Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τετράγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 21/1! - Έρωτας θολός και αβέβαιος!

Έρχονται απογοητεύσεις και εξαπατήσεις σε έρωτα και χρήμα!

20 Ιανουαρίου 2019 12:15
Ζώδια: Τετράγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 21/1! - Έρωτας θολός και αβέβαιος!

Στις 21 του Γενάρη, έρχονται απογοητεύσεις και εξαπατήσεις σε έρωτα και χρήμα! Δες σε ποιο τομέα πρέπει να προσέξεις…

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, η Αφροδίτη στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν την απατηλή όψη του Τετραγώνου!

Στον ερωτικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα, έρχονται αμφιβολίες, εξαπατήσεις, αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ψευδαισθήσεις και αυταπάτες…

Είμαστε αναποφάσιστοι και μας βασανίζουν πολλά ερωτηματικά…

Οι μεγάλες μας προσδοκίες, θα φέρουν για άλλη μια φορά απογοητεύσεις, αφού θα αποκαλυφθούν ψέματα και υποκριτικές συμπεριφορές, που θα μας αναγκάσουν να αναθεωρήσουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταξίδι στον χρόνο για την Τατιάνα Στεφανίδου! Η μεγάλη συγκίνηση και οι στιγμές που πέρασαν!

Λάθος διαχείριση χρημάτων και αλόγιστα έξοδα, φέρνουν οικονομικό αδιέξοδο και πολλές πιέσεις!

Προσέχουμε περισσότερο τις τσάντες μας και τις τσέπες μας, αυτήν την περίοδο!

Οφείλουμε να έχουμε σύνεση, λογική, εντιμότητα και να αποδεχθούμε μόνο τα γεγονότα, ως πραγματικότητα!

Επηρεάζονται κυρίως τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Μην παρασύρεσαι από υπεραισιοδοξία και υπερβολικό ενθουσιασμό, ιδίως σε επαφές και μετακινήσεις, γιατί πολύ πιθανόν, να προσγειωθείς απότομα! Οργάνωσε καλύτερα τα ταξίδια σου και μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες!

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις μάλλον υπερβολικές απαιτήσεις από έρωτα, αλλά και από χρήμα! Αν δεν μείνεις ολιγαρκείς και προσγειωμένος, θα απογοητευτείς από τα γεγονότα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αναθεωρείς κάποια όνειρα σου στον συντροφικό τομέα, μετά από απογοητεύσεις που θα έρθουν. Η τάση σου να εξιδανικεύεις πρόσωπα και σχέσεις, δεν σου επέτρεψε να δεις την αλήθεια! Παρέμεινε έντιμος, αν έχεις ήδη σχέση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια απρόσεκτα λάθη σου, θα φέρουν αναποδιές στη καθημερινότητα και κυρίως στην εργασία σου! Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και καλό θα ήταν να μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΛΕΩΝ
Πες όχι στις εξιδανικεύσεις και στον υπερβολικό ρομαντισμό στον ερωτικό τομέα και μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου, ώστε να μην απογοητευτείς! Μην πιστεύεις και μην λες μεγάλα λόγια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΑΙ: Ποια εκπομπή έκανε ρεκόρ;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην παρασύρεσαι και πάλι σε ένα ερωτικό παρελθόν που σε έχει ήδη πληγώσει, αλλά εσύ ακόμα ελπίζεις, γιατί και πάλι θα απογοητευτείς. Κάποια οικογενειακά πρόσωπα, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

ΖΥΓΟΣ
Δεν πρόσεξες και εμπιστεύτηκες τα λάθος άτομα, με αποτέλεσμα να έρχονται τώρα αποκαλύψεις για ψέματα, κουτσομπολιά και μυστικά, που δεν σε συμφέρουν! Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην έχεις απαιτήσεις παράλογες, βασισμένες σε ψευδαισθήσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή! Πες όχι στις ανούσιες οικονομικές σπατάλες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια, που τόσο καιρό αρνιόσουν να δεις! Έρχονται απογοητεύσεις, επειδή βασίστηκες σε προσδοκίες και ελπίδες, κυρίως για έρωτα και χρήμα! Πες όχι στην ανεντιμότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως υπάρξουν στιγμές θλίψης και μελαγχολίας, χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Το ένστικτο σου σε παρασύρει σε ένα παρασκηνιακό έρωτα, ο οποίος όμως φέρνει απογοητεύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο φιλικό τομέα έρχονται απογοητεύσεις, αφού ένας ή περισσότεροι φίλοι, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τυχόν νέες γνωριμίες!

ΙΧΘΥΣ
Έρχονται κάποιες απογοητεύσεις, κυρίως γιατί είχες εξωπραγματικούς επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες! Κράτα μικρό καλάθι στην καριέρα και διατήρησε την καλή κοινωνική σου εικόνα, αντιστεκόμενος σε ανεντιμότητες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share