Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 14/01/2019 by MagicF’Ariel!

Ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας!

14 Ιανουαρίου 2019 08:29
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 14/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ω ναι, δεν υπάρχει τίποτα το στάνταρτ εδώ πέρα. Τα δεδομένα τα πάτησε το τρένο! Το ξωτικό, έχει ανάγκη να γράψει και γράφει! Θέλει να εξαφανιστεί μες στις κουφάλες των δέντρων; Θα εξαφανιστεί! Σήμερα, δε ξέρω τι με βρήκε.. φλας.. μαγικό και πολύ φωτεινό.. και όνειρο δεν είδα!

Παιχνιδιάρικη η μέρα αστρολογικά, αφού μας τα έκαναν μαντάρα οι πλανήτες μέσα στο ΣΚ, ας μας χαρίσουν μια όμορφη Δευτέρα, που δε μας αρέσει καθόλου, έτσι για την αλλαγή.. Ο Ποσειδώνας έχει πιάσει τον Ερμή, τον έχει ξελογιάσει, μπορεί να του γαργαλάει και τις πατούσες, τον κάνει και γελά και κάπως έτσι, ξεφεύγουν τα μαντάτα, χαρωπά μεν, αλλά κάποια δεν είναι ολοκληρωμένα, κάποια είναι απατηλά, κάποια δε πρέπει να φτάσουν ακόμα στον προορισμό τους..

Βλέπω τον Ερμή μόλις συνέλθει να τραβάει τις φτερούγες του.. όπως κάνουμε και εμείς με τις κοτσίδες μας.. αλλά δεν έχει το νου του.. Είναι και γλύκας και ο Ποσειδώνας, πάει η μέρα της απόλυτης παραίσθησης..

Καλή εβδομάδα μας εύχομαι.. και τα καλύτερα έρχονται!

φιλάκια...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Αύριο χιόνια στην Αττική - Θα πέσει μεγάλος όγκος νερού

Κριός
Μέρα που θα ασχοληθείτε εξολοκλήρου με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Φροντίστε να ντυθείτε όμορφα, με σκοπό να τραβήξετε τα βλέμματα των άλλων, όχι τόσο για την εντύπωση, όσο γιατί υπάρχετε και κυκλοφορείτε ανάμεσά τους! Η Θεά Τύχη είναι δίπλα σας και σήμερα όλο και κάτι θα ακούσετε για εκείνη την προαγωγή, που θα σας χαροποιήσει πολύ! Διπλωματική η στάση σας, έτσι..;;;

Ταύρος
Έχετε εξαφανιστεί από τον Έρωτα και εκείνος σας γυρεύει, να που δε σας βρίσκει με τίποτα! Μείνετε μακριά, όχι τίποτα άλλο μπας και φανούν τα μάτια του, μπας και ανακαλύψετε το ποιος σας αγαπά και ποιος όχι! Μέρα που το χάρισμα της τηλεπάθειας θα είναι έντονο πολύ και παίζει αυτό που αισθάνεστε για ένα πρόσωπο, να είναι αμοιβαίο. Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα;;; Κάποιος άλλος, ίσως..

Δίδυμος
Ένα μαντάτο φτάνει στα αυτιά σας και ξετρελαίνεστε από χαρά, αλλά παίζει να είναι μούφα η υπόθεση και να απογοητευτείτε στη πορεία! Κρατήστε μικρό καλάθι σας κάθε περίπτωση και ω ναι ας είστε δύσπιστοι πολύ, μέχρι να φτάσουν οι αποδείξεις στα χέρια σας. Αν κάτι μέσα σας, σας λέει πως κάτι δε πηγαίνει καλά, να το πιστέψετε, γιατί έχετε δίκιο για ακόμη μια φορά! Τα σημάδια σας μιλούν!

Καρκίνος
Κάτι μπαίνει στο μυαλουδάκι σας και δε φεύγει με τίποτα. Το ανακοινώνετε επίσης και αφήνετε και μερικούς με το στόμα ανοιχτό. Η μέρα σας είναι άκρως επικοινωνιακή, καλά θα κάνετε να είστε μετρημένοι στο λόγο σας, γιατί οι χαρές, μπορούν να γίνουν λύπες στο λεπτό! Αφήστε τους άλλους να παρλάρουν και όταν ζητηθεί η γνώμη σας, να χαμογελάσετε απλά! Δύσκολο, πολύ αυτό..

Λέων
Λιονταράκια μου, σήμερα αποζητάτε πολύ αγάπη και προδερμ από τους γύρω σας, βρήκατε τη μέρα! Εκτός τόπου και χρόνου ως συνήθως! Βέβαια, μιας που σας έχουν πιάσει οι γλύκες σας, καλό είναι να φροντίσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους τριγύρω, γιατί σας βλέπουν σα μπαμπούλες και δεν είναι ωραίο αυτό! Και πάλι, βέβαια, αν τους έχετε κάνει μπάχαλο.. μη προσμένετε «τρουφάκι γάλακτος»..!

Παρθένος
Πάλι μπερδεμένοι είστε και ενώ έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, κάνετε δεύτερες σκέψεις, γιατί λίγο το μακρύ και το κοντό του καθενός, ας πούμε πως προβληματιστήκατε πάλι. Η σελίδα άλλαξε, θέλετε δε θέλετε, για αυτό να ξέρετε πως έφτασε η εποχή για νέες περιπέτειες και εντελώς διαφορετικές συνήθειες.. για κάντε εκείνο το μακροβούτι. Τον θησαυρό τον βλέπετε;;

Ζυγός
Σήμερα σας πιάνει το παράπονο και παίζει να νιαουρίζετε όλη μέρα! Τουλάχιστον να μην είστε μονάχοι σας, ας έχετε δίπλα σας ανθρώπους που καταλαβαίνουν τον πόνο σας και μπορούν να σας βοηθήσουν. Υπάρχουν λύσεις, εναλλακτικές, αν δε μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, πώς οι άλλοι θα γνωρίζουν το τι σας συμβαίνει; Μη γίνεστε υπερβολικοί και μελοδραματικοί. Ο ρόλος είναι δικός σας και τα φώτα επάνω σας!

Σκορπιός
Μπορεί αρκετοί εκεί έξω να έχετε απαρνηθεί τον έρωτα, να όμως που εκείνος σας γυροφέρνει γιατί δε το δέχεται αυτό από εσάς με τίποτα! Μια συνάντηση μπορεί να προκύψει, όλο και κάποιος να σας πάρει τηλέφωνο και ξαφνικά μια εξομολόγηση, μπορεί να σας ταξιδέψει σε εποχές που η καρδιά σας έσταζε μέλι! Μη φωνάζετε, μεταξύ μας τώρα, πώς μπορείτε και καταπιέζετε τόσο συναίσθημα;;;

Τοξότης
Πολύ τυχερή η μέρα σας πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Ας πούμε πως άνοιξαν οι ουρανοί και μοιράζουν ευκαιρίες που εσείς θα πρέπει να τις αρπάξετε, δίχως φυσικά να χάσετε πολύτιμο χρόνο! Μπορεί κάποιος να σας πει τον πόνο του και μέσα από αυτό, να προκύψει κάτι πολύ καλό για εσάς! Ιδανική μέρα για να βάλετε νέους στόχους και να αποδεχτείτε μια πρόταση που μπορεί να σας κάνουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινούν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις - Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Αιγόκερως
Στο μυαλό σας μπορεί να έχετε τις Μπαχάμες, τις παραλίες τις φοβερές και τον ήλιο, να όμως που ένα τέτοιο ταξίδι μέχρι στιγμής μπορεί να είναι μόνο φανταστικό! Κάντε υπομονή, μαζέψτε και κανένα φράγκο και κάποια στιγμή μπορεί να γίνει και αληθινό! Φροντίστε να τελειώσετε με τις δουλειές σας το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψετε στο σπιτάκι σας, στον σύντροφό σας, σε οτιδήποτε σας ευχαριστεί..!

Υδροχόος
Χρυσά μου σήμερα θα ακούσετε τόσα γλυκόλογα, που μπορεί να λιώσετε και να σας εξαπατήσουν στο τέλος, επίσης! Μακριά από κόλακες, από υπάρξεις που έχουν απώτερες βλέψεις, από το κάλπικο, γιατί ναι μεν μπορεί να σας ανεβάζουν ψυχολογικά, όμως δεν είναι για καλό σκοπό και μπορεί να χάσετε λεφτά μέσα από τα χέρια σας! Πώς πάτε και μπλέκετε με εκείνες τις ιδιαίτερες περιπτώσεις.. δε ξέρω!

Ιχθύς
Μέρα που δε θα βάλετε γλώσσα μέσα! Επικοινωνιακοί μέχρι εκεί που δε φτάνει, μια με τον έναν και μια με τον άλλον, έχετε τόσα να πείτε, να μοιραστείτε ιδέες, ξεσηκωμένοι σα τα μικρά τα παιδιά! Γεμάτοι από ενθουσιασμό λέτε καλημέρα στο σύμπαν (χαμογελώ..) καλύτερα έτσι, παρά μες στη ψυχασθένεια! Μη σας πω πως σας χτύπησε το καλλιτεχνικό σας, κατακούτελα.. Η δημιουργικότητα στο φουλ!

magicfariel

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share