Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα 25/12! - Φέρνει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Πώς θα σε επηρεάσει το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα στις 25/12;

22 Δεκεμβρίου 2018 14:30
Ζώδια: Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα 25/12! - Φέρνει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Πώς θα σε επηρεάσει το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα στις 25/12; Δες τώρα τις προβλέψεις σου!

Τα μεγάλα λόγια θα βγουν αληθινά;;; Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στην 13η μοίρα.

Ενώ λοιπόν είμαστε σε κλίμα γιορτινά, έχουμε την διάθεση να χτίσουμε παλάτια με τα λόγια μας, παρασυρόμενοι λίγο από το ποτό, λίγο από την γιορτινή διάθεση, λίγο από τα όνειρα που κάνουμε για το νέο έτος ...

Η τάση αυτή ωστόσο, εύκολα μπορεί να προκαλέσει συγχύσεις, καθυστερήσεις και μπελάδες, αν δεν προσπαθήσουμε να επιβληθούμε με ρεαλισμό στο νου, που θα κάνει τα ταξίδια του και στο στόμα, που δεν θα έχει σταματημό.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πριν βιαστείτε να τρομοκρατηθείτε ότι δεν θα περάσετε καλά Χριστούγεννα (που δεν αληθεύει) δείξτε την προσοχή σας στον παρακάτω οδηγό :

Αποφύγετε τις μεγάλες δηλώσεις, τα βαρύγδουπα λόγια, τα οποία ναι μεν μπορεί να τα πιστεύετε την στιγμή που τα εκφράζετε, όμως δεν θα μπορούν εύκολα να γίνουν πραγματικότητα.

Στα τραπέζια που θα βρεθείτε και στις συζητήσεις που θα κάνετε, μην αρχίσετε τις φιλοσοφικές θεωρίες που μπορούν εντέλει να σας εμπλέξουν σε διαφωνίες, συγχύσεις και μπερδέματα ... Θυμηθείτε ότι εύκολα μπορεί να υπάρξει μία ακατανόητη στάση με τους συνομιλητές σας.

Δείξτε προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σας ... Αυτές τις μέρες το τσούζουμε και λίγο παραπάνω, όμως μην πάρετε τιμόνι στα χέρια σας, ενώ το μυαλό σας μπορεί να είναι θολωμένο ... Φροντίστε να αποφύγετε το αλκοόλ ενώ είναι να οδηγήσετε, αλλά δείξτε προσοχή στην οδήγηση γενικότερα.

Η Αφηρημάδα και η Ασυνέπεια μπορούν να φέρουν παρεξηγήσεις... Καταγράψτε τι έχετε τάξει και πού και φροντίστε να κάνετε ένα καλό πλάνο για τις γιορτές σας.

Κριός: Νοσταλγία των Χριστουγέννων; Επικοινωνίες που σας ξυπνούν αναμνήσεις; Μία μελαγχολία χωρίς λόγο και αιτία; Συγκρατηθείτε και προσπαθήστε στις επικοινωνίες σας να αποφύγετε τον φανατισμό.

Ταύρος: Μην αφήνετε τα απωθημένα για πικρίες του παρελθόντος, να δημιουργήσουν τριβές στις φιλικές επαφές και επικοινωνίες που θα έχετε αυτή την ημέρα.

Δίδυμος: Έχετε μεγάλους στόχους και μεγάλα όνειρα ... Δεκτό ...! Σημαντικό είναι όμως τις ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα, να μην δώσετε όρκους αιώνιας αφοσίωσης σε στόχους για τους οποίους ακόμα δεν είστε σίγουροι.

Καρκίνος: Αλλιώς μπορεί να κανονίζατε να περάσετε την ημέρα των Χριστουγέννων και αλλιώς να τα περάσετε ... Δεν σημαίνει ότι οι στιγμές δεν θα είναι ευχάριστες. Απλά το πρόγραμμά σας μπορεί να γυρίσει λίγο τούμπα λόγω ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων.

Λέων: Αρκετά εκφραστικοί στα αισθηματικά σας, με φλερτ, κοινωνικότητα και ευθυμία ... Προσοχή όμως στις επιλογές γιατί κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... Πριν ενθουσιαστείτε από ένα μήνυμα ή μία ερωτική επαφή, θυμηθείτε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Παρθένος: Ζείτε ονειρικές στιγμές και κάνετε όνειρα στο πλευρό μίας σχέσης.... Λίγος ρεαλισμός όμως δεν βλάπτει αλλά δεν σας φοβάμαι γιατί έχετε τον τρόπο να επιβάλλεται την λογική όταν πρέπει!

Ζυγός: Μηνύματα, επικοινωνίες και ειδήσεις που θα προκύψουν αυτή την ημέρα, θα σας προκαλέσουν κάποια διλήμματα και συγχύσεις, Προσοχή στην οδήγηση, αλλά και στον τρόπο διαχείρισης των επαφών σας.

Σκορπιός: Αισθηματικά είστε στα καλύτερά σας και τα φετινά Χριστούγεννα σας βρίσκουν με όνειρα, σχέδια επιθυμίες ... Μέσα σε όλη αυτή την ευδαιμονία θα μου παρακάνετε έξοδα και σπατάλες , δεν σας φοβάμαι όμως γιατί ο Δίας από τον Τοξότη θα φροντίσει άμεσα να σας γεμίσει ξανά το πορτοφόλι.

Τοξότης: Προσοχή μην παρεξηγήσετε και να μην παρεξηγηθείτε κατά την διάρκεια των ημερών που ανοίγονται μπροστά σας. Θα δημιουργηθούν κάποιες συγχύσεις που θα οφείλονται κατά κύριο λόγο στην δική σας στάση και συμπεριφορά.

Αιγόκερως: Ίσως να μην μπορείτε πολύ εύκολα να γίνεται κατανοητοί από το περιβάλλον σας ή εσείς οι ίδιοι να είστε κάπως «κουμπωμένοι» σε αυτές τις γιορτές, είτε γιατί κάτι σας απασχολεί, είτε επειδή είστε κάπως καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με το περιβάλλον σας.

Υδροχόος: Δεν επηρεάζεστε άμεσα από αυτή την όψη, όμως καλό θα ήταν να δείξετε μία αυτοσυγκράτηση με τα οικονομικά σας και να μην σας πιάνει η υπερβολική γενναιοδωρία με το φιλικό σας περιβάλλον.

Ιχθύς: Άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε ανήμερα των εορτών, όμως την βρίσκετε την άκρη σας γιατί αυτή την θολούρα την ξέρετε καλά, σας είναι γνώριμη, ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share