Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Παραμονής Πρωτοχρονιάς από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

31 Δεκεμβρίου 2018 10:29
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις Παραμονής Πρωτοχρονιάς από την Άντα Λεούση!

Ζώδια Σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2018 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ριψοκινδυνεύσετε τη σταθερότητα της μπαίνοντας στο παιχνίδι τις πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Πριν κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προστατέψτε το σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί: Με άγριες διαθέσεις έρχονται ο «Ραφαήλ» και η «Σοφία»! (video)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου. Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους. Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία. Πριν κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε. Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: Ευχάριστα νέα γα το κανάλι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες. Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Επιτρέψτε στο σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share