Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 7 έως 13 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις!

6 Ιανουαρίου 2019 14:35
Ζώδια: Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 7 έως 13 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019 από την Άντα Λεούση...

Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις! Ανήκεις στους τυχερούς;

ΚΡΙΟΣ: Στις 6 με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, οι στόχοι που θα βάλετε θα είναι αρκετά φιλόδοξοι και χρειάζεται να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας, ώστε να είστε σίγουροι πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, τουλάχιστον από δική σας υπαιτιότητα. Ανοίξτε καινούριους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ιδιαίτερα εκείνων που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και κατ’ επέκταση ενδυναμωθείτε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση με το σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σταδιακά τα οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό. Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του. Θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δε θα φταίει κανείς άλλος παρά η φλυαρία σας. Εάν ωστόσο δε σας σταματάει τίποτα και έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για τον 22χρονο Άλεξ Τσιαλτά που έφυγε τόσο άδικα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 5 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερο και θα έχετε μια γεμάτη κοινωνική ζωή, η οποία μάλιστα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά ψυχολογικά. Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι, απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας. Βέβαια, ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει και μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η καλή επικοινωνία σας θα ευνοεί τη βιτρίνα της προσωπικότητάς σας. Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Οι καινούριες φιλίες από νέα περιβάλλοντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αν και καμιά φορά μπορεί να σας φανούν ενοχλητικές. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα αλλάξουν και θα έχετε την ανάγκη να επιλέξετε εκείνους που είναι πραγματικά δημιουργικοί και θα σας βοηθήσουν. Η αισιοδοξία σας δε θα πρέπει να σας παρασύρει σε καταχρήσεις. Όσοι έχετε τη δυνατότητα να φύγετε για διακοπές κάντε το τώρα.

ΛΕΩΝ: Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα. Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας για αυτό το μήνα δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε, θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους. Επιτέλους είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, αυτό δεν τολμούσατε για να αποκτήσετε το σύντροφο της καρδιάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις. Εξάλλου, γιατί εσείς να ταλαιπωρήστε μέσα σας για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι και το πώς θα σας κρίνουν, όταν εκείνοι κάνουν αυτό που τους αρέσει. Όμως, αφού σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε κάτι τέτοιο, ευτυχώς για εσάς, οι συνθήκες θα καλυτερεύσουν και θα προκύψει μια αποδεκτή από όλους τάξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πένθος για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ερωτική σας ζωή θα προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας. Η θέλησή σας μαζί με το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο. Οι δεσμευμένοι εκτιμώντας το συναίσθημα της αμοιβαίας εκτίμησης θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 7 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, ξεπεράστε τις ανάγκες και τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα και τη φυσικότητας που θα έπρεπε να τον διακρίνει. Η κατανόηση και η υπομονή χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να φέρουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας. Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε ένα ασυγκράτητο ερωτισμό. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 6 με την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας μαζί με τη Νέα Σελήνη, καλλιεργήστε τέτοιου είδους δραστηριότητες, όπως ταξίδια ή διακοπές. Το μοναδικό εμπόδιο στις σχέσεις σας θα είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σας, με αποτέλεσμα να τορπιλίζετε τις ίδιες σας τις προσπάθειες. Πρέπει λοιπόν να φρενάρετε την επιθετικότητά σας και να προσέξετε εκτός από την εριστικότητά σας προς τους καινούριους φίλους σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το σύντροφο και τα άτομα της οικογένειάς σας. Η ευεξία που θα νιώσετε θα σβήσει ακόμα και τις παλιές σας αδιαθεσίες. Αλλάξτε στυλ αν το επιθυμείτε, αλλά μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα αλλάζοντας όλη την γκαρνταρόμπα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην απομακρύνεστε άλλο από το περιβάλλον σας. Μπορεί αρκετοί από εσάς να θεωρήσατε ότι η αποστασιοποίηση ήταν απαραίτητη ώστε να ξεκαθαρίσετε ποιες σχέσεις σας είχαν φθαρεί και ποιες άξιζαν την προσοχή σας, επειδή όμως αυτό το ξεκαθάρισμα σας κατάτρωγε χωρίς να το καταλαβαίνατε, φροντίστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν. Η ενέργειά σας θα είναι στο μάξιμουμ και η ζωτικότητα που θα έχετε θα σας κάνει να ζήσετε έντονα και δυναμικά.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να αποκτήσετε μια πνευματική πειθαρχία η οποία θα έχει φανερό αντίκτυπο στην υγεία σας, χωρίς να επιτρέψετε στις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας να έχουν αντίκτυπο στα νεύρα σας. Οι ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν στον επαγγελματικό σας τομέα, καλό είναι να μην πάνε χαμένες και σκόπιμο είναι να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Χειριστείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τις καταστάσεις, καθώς οι ευκαιρίες όχι μόνο θα σας ανανεώσουν, αλλά θα σας υποχρεώσουν να ξεκινήσετε και πάλι γεμάτοι από δημιουργική έμπνευση.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share