Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 16/01/2019 by MagicF’Ariel!

Όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε σήμερα!

16 Ιανουαρίου 2019 08:52
Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 16/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα ζωδιάκια σήμερα τα έβαλα στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς, «μπήκαν» τα κακόμοιρα, αλλά από το να εξαφανιστώ, επιλέγω το λίγα και καλά ή ας πούμε στενεμένα!

Χαλαρή η μέρα αστρολογικά, οι πλανήτες κάνουν μια μικρή παύση, όχι επειδή μας λυπήθηκαν, γιατί ανοίγουν τον δρόμο για την έκλειψη που θα συμβεί σε λίγες μερούλες.. εεεε έρχεται! Το φινάλε του μήνα θα είναι ολίγον ζόρικο, αλλά μετά από τόσα χρόνια.. δε μασάμε σύμπαν.. γελάμε πια.. και κλαίμε πού και πού!

Το καλοκαίρι φύτεψα τον έρωτα σε μια γλάστρα! Σκέφτηκα, αφού με απαρνιέται σε προσωπικό επίπεδο, αφού με αποφεύγει, ας τον φυτέψω!

Δίχως να το καταλάβω, το λουλούδι φούντωσε, άνθισε, μου ομόρφυνε όντως ένα μέρος της καθημερινότητάς μου, όμως το Σ’αγαπώ δε μου το είπε! Ξαφνικά οι δικοί μου, είχαν μια τρελή διάθεση, να ξεριζώσουν το φυτό, για να βάψουν τη γλάστρα, μες στο κατακαλόκαιρο, που το λουλούδι μου, βρισκόταν σε μια φανταστική και ονειρεμένη έξαρση..!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη τραγωδία στη Νίκαια: Νεκρός βρέθηκε αγνοούμενος!

Τους λέω, πρώτα θα κάνει τον κύκλο της ζωής και μετά θα προβούμε στον καλλωπισμό της γλάστρας!
Δε φτάνει που ο Έρωτας δε με θέλει, δε φτάνει που ανταποκρίθηκε μόνο, σε μορφή λουλουδιού, να τον πετσοκόψω κιόλας;;;

Ε λοιπόν, πέρασε ο χιονιάς.. μήνα Γενάρη και τον έκαψε τον Έρωτα! Τίτλοι τέλους.. και σκέφτομαι.. ο Έρωτας είναι Υδροχόος, Φλεβάρη τον γιορτάζουμε, γεννήθηκε στα χιόνια, γιατί δεν επιζεί κιόλας;;; όσο για τη γλάστρα.. όλη δική σας.. χαχα!

τρελά φιλάκια..

Κριός
Μέρα που καλά θα κάνετε να αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά σας και να μη κοιτάξετε ρολόι καν! Μπορεί να σας αναθέσουν μια νέα αρμοδιότητα, για να δουν κατά πόσο ικανοί είστε! Το έχετε, για αυτό εκπλήξτε τους!

Ταύρος
Προσπαθήστε με ήρεμο τρόπο να εξηγήσετε, οτιδήποτε σας ενοχλεί! Οργανωθείτε, βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά και αν χρειαστεί, δώστε και κατευθύνσεις, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σας σωστά και άμεσα!

Δίδυμος
Αν κάνατε κάπου λάθος, θα μπορέσετε να το διορθώσετε, δίχως να σας στιγματίσει! Ορεξάτοι, γεμάτοι από ενέργεια, ασχολείστε εκ νέου με τις υποθέσεις σας, γιατί τούτη τη φορά το γλυκό πρέπει να πετύχει!

Καρκίνος
Μπορεί να το κατέχετε αυτό που κάνετε, όμως δε χρειάζεται να ενθουσιάζεστε και τόσο πολύ, γιατί όλο και κάτι σας έχει ξεφύγει και μετά, ποιος βλέπει τα μουτράκια! Σήμερα για κάντε έναν τυπικό έλεγχο, καλού – κακού!

Λέων
Μια πολύ ερωτική μέρα μόλις σας ξημέρωσε, για αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως! Αν έχετε σύντροφο, όλα μια χαρά, αν όχι, τότε για να πάτε μια τσάρκα, στο γνωστό το στέκι. Δε ξέρετε ποτέ τι συνάντηση μπορεί να προκύψει..

Παρθένος
Παίζει να σας έχουν κάνει μια πρόταση για μια άλλη δουλειά και εσείς ξαφνικά να έχετε αναστατωθεί που σημαίνει πως τα θέλετε όλα δικά σας! Βάλτε τα κάτω και διαλέξτε ότι είναι καλύτερο για εσάς, από όλες τις απόψεις!

Ζυγός
Νέοι άνθρωποι μπαίνουν μέσα στη ζωή σας και έχουν όλα τα φόντα για να σας βοηθήσουν στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα! Δημόσιες σχέσεις το μυστικό και να έχετε και τον στόχο στο τσεπάκι! Από ιδέες είστε φουλ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: «Δέχθηκα κι εγώ επίθεση στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη»!

Σκορπιός
Να καθίσετε φρόνιμα, δεν είναι οι μέρες κατάλληλες για να κάνετε ταρζανιές, κυρίως στη δουλειά σας. Βέβαια, σήμερα ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα και φωνάζει γιατί τον έχετε εγκαταλείψει τόσο.. Για φλερτάρετε μπας και σωθούμε!

Τοξότης
Από τις καλύτερες μέρες του μήνα, σήμερα μπορεί να σας κάνουν και πρόταση γάμου! Αν όχι τότε αγκαλιάστε τον σύντροφό σας και φτιάξτε τη πιο ρομαντική ατμόσφαιρα ever! Έχει φλερτ το μενού, αγκαλίτσες και φιλάκια!

Αιγόκερως
Από τις πολύ δυνατές ημέρες, φροντίστε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας και να βάλετε και μια τάξη τριγύρω! Να είστε ξεκάθαροι και σοβαροί και στη τελική βάλτε και μια φωνή αν χρειάζεται! Το πνεύμα του αρχηγού κάνει κούκου!

Υδροχόος
Η Θεά Τύχη σας καλημερίζει και τα μαντάτα είναι πολύ χαρμόσυνα! Κάτι που περιμένετε καιρό τώρα, ως δια μαγείας σας το φέρνουν στο πιάτο έτοιμο και ξετρελαίνεστε! Μη ζητήσετε τίποτα, είναι η μέρα που λαμβάνετε μόνο!

Ιχθύς
Ξεχάστε τις γιορτές, έχει δουλειά από εδώ και πέρα, για αυτό φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι, γιατί από αλλού ξεκινάτε και αλλού καταλήγετε! Λύσεις υπάρχουν για όλα, αρκεί να υπάρχει μια σειρά!

Πηγή: magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share