Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αφροδίτη Τρίγωνο Ποσειδώνα 21/12! - Διάχυτη διάθεση για ρομάντζο, όνειρα και σχέδια!

Κάποιοι θα σταθούν τυχεροί και θα εκπληρώσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους!

20 Δεκεμβρίου 2018 17:51
Ζώδια: Αφροδίτη Τρίγωνο Ποσειδώνα 21/12! - Διάχυτη διάθεση για ρομάντζο, όνειρα και σχέδια!

Αυτή την Παρασκευή 21/12 εκτός από τα χαρμόσυνα μηνύματα και τις όμορφες επικοινωνιακές εκπλήξεις που θα προκύψουν από την σύνοδο Ερμή – Δία, θα υπάρξει και διάχυτη η διάθεση για ρομάντζο, όνειρα, σχέδια ενώ κάποιοι θα σταθούν τυχεροί και θα εκπληρώσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους!

Η Αφροδίτη πορεύεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον ονειροπόλο και ιδεαλιστή Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, στην 13η μοίρα του ζωδιακού!

Αρχίζουμε να νιώθουμε ότι το κλίμα γύρω μας είναι γιορτινό, αφήνουμε στην άκρη τους εγωισμούς και αφηνόμαστε στο ένστικτό μας το οποίο και μας ωθεί να εκφράσουμε το μεγαλείο της ψυχής μας, δείχνοντας την αγάπη μας άνευ όρων!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τον πνευματικό της και ο.. εξορκισμός στο σπίτι στην Άνδρο!

Έχουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε για λίγο από την καθημερινότητα, να κάνουμε όνειρα για την χρονιά που ξεκινά, γινόμαστε πιο φιλάνθρωποι κάνοντας αγαθές πράξεις.

Η δημιουργικότητα μας βοηθά να μπορούμε να βάλουμε περισσότερο χρώμα στη καθημερινότητά μας, ενώ η ενασχόληση με την τέχνη μπορεί να αποτελέσει διέξοδο έκφρασης.

Συνάμα, η αισθηματική ζωή γεμίζει με ρομαντισμό, τρυφερότητα, ζεστασιά ενώ δεν λείπουν και οι «τυχεροί» που θα νιώσουν αυτές τις μέρες την εκπλήρωση των επιθυμιών τους.

Τα ζώδια που επηρεάζονται: Από το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, επηρεάζονται τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο. Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχίλα: 23χρονος διέρρηξε γραφείο τελετών και έκανε sεx με πτώμα!

Πώς θα επηρεαστούν τα 12 Ζώδια;
Κριός: Σου δίνεται η ευκαιρία ανάπτυξης των οικονομικών σου, γεγονός που θα σου προσφέρει ψυχολογική ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά αλλά και ανακούφιση!

Ταύρος: Κάνεις όνειρα για την εξέλιξη των διαπροσωπικών σου σχέσεων, τα όνειρα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, γιατί οι μέρες αυτές φέρνουν την εκπλήρωση προσωπικών σχεδίων. Η κοινωνική σου ζωή είναι ικανοποιητική.

Δίδυμος: Ικανοποιείσαι από τα επαγγελματικά σου και κάνεις σχέδια για την πορεία της καριέρα σου! Τα ανοίγματα που σου δίνονται τώρα, εντείνουν την δημιουργικότητά σου! Η καθημερινότητά σου είναι αρμονική!

Καρκίνος: Ερωτική Ικανοποίηση, χαρά στα αισθηματικά σου, σχέδια και επιθυμίες εκπληρώνονται και περνάς καλά! Εκπληρώνονται κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σου!

Λέων: Χαρές μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια έρχονται αυτές τις μέρες. Ζεις στιγμές αγάπης με τους δικούς σου ανθρώπους ενώ και οικονομικά βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο.

Παρθένος: Εξομολογήσεις καρδιάς φέρνει για σένα το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα ... Γίνεσαι αρκετά εκφραστικός και υπάρχουν όμορφες συζητήσεις, επαφές, που γεμίζουν την καρδιά σου συναισθήματα αγάπης, ζεστασιάς, συντροφικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τέλος της αθωότητας: Η πιο θρυλική καφετέρια της Ελλάδας, έγινε οίκος ανoχής!

Ζυγός: Η εργασία σου αποδίδει και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σου! Το πορτοφόλι σου γεμίζει και νιώθεις ανταμοιβή, ικανοποίηση, άνεση, ασφάλεια και σιγουριά.

Σκορπιός: Γοητεία, ερωτισμός, συναίσθημα και απόλυτο ρομάντζο φέρνουν για σένα οι μέρες αυτές. Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ καλή πορεία και το γεγονός αυτό σε ικανοποιεί! Όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου τονίζουν την γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου!

Τοξότης: Συναισθηματική ανακούφιση από προβλήματα του τελευταίου διαστήματος! Οικογενειακή θαλπωρή και βελτίωση της κατάστασης στο σπίτι και στην οικογένεια!

Αιγόκερως: Ικανοποιούνται οι προσδοκίες σου, δέχεσαι ευχάριστα μηνύματα που σε ικανοποιούν, υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις και προσκλήσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα: Η μεγάλη απάτη της Τατιάνας Στεφανίδου με τον θάνατο του 6χρονου στο Παλαιό Φάληρο!

Υδροχόος: Άνεση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θα έχεις αυτές τις μέρες, όπου οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις και να βελτιώσεις αισθητά την ποιότητα της εργασίας σου, παίρνοντας και μία ανάσα ανακούφισης και στα οικονομικά σου!

Ιχθύς: Ζεις σαν μικρό παιδί τις ημέρες αυτές τις γιορτινές, κάνοντας τα δώρα σου, απολαμβάνοντας στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς και βλέποντας και μία ερωτική ιστορία, να εξελίσσεται σε πολύ ρομαντικούς ρυθμούς.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share