Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ζώδια και Χριστούγεννα: Πώς τους αρέσει να απολαμβάνουν αυτές τις μέρες και ποια είναι η διάθεσή τους;

Πώς γιορτάζουν τα 12 Ζώδια τα Χριστούγεννα;

17 Δεκεμβρίου 2018 14:00
Ζώδια και Χριστούγεννα: Πώς τους αρέσει να απολαμβάνουν αυτές τις μέρες και ποια είναι η διάθεσή τους;

Πώς γιορτάζουν τα 12 Ζώδια τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που όλοι περιμένουμε με ενθουσιασμό, και έτσι λατρεύουμε να στολίζουμε τα σπίτι μας ή να κάνουμε βόλτες σε φωτισμένους δρόμους, ακούγοντας τα κάλαντα.

Βέβαια κατά την εορταστική περίοδο, αναπολούμε και το χρόνο που έχει περάσει και ανάλογα με το τι έχουμε καταφέρει, μπορεί να μας πιάσει η γνωστή μελαγχολία των εορτών και να κατσουφιάσουμε, χωρίς να υπάρχει όμως ιδιαίτερος λόγος.

Εσύ όμως τι τύπος είσαι; περιμένεις με χαρά την γιορτή της αγάπης; ή σε πιάνουν οι μαύρες σου και κλείνεσαι στο σπίτι σου , αντιδρώντας στις παραδόσεις και στα ..κάλαντα;

Μην σπαζοκεφαλιάζεις όμως να απαντήσεις, γιατί σου έχω έτοιμη απάντηση και πάντα σύμφωνα με την Αστρολογία και το ζώδιο σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Συνταρακτικές αποκαλύψεις! Τι είδε η Ελένη που δεν έπρεπε και γιατί τη σκότωσαν; (video)

Κριός
Ο Κριός περιμένει με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και θέλει να περάσει καλά και για αυτό οργανώνει πάρτι και κάνει δώρα έκπληξη στους αγαπημένους του. Η Μελαγχολία των γιορτών δεν τον πιάνει εύκολα καθώς δεν χάνει την αισιοδοξία του και του αρέσει να πρωτοστατεί και να εκπλήσσει τους γύρω του. Αντιδράει στις γιορτές, μόνο όταν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι εθισμένος στις γιορτές, καθώς σημαίνουν για αυτό καλό φαγητό , απόλαυση και ξεκούραση στο σπίτι. Συχνά, μαζεύει κόσμο στο σπίτι του, καλεί τα αγαπημένα του πρόσωπα και θέλει να ανταλλάξει δώρα και ευχές. Συχνά κατσουφιάζει όμως, όταν πρέπει να ξοδέψει αρκετά χρήματα ή όταν δεν έχει την οικονομική άνεση να κάνει ακριβά δώρα στον ..εαυτό του..

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος διασκεδάζει τα Χριστούγεννα, έτσι και αλλιώς είναι από τη φύση του κοινωνικός και φυσικά μην περιμένεις να είναι στο σπίτι και να περιμένει επισκέπτες. Συχνά διασκεδάζει εκτός σπιτιού, είναι καλεσμένος ή ταξιδεύει σε ξένη χώρα, για να ανταλλάξει ευχές και μέσα από το διαδίκτυο. Θα είναι αρνητικός και κατσούφης, μόνο εάν πρέπει να μείνει στο σπίτι του και να υποστεί οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι “οπαδός” των Χριστούγέννων, μια που θα έχει την ευκαιρία να ανταμώσει με όλο του το σοι, να ανταλλάξει δώρα και δεν τον πειράζει να ξοδέψει χρήματα, αρκεί να ευχαριστήσει τη φαμίλια του και γενικά είναι υπερπροστατευτικός. Συχνά ρωτάει για το τι δώρο θέλει να σου κάνει και θέλει να σιγουρέψει ότι θα έρθεις στο τραπέζι του. Αρνητικός και κατσούφης , θα είναι , εάν περνάει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένεια του λόγω δουλειάς ή άλλων συνθηκών.

Λέων
Ο Λέων κάνει επίσημους εορτασμούς, φαντασμαγορικά στολίσματα, πάρτι που σου μένουν αξέχαστα και το τραπέζι του είναι γεμάτο από όλες τις λιχουδιές που μπορείς να φανταστείς. Βέβαια ενθουσιάζεται με την ανταλλαγή των δώρων και έτσι πρέπει να πάρεις κάτι ακριβό ή μοναδικό ..που να ταιριάζει στην προσωπικότητα του. Δύσκολα κατσουφιάζει, μόνο στην περίπτωση που δεν είναι οικονομικά άνετος να ξοδέψει..μια περιουσία..

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι τελειομανής, άρα προετοιμάζει τα Χριστούγεννα, πολλούς μήνες πριν και έχει σκεφτεί την κάθε λεπτομέρεια και πως μπορεί να περάσει όσο γίνεται πιο οικονομικά μαζί με την οικογένεια του. Θα κρατήσει τους τύπους, αλλά μην περιμένεις να πετάει και από ενθουσιασμό. Κατσουφιάζει μόνο όταν πρέπει να ξεβολευτεί και να ξοδέψει πολλά χρήματα για δώρα και στολίδια. Δεν είναι τόσο εκδηλωτικός.

Ζυγός
Ο Ζυγός ακολουθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων με ευλάβεια, εφόσον βέβαια συμφωνεί και το ταίρι του και πραγματικά δεν τον πειράζει να περάσει το ρεβεγιόν του μόνο με το ταίρι του. Βέβαια είναι κοινωνικός τύπος, και θέλει να βρεθεί με κόσμο και αυτό σημαίνει ότι περνάς καλά μαζί του γιατί δεν σου χαλάει κανένα χατίρι. Είναι κατσούφης εάν είναι μόνος και πρέπει να ακολουθήσει τους συγγενείς σε άχαρες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός χαίρεται με την γιορτή των Χριστουγέννων, θεωρεί ότι είναι γιορτή της αγάπης, άρα και του έρωτα, οπότε θα εγκλιματιστεί κατευθείαν στο κλίμα αλλά περιμένε να είναι αρκετά κυκλοθυμικός και να μην τα βλέπει όλα πολύ ωραία. Έτσι συχνά τον ακούς να παραπονιέται , για το τι πήγε στραβά την προηγούμενη χρονιά, και θα πέσει σε μελαγχολία, αναπολώντας περασμένα Χριστούγεννα και τα χρόνια που περνάνε. Γενικά κινείται στα άκρα, ή θα κάτσει σπίτι ή θα φτιάξει υπερπαραγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιγαντώνεται ο Μασούτης: Το νέο κατάστημα που άνοιξε τις πύλες του!

Τοξότης
Ο Τοξότης βλέπει τα χριστούγεννα ως αφορμή για να διασκεδάσει, να χαλαρώσει και να φλερτάρει με την τύχη του. Έτσι εάν δεν αποφασίσει να σου κάνει δώρο ένα ταξίδι, θα σκεφτεί να περάσετε κάπου διαφορετικά για να ξεκουραστείτε.Καλεί φίλους, γνωστούς αλλά δεν έιναι τόσο οικογενειακός τύπος και κατσουφιάζει σε επισκέψεις στα συγγενικά πρόσωπα. Δεν θέλει με τίποτα να καταπιέζεται. Ετσι, τα αφήνει όλα να γίνουν την τελευταία στιγμή.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως ακολουθεί τις γιορτές, είναι λάτρης των παραδόσεων και θα κάνει αυτό που πρέπει , πηγαίνοντας σε συγγενείς, αγοράζοντας δώρα και στολίζοντας το δέντρο μαζί με την οικογένεια. Ωστόσο, ο Αιγόκερως είναι και λίγο σφιχτός με τα οικονομικά του και συχνά τον πιάνει η μιζέρια και κατσουφιάζει για τα χρήματα που ξοδεύει και χάνει και ώρες από τη δουλειά του. Είναι γκρινιάρης στις γιορτές, θα βρει λόγο να παραπονεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ! - Θα χιονίσει ακόμα και σε 300 μέτρα υψόμετρο

Υδροχόος
Ο Υδρόχόος είναι ανοιχτός σε κάθε εκδήλωση που γίνεται κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων και βρίσκει την ευκαιρία να προσφέρει βοήθεια και να επιτελέσει κοινωνικό έργο. Είναι δηλαδή πραγματικά συνδεδεμένος με το πνεύμα των Χριστούγέννων και δεν ασχολείται τόσο με την προσωπική του διασκέδαση και την οικογένεια του. Θέλει προσοχή γιατί κατσουφιάζει όταν αναγκάζεται να συμμετέχει σε επισκέψεις ή να ακούει βαρετές συζητήσεις σε γιορτινά τραπέζια.

Ιχθύες
Ο Ιχθύς είναι λάτρης των Χριστουγέννων, τραγουδάει, αγοράζει δώρα αλλά και είναι αρκετά συμπονετικός, θέλει να βοηθήσει τον πλησίον του και δεν σκέφτεται μόνο τις δικές του ανάγκες. Είναι όμως συχνά κατσούφης και βγάζει μια μιζέρια λόγω ψυχολογικής ..ανισορροπίας και δεν ξέρεις εάν τελικά θα έρθει στο ρεβεγιόν ή όχι. Πίνει αρκετά και παραφέρεται. Πολλές φορές χαλάει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share