμ να διαχειριστείτε σωστά τις εκρήξεις σας και να ελέγξετε την εριστική σας διάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική απόφαση για τον Σκλαβενίτη!

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς καιΥδροχόους, που γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους. Οι συγκεκριμένοι τυχεροί-άτυχοι, αναμένετε να ζήσετε μεγάλες εντάσεις ενώ θα κλείσετε ανοιχτούς κύκλους του παρελθόντος. Γι’ αυτό φροντίστε αυτές τις ημέρες, αυτής της εβδομάδας να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα που σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι προκλήσεις θα υπάρχουν, αλλά αν τις διαχειριστείτε με ευελιξία και διπλωματία θα βγείτε κερδισμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στον αθλητισμό: Αυτοκτόνησε στα 33 του χρόνια!

Παράλληλα, την ημέρα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, Αφροδίτη, Άρης και Δίας σχηματίζουν θετικές γωνίες, ευνοώντας τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Τυχεροί λοιπόν θα είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β’ δεκαήμερου που θα βρεθούν κερδισμένοι τόσο αισθηματικά όσο και οικονομικά.

Πηγη marieclaire.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share