Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ήλιος Εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 4/1! - Πραγματοποιούνται ευχές και όνειρα!

Τα ζώδια πραγματοποιούν τα όνειρά τους!

3 Ιανουαρίου 2019 09:49
Ζώδια: Ήλιος Εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 4/1! - Πραγματοποιούνται ευχές και όνειρα!

Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μας στις 4/1 πραγματοποιεί τις ευχές και τα όνειρα των 12 Ζωδίων! Δες τις προβλέψεις μας…

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας στον Ιχθύ, σχηματίζουν μία τρυφερή, ονειρική και άκρως αγαπησιάρικη όψη Εξαγώνου!

Οι πλανήτες μας εμπνέουν, μας ενδυναμώνουν το συναίσθημα και την διαίσθηση μας και μας φέρνει πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάμε!

Ώρα να εκφράσουμε την αγάπη μας, τα συναισθήματα μας, να ακολουθήσουμε αυτά που προστάζει η καρδιά μας!

Επιθυμίες, όνειρα, ευχές και επιθυμίες, πραγματοποιούνται! Τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις και εύνοια σε συναισθηματικά θέματα, μας προσφέρουν ξανά το χαμόγελο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλός ο ρομαντισμός, αλλά λέμε όχι σε εξιδανικεύσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σοκαριστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για το 2019: "Μετά τις εκλογές να είστε έτοιμοι. Έρχεται…"

Τα ζώδια που ευνοούνται, είναι κυρίως εκείνα του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδίως του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Καταφέρνεις και εκπληρώνεις μία επιθυμία σου στον τομέα της καριέρας, ωστόσο μην επαναπαύεσαι και συνέχισε την προσπάθεια! Βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, με τους καλοπροαίρετους τρόπους σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα ζήσεις σίγουρα όμορφες στιγμές μέσα από επαφές, μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις! Πες ναι σε ένα ταξίδι και γίνε και πάλι αισιόδοξος!

ΔΙΔΥΜΟΣ : Γοητεύεις τους πάντες με τον ισχυρό συναισθηματισμό και την παθιασμένη σου προσωπικότητα! Σε έρωτα και χρήμα, άκου χωρίς δισταγμό, την διαίσθηση σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς στην συντροφική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα όμορφη σχέση και αν είσαι δεσμευμένος, αναζωπύρωση της σχέσης σου!

ΛΕΩΝ: Ομορφαίνεις, δουλεύεις αποτελεσματικά και αυτό αναγνωρίζεται και η καθημερινότητα γλυκαίνει! Μην αφήνεις εκκρεμότητες για αύριο, λόγω ανεμελιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άπειρες ευκαιρίες θα έχεις στην ερωτική ζωή για ρομαντισμό, πάθος, επιτυχίες και κατακτήσεις! Ένα ερωτικό όνειρο, μπορείς τώρα να το πραγματοποιήσεις!

ΖΥΓΟΣ: Το οικογενειακό περιβάλλον, χαρακτηρίζεται από αγάπη και συναισθηματικό δέσιμο! Μία ευκαιρία για επανασύνδεση, είναι πιθανή αυτήν την περίοδο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η ανακοίνωση και το δημόσιο "μήνυμα" για τον γάμο του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα επικοινωνιακά σου και τα εκφραστικά σου μέσα γοητεύουν και με μία σου λέξη πετυχαίνεις όνειρα και επιθυμίες! Κοινωνικοποιείσαι και απολαμβάνεις επαφές, συναντήσεις και γνωριμίες! Έρχονται τρυφερά μηνύματα και τηλεφωνήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαμβάνεις συναισθηματική σταθερότητα, αλλά και οικονομική εύνοια! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, αλλά μάλλον το παρακάνεις σε διατροφικές υπερβολές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η στιγμή να παραμερίσεις την λογική και επιστρατεύεις το συναίσθημα! Όνειρα και επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα και η ζωή σου γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη και συναισθηματική, σε όλους τους τομείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρυφές σχέσεις ευνοούνται σήμερα και σίγουρα θα σου δώσουν, αυτό που συναισθηματικά έχεις ανάγκη! Η διαίσθηση σου, είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σου δίνει λύσεις!

ΙΧΘΥΣ: Κυνήγησε ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα όνειρα σου και ναι, μπορεί να αλλάξει η ζωή σου! Ευχάριστες στιγμές έρχονται με φίλους και γνωριμίες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share