Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 11/01/2019 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

11 Ιανουαρίου 2019 09:00
Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 11/01/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έδωσα υπόσχεση, τη τήρησα, γιατί η Ταυρίνα θέλει να έχει το κούτελο καθαρό!

Ακόμα μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, τρέχουμε τις μέρες αυτές και όχι δε φτάνουμε, ούτε το τέρμα δε βλέπουμε, αλλά τα ζωδιάκια, ζωδιάκια! Ο καθένας με τον πόνο του!

Η μέρα σήμερα αστρολογικά είναι σκοτεινή και χαλάει κατά πολύ τη διάθεση του κόσμου!

Συννεφιασμένος και ο ουρανός, ρίχνει και αυτό το ψιλόβροχο, που είναι άκρως εκνευριστικό, μας τα μούσκεψε το σύμπαν, κανονικά! Που λέτε ο Πλούτωνας παίζει μπάλα, κυριαρχεί με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο και ότι και να λέμε, το γκρίζο είναι το χρώμα της ημέρας!

Και εμείς, επειδή είμαστε τα ξωτικά του δάσους, θα βρούμε μια σπηλιά, θα ανάψουμε μια ωραία φωτιά και θα συνεχίσουμε το χορό και το τραγούδι, γύρω από αυτήν, γιατί είναι Παρασκευή.. η πιο μαγική ημέρα της εβδομάδας!

πολλά φιλάκια..!

Κριός
Μέρα πολύ δυνατή για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Διάφορες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι σας, άλλες φανερές, άλλες όχι και τόσο και εσείς κάπου στη μέση να αναρωτιέστε το τι έγινε ξαφνικά! Τα μάτια σας δεκατέσσερα, το μυαλό σας στη θέση του και δεν έχει καμία σημασία αν τελειώνει η εβδομάδα! Για εσάς μπορεί κάτι να ξεκινήσει από σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

Ταύρος
Έχετε βάλει έναν στόχο εσείς και θέλετε να τον πετύχετε αμέτι μουχαμέτι, οπότε αγωνίζεστε κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα, ίσως και λίγο για τα ερωτικά σας. Κάνετε τρελό focus, κανείς δε σας σταματά και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Βράχος που λέμε..! Ας υποθέσουμε πως από σήμερα, εσείς φτιάχνετε το αύριο που θα έρθει και παίζει να είναι πολύ λαμπρό!

Δίδυμος
Ίσως κάποιος να σας ζητήσει χρήματα και να εκνευριστείτε λιγουλάκι, γιατί προφανώς παραβλέπει τις ανησυχίες σας και προσπαθεί κατά λάθος να σας προσθέσει μερικές ακόμα! Ένα όχι είναι ότι πρέπει! Απόψε να ντυθείτε ωραία, να βγείτε έξω, να νυχτοπερπατήσετε, γιατί λίγο το φλερτ, λίγο ο χορός, πολύ η μουσική, σας βοηθούν να ηρεμήσετε και να βρείτε τον Διδυμίσιο εαυτό σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Ξένος σούπερ σταρ μπαίνει στο Survivor 3 για την ελληνική ομάδα!

Καρκίνος
Κάτι σας πιάνει σήμερα, σκοτεινιάζει λίγο το σύμπαν σας, θυμάστε πάλι πολλά και διάφορα και τα βάζετε με το ταίρι σας και πάει χάλασε η μέρα! Εννοείται πως το shopping therapy είναι ότι πρέπει για εσάς και ακόμα καλύτερα το να κάνετε τα beaute σας, να σας φροντίσουν, να σας περιποιηθούν, για να είστε όμορφοι, λαμπεροί και απόλυτοι! Εύγε..

Λέων
Η φαντασία σας καλπάζει, ονειρεύεστε δράκους εσείς και χαλάτε το κέφι σας δίχως λόγο! Και κάπως έτσι θα είστε μέσα στη γκρίνια και τη μανούρα, επειδή μια φορά και έναν καιρό κανείς δε σας έκανε το χατίρι! Παίζει να τσακωθείτε στη δουλειά, να μιλήσετε άσχημα σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν! Μόλις πάει να γίνει αυτό, θυμηθείτε τα λόγια μου και κάντε πίσω!

Παρθένος
Μια από τις καλύτερες μέρες του Γενάρη! Επαγγελματικές επιτυχίες προκύπτουν, τελικά οι αποφάσεις που πήρατε ήταν και οι πιο σωστές! Σας το αναγνωρίζουν με κάθε τρόπο και νιώθετε μια ευτυχία, έτσι ξαφνικά! Ναι σας θέλουν στη παρέα τους, σας εμπιστεύονται και σας αναθέτουν με νέες αρμοδιότητες! Σας φορτώνουν εν ολίγοις με τα πάντα όλα! Είστε σίγουροι;;;

Ζυγός
Επιμένουν τα οικογενειακά προβλήματα και εσείς οι πρωταγωνιστές, κάποια στιγμή θα ξεμπερδέψετε, όμως μέχρι τότε θα πρέπει να είστε απίκο και πολύ συνεργάσιμοι! Η προσωπική σας ζωή είναι λίγο ανάστα γιατί άλλα θέλετε να κάνετε και άλλα προκύπτουν και ξαφνικά εσείς δε χαίρεστε τίποτα και χαίρονται όλοι οι άλλοι! Κάντε τη καλή τη πράξη και ρίξτε την στο γιαλό! Αξίζει!

Σκορπιός
Είναι μέρες που κοιτάζετε γύρω σας, να δείτε καταρχάς ποιοι έχουν απομείνει και γιατί στις πρώτες δυσκολίες κάποιοι την έκαναν από τη πίσω πόρτα! Η συμπεριφορά σας χρυσά μου είναι σκληρή πολλές φορές και όταν δεν έχετε τα κέφια σας, γίνεστε απότομοι και πικρόχολοι και να είμαι ειλικρινής, κανείς δεν έχει ανάγκη από τέτοια! Οι ευθύνες πρώτα σε εσάς και μετά στους άλλους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στον ελληνικό αθλητισμό: Νεκρός ο Γιάννης Σκορδίλης!

Τοξότης
Σας βλέπω σήμερα να πηγαίνετε στη τράπεζα για να ζητήσετε ένα δάνειο για να μπορέσετε να προχωρήσετε παραπέρα στη ζωή σας, είτε αφορά τη δουλειά σας, είτε τα προσωπικά σας τα ζητήματα! Σιγά μη κάτσετε να σκάσετε ζητώντας λεφτά από τον έναν και τον άλλον! Μια επένδυση είναι μέσα στο μυαλό σας, το μέλλον σας και αν δε κάνετε κάτι τώρα, δε θα γίνει ποτέ!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως σήμερα δαγκώνετε λιγουλάκι παραπάνω, γιατί πιέζεστε από τις υποχρεώσεις σας και δεν έχετε όρεξη για χαζομάρες, ούτε για λόγια που απλά τρώνε το χρόνο σας άδικα! Κάτι μπορεί να συμβεί και να χρειαστεί να επιλέξετε το μονοπάτι εκείνο δεξιά ή το άλλο αριστερά;;; Ιδού η απορία! Κάτι αλλάζει, ευχάριστα θεωρώ, για αυτό και εσείς stop στη γκρίνια!

Υδροχόος
Προτιμάτε το σπιτάκι σας σήμερα, παράθυρα κλειστά, να μη μπαίνει καν το φως και κάνετε βουτιά στις πιο σκοτεινές σκέψεις ever! Δε θέλετε να δείτε άνθρωπο, δε θέλετε κανείς να σας ενοχλήσει! Λυπάμαι, αλλά δεν είναι έτσι, όταν υπάρχουν δίπλα σας εκείνοι που σας αγαπούν, θέλουν να γνωρίζουν κιόλας το τι σας συμβαίνει μπας και σας βοηθήσουν. Τι μούτρα είναι αυτά;;

Ιχθύς
Μπόλικα τα νευράκια σήμερα, κάτι σας ενοχλεί και τα βάζετε με όλον τον κόσμο! Διάφορες αφορμές θα σας δώσουν για να γκρινιάξετε, για να στάξετε το φαρμάκι σας, για να πείτε αντίο σε μερικές ψυχές! Μη φτάνετε στα άκρα, μια κακή μέρα είναι. Προτιμήστε τις βόλτες και τα φιλαράκια σας, σκάστε και κανά χαμόγελο, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή.. Ένα αντίο το λέτε όμως..!

Πηγή: magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share