Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

31 Δεκεμβρίου 2018 16:30
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σκάει Πρωτοχρονιά και έχεις δύο ειδών Κριούς του 3ου δεκαημέρου! Αυτούς που θέλουν νέα πράγματα, χαρά, φλερτ, τρέλα και ανανέωση και αυτούς που θέλουν πολύ, αλλά και ποιοτικό σεξ και ταυτόχρονα, γεμάτο πορτοφόλι! Ε, λοιπόν και οι δύο θα έχουν αυτό που επιθυμούν!
Τα «ΜΗ»:1ο..., οκ το 19 σε βρίσκει σέξι, διεκδικητικό και γοητευτικό, αλλά ρε πουλάκι μου σε φοβάμαι με τον Άρη πάνω σου! Εκτός του ότι έχεις νεύρα φουλ, είσαι και ατζαμής στις διεκδικήσεις σου, και προσβλητικός και υπερβολικά παρορμητικός. Λίγη λογική por favor? Εσύ του 2ου, μην περιμένεις να σου πω για Δία και τύχη... Δεν είναι τίποτα μπροστά στις ρήξεις, τις δυσκολίες και τις πιέσεις που θα φέρει Κρόνος και Έκλειψη... Υπομονή fornowon...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η νέα χρονιά πρέπει να αρχίζει με χαμόγελο, αισιοδοξία, στόχους που πετυχαίνουν και περιπέτεια 2ο δεκαήμερο και ναι, θα γίνει! Ώπα, μισό... Η νέα χρονιά πρέπει να αρχίζει με συντροφικότητα, το άλλο σου μισό στο πλάι σου και στην αγκαλιά σου 3ο δεκαήμερο και ναι, θα γίνει! Τι άλλο θέτε;;;; Τι;
Τα «ΜΗ»: Μην αγχώνεσαι 1ο δεκαήμερο που είσαι στα “Μη”... Στους τυχερούς της εβδομάδας ανήκεις, απλά ίσως το παρακάνεις με ανεμελιά και ανωριμότητα, γεγονός που ούτε σου πάει, ούτε θα σε οδηγήσει στον στόχο που θες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο είναι υπέροχο να αρχίζει η νέα χρονιά με μία συναρπαστική έκπληξη που δεν περίμενες καν στην συντροφική ζωή! Άσε λοιπόν το παρελθόν πίσω... Δεν ωφελεί... Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις προξενιά που σου κάνει το σύμπαν, για να βρεις το άλλο σου μισό! Αν το έχεις ήδη, ξέρω κάτι Εκθέσεις Γάμου, που γίνονται τον άλλο μήνα... Στείλε inboxνα σου πω!
Τα «ΜΗ»: Λοιπόν στα “Μη” μπαίνεις 1ο δεκαήμερο, για το εξής: Πρώτον δεν μετατρέπεις φιλία σε έρωτα με το ζόρι και δεύτερον μην ξεσπάς σε φίλους, γιατί έχεις νεύρα λόγω των ερωτικών σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο σε “κόβω” πιο αποφασισμένο και ώριμο από ποτέ, να αφήσεις πίσω ότι τοξικό σε βαραίνει και να εξελίξεις την συντροφική σου ζωή, ακριβώς όπως θες! Και guesswhat! Το καταφέρνεις!
Τα «ΜΗ»: Αγάπη του 2ου, ψυχραιμία… Ο συντροφικός τομέας βαραίνει πολύ και ίσως κάποιες αποφάσεις ή και ρήξεις, να είναι αναγκαίες. Κάθε τέλος, έχει δάκρυ, αλλά πίστεψε με, γίνεται για καλό… Εσύ του 1ου επίσης ψυχραιμία, όχι για αυτά που θα έρθουν, αλλά για αυτά που εσύ προκαλείς μέσα από κόντρες και καυγάδες… Ηρέμησε γιατί θα μετανιώσεις μετά!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Οκ, 2ο και 3ο δεκαήμερο, πίστεψε με, δεν θα το… πιστεύεις! Τύχη, γλέντι, δημιουργικότητα, φήμη, γονιμότητα, θαυμαστές, επιτυχίες, κατακτήσεις, φλερτ, ευκαιρίες, λάμψη, τα πάντα όλα! Άλλη μια φορά, που πρωταγωνιστείς!
Τα «ΜΗ»:Και εσύ του 1ου, μέσα στην τύχη και δυναμικότητα είσαι… Τα νευράκια σου μόνο να περιορίσεις please, γιατί το παρακάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Γλέντα την ζωή, που λέει και το άσμα, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Έχεις λάμψη, κατακτήσεις, κέφι, θαυμαστές, φλερτ, επιτυχίες και πολύ έρωτα! Απόλαυσε το λοιπόν! Μία τέλεια εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: Μα είναι δυνατόν 3ο δεκαήμερο να σου δίνουν το καλό, το καινούργιο και το ανανεωτικό και εσύ να διαλέγεις στο παλιό, το τοξικό που σε πληγώνει; Τι να πω τώρα…

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Θες σταθερότητα, σιγουριά και αισθησιασμό; Θα τα έχεις! Θες φλερτ, γνωριμίες και ερωτικό παιχνίδι; Θα το έχεις επίσης! Όλα για πάρτη σου 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Λοιπόν 2ο δεκαήμερο… Για να λειτουργήσει ο Δίας που ευνοεί το δικό σου δεκαήμερο, πρέπει να αφήσεις το παρελθόν πίσω… Δυστυχώς, αν δεν το κάνεις, θα έρθει το τέλος με τον πιο επίπονο τρόπο, αυτήν την Εβδομάδα… Κρόνος και Έκλειψη, κλείνουν κύκλους! Εσύ του 1ου όλα καλά και ξαφνικά, έχεις νεύρα, ξεσπάσματα και ψάχνεσαι για καυγά… Εμ, δεν χτίζονται έτσι οι σχέσεις μαναράκι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πωπωπω! Αμέτρητες ευκαιρίες μέσα από επαφές, μηνύματα και συναντήσεις για τρυφερότητα, αγάπη και συναισθηματική ικανοποίηση, 2ο και 3ο δεκαήμερο! Ετοιμάσου για εξομολόγηση και ρομάντζο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ το 1ου, επίσης ευνοημένο από επαφές και επικοινωνίες, επιλέγεις μάλλον το πιο επιφανειακό, το φλερτ, το ανέμελο, που δεν έχει μέλλον… Μήπως να σοβαρευτείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έτοιμος 2ο δεκαήμερο; Καλωσόρισε τώρα εσύ το Δία, τα δώρα του, τις ευκαιρίες του, την αφθονία του και την τύχη του! Αυτή είναι Πρωτοχρονιά! Εσύ του 1ου, επικεντρώνεσαι στον ερωτικό τομέα και επιστρατεύεις διεκδίκηση, γοητεία και ερωτισμό και λιώνουν όλοι στα πόδια σου! Γλέντα και ερωτεύσου!
Τα «ΜΗ»: Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω 3ο δεκαήμερο… Έρχονται άπειρες ευκαιρίες και χαρές μέσα από επαφές και μάλιστα απρόσμενα! Εσύ γιατί κουβαλάς μαζί σου ένα παρελθόν που ακόμα σε πληγώνει; Προχώρα μπροστά please…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες αλλαγές στο Open Tv!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ανανέωση, γνωριμίες, τύχη στην επίτευξη ερωτικών στόχων και ονείρων και βοήθεια από φίλους 3ο δεκαήμερο! BonusΠρωτοχρονιάς μία φιλία, που εξελίσσεται σε έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Πρωτοχρονιάτικα, Κρόνος και Εκλείψεις δεν σε αφήνουν να απολαύσεις αυτές τις γλυκές μέρες, 2Ο δεκαήμερο… Αλλά δεν πειράζει… Αρχή της χρονιάς είναι, ίσως από τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες αδιέξοδες και τοξικές σχέσεις… Εσύ του 1ου, ενώ το έχεις το μπλα-μπλα αυτήν την εβδομάδα, τα νεύρα σου και η οξυθυμία σου, δεν σε αφήνουν να το χρησιμοποιήσεις!Επιλέγεις καυγά, παρά επικοινωνία…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο είναι ο δημοφιλής και ο περιζήτητος της εβδομάδας! Επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις, επίτευξη ερωτικών στόχων, γνωριμίες και καλή παρέα! Σούπερ αρχίζει η χρονιά!
Τα «ΜΗ»: Και εσύ του 3ου δεν έχεις παράπονο, από όλα τα παραπάνω, μόνο που για κάποιο λόγο επικεντρώνεσαι σε δουλειά και καριέρα και οι ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται, κινδυνεύουν να μην γίνουν αντιληπτές από σένα!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έτσι, τέτοια θέλω να βλέπω Πρωτοχρονιάτικα! Αλλαγές, ανανέωση, καλή παρέα, καλοπέραση, γνωριμίες και επίτευξη ερωτικών ονείρων 1ο και 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»:3ο δεκαήμερο…, αφού βρε πουλάκι μου μπορείς να τα αφήσεις όλα πίσω και να κάνεις μία νέα αρχή, γιατί επαναφέρεις τα παλιά στα λόγια σου, επειδή και καλά έχεις νεύρα και τα χαλάς όλα;

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share