Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ερμής σε σύνοδο με Δία 21/12! - Φέρνει χαρμόσυνα νέα και εκπλήξεις!

Πώς θα σε επηρεάσει η σύνοδος Ερμή - Δία;

20 Δεκεμβρίου 2018 15:24
Ζώδια: Ερμής σε σύνοδο με Δία 21/12! - Φέρνει χαρμόσυνα νέα και εκπλήξεις!

Πώς θα σε επηρεάσει η σύνοδος Ερμή - Δία στις 21/12;Διάβασε αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Σε κλίμα ευθυμίας καλωσορίζουμε αυτή την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, με τον Ερμή από το Ζώδιο του Τοξότη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία.

Το ξέρετε πως όταν οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται «αγκαλιά» μόνο χαρμόσυνα πράγματα μπορούμε να περιμένουμε στον επικοινωνιακό τομέα ....

Συγκεκριμένα ο Ερμής από τον Τοξότη, αν και «αδύναμος» γιατί γίνεται υπερφλύαρος και υπερβολικός, δεν παύει να προδιαθέτει από αυτή την θέση για κοινωνική δικτύωση, επαφές, γνωριμίες, ταξίδια, γνώσεις, εμπειρίες...

Φιλοσοφούμε τη ζωή λίγο παραπάνω, και οι σκέψεις τρέχουν σαν τα άλογα που κανείς δεν μπορεί να τις σταματήσει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τέλος της αθωότητας: Η πιο θρυλική καφετέρια της Ελλάδας, έγινε οίκος ανoχής!

Ο Δίας από την άλλη πλευρά κινείται στο ζώδιο που είναι κυβερνήτης , τον Τοξότη ... χαρίζοντας τύχη και σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Τι σημαίνει όμως η σύνοδος που πραγματοποιούν αυτό το Σάββατο;

Τα θετικά: Νέες γνωριμίες, νέες επαφές, προτάσεις, δικτύωση, ευκαιρίες για την διεκπεραίωση εγγράφων, ταξίδια , χαρούμενα νέα, θετική έκβαση σε έγγραφα / συμφωνίες. Η διάθεση; Αισιόδοξη και Εξωστρεφής.

Τα αρνητικά: Κυριαρχεί πολύ έντονα το στοιχείο της υπερβολής, έτσι λοιπόν θα πούμε και μία κουβέντα παραπάνω, ή θα βάλουμε και λίγο παραπάνω «σάλτσα» στις δηλώσεις που θα κάνουμε... Η πρόθεση όμως δεν θα είναι το ψέμα, αλλά η υπεραισιοδοξία που είναι αρκετά κυρίαρχη!

Ποιοι Επηρεάζονται άμεσα; Σημαντική αυτή η όψη θα αποτελέσει για τους Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου που θα έχουν σπουδαίες εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες. Τυχεροί όμως θα σταθούν και οι Κριοί – Ζυγοί, Λέοντες – Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Κριός: Είσαι αρκετά αισιόδοξος και έτοιμος να κάνεις νέα σχέδια για την χρονιά που ξεκινά, φρόντισε μόνο να είναι προσγειωμένα στην πραγματικότητα. Δέχεσαι εύνοια σε ταξίδια, γνωριμίες, μετακινήσεις.

Ταύρος: Ανάσα ανακούφισης παίρνεις στα οικονομικά σου κατόπιν μίας είδησης ευχάριστης που σε βοηθά να κάνεις κάποιο διακανονισμό.

Δίδυμος: Σημαντικές επαφές με συνεργάτες ή ακόμα και με ένα άτομο που θα σημάνει την αρχή μίας νέας εποχής στο κεφάλαιο της αισθηματικής σου ζωής.

Καρκίνος: Οι ρυθμοί της εργασίας και της καθημερινότητάς σου γίνονται αρκετά ικανοποιητικοί και μπορείς να νιώσεις ότι όλα αρχίζουν να μπαίνουν πλέον σε μία ρότα.

Λέων: Δεν έχω να σου πω πολλά Λιοντάρι ... Είσαι στα «φόρτε» σου! Έρωτας; Δημιουργικότητα; Χαρούμενα μαντάτα ; Ενθουσιασμός; Φλέρτ; Διαλέγεις και παίρνεις το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά.!

Παρθένος: Ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα μέσα στο σπίτι και στην οικογένειά σου σε κάνουν να βρίσκεσαι με το χαμόγελο στα χείλη! Είναι μία καλή ευκαιρία για επανένωση με οικογενειακά πρόσωπα που βρισκόσουν σε απόσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία Πάνια και καμία Βίσση: Η ερωτική σχέση του Νίκου Καρβέλα με πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιό!

Ζυγός: Μέρες γεμάτες από επικοινωνίες, χαρμόσυνες ειδήσεις, προτάσεις και κλίμα ευθυμίας... Από εκεί που δεν το περιμένεις το τηλέφωνο θα χτυπήσει και θα σου δώσει μία μεγάλη χαρά.

Σκορπιός: Βλέπω το πορτοφόλι σου να γεμίζει και να έρχονται αυτές τις μέρες επαφές, επικοινωνίες, συνδιαλλαγές που σε βοηθούν να πάρεις μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου!

Τοξότης: Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου αυτής ... Η τύχη είναι στο πλευρό σου και οι μέρες αυτές θα σου δώσουν την ώθηση να εκπληρώσεις σχέδια, ιδέες, προτάσεις!

Αιγόκερως: Ψυχολογική ανακούφιση θα σου προσφέρουν οι μέρες που ακολουθούν! Ερμής και Δίας σε βοηθούν να καλύψεις κενά του παρελθόντος γεγονός που σου δίνει ικανοποίηση.

Υδροχόος: Σε πάρτι θα πάς; Γνωριμίες θα κάνεις; Όλο έξω θα μου είσαι ... Σίγουρα θα μου περάσεις σούπερ Υδροχόε μου .. Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν ευχάριστα νέα από τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά και αρκετά τονισμένο το στοιχείο της δικτύωσης.

Ιχθύς: Μπορεί να προετοιμαζόμαστε για γιορτές, αγοράζοντας μελομακάρονα και κουραμπιέδες, όμως αγαπητέ μου Ιχθύ εσένα τώρα σου δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες για την καριέρα σου, αλλά και για να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου! Βουρρρ λοιπόν για να μπει το 19 με εσένα να πετάς από επαγγελματική επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share