Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 17 έως 23 Δεκεμβρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

17 Δεκεμβρίου 2018 11:20
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 17 έως 23 Δεκεμβρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:3ο δεκαήμερο σου αξίζει αγάπη μου! Μία έκπληξη, ένα ξαφνικό μήνυμα, μια απρόσμενη συνάντηση, μια συναρπαστική μετακίνηση, μία ανέλπιστη τύχη ερωτικά και όχι μόνο! Εσύ του 2ου, είσαι σε πιο dark φάση, αλλά (αχ) τόσο απολαυστική! Γοητεία, σεξ και χρήμα... Το τρίπτυχο του πονηρού χαμόγελου σου!
Τα «ΜΗ»:1ο δεκαήμερο, τσάμπα ο Δίας, βρε... Σε έχει φορτώσει νέες γνωριμίες, φλερτ και ευκαιρίες και έρχεται ένα ολόγιομο φεγγάρι να σε κάνει πάλι να γυρίζεις σε ένα επίπονο παρελθόν...

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Αχ, 2ο δεκαήμερο, trust me, πρέπει να την εκμεταλλευτείς αυτήν την εβδομάδα! Ένα μεγάλο όνειρο ή στόχος στην συντροφική ζωή, μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί και να σε κάνει ευτυχισμένο! Όχι, δεν είμαι υπερβολική...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώην του Νίκου Ευαγγελάτου πιο λαμπερή από ποτέ στο "πλευρό" άλλου δημοσιογράφου!

Γι'αυτό άσε τα συναισθήματα σου και την καρδιά σου να σε οδηγήσουν! Εσύ 3ο δεκαήμερο επιστρατεύεις καρδιά, αλλά και μυαλό και φίλους και ιδέες και ερωτισμό και γοητεία και καταφέρνεις και εσύ να κατακτήσεις-επιτέλους-τον μεγάλο σου στόχο ή όνειρο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο όλα καλά... Μόνο που αυτήν την εβδομάδα κάποια λόγια σε πληγώνουν, κάποια νέα σε ταράζουν και κάποιες γνωριμίες σε απογοητεύουν... Κάνε υπομονή, φεγγάρι είναι και θα περάσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1ο δεκαήμερο, ο Δίας ο γλυκούλης, συνεχίζει να σου δίνει χαρά, τύχη και ευκαιρίες στον συντροφικό τομέα, αυτήν την φορά με ένα μήνυμα, με ένα τηλεφώνημα, με μία είδηση ή με μία συνάντηση!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο και εσύ θα έχεις ευκαιρία στον συντροφικό τομέα και μάλιστα με την μορφή έκπληξης! Και τι κάνεις; Κουβαλάς μαζί σου παλιές πληγές και απωθημένα, δεν το απολαμβάνεις, κάνεις εργασιοθεραπεία, ρισκάρεις σταθερές σχέσεις και χάνεις κάθε ευκαιρία για ερωτική επιτυχία! Εσύ του 2ου είσαι μόνο... εργασιοθεραπεία, αλλά για σένα συμφωνώ... Έτσι κι αλλιώς, δεν φένεται να έχεις κάποια αξιόλογη ερωτική εξέλιξη αυτές τις μέρες...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι! Προχριστουγεννιάτικο πάρτι για Καρκίνο του 2ου και του 3ου! Τύχη, φλερτ, γνωριμίες, κατακτήσεις, καλοπέραση, χαρά, πάθος αλλά και ρομαντισμός και σίγουρη επίτευξη ενός ερωτικού στόχου!
Τα «ΜΗ»: Με Πανσέληνο πάνω σου 1ο δεκαήμερο, ξέρεις τι θα γίνει... Άλλωστε είσαι μαθημένος από την έντονη επιρροή που έχει η Σλήνη και οι φάσεις της, πάνω σου... Υπερβολική ευαισθησία, εντάσεις, ρήξεις, ξεσπάσματα, συναισθηματικές και ψυχικές μεταπτώσεις... Υπομονή γλυκό μου Καρκινάκι!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο ο πρέσβης (βλ. σύμπαν) σε κακομαθαίνει... Τύχη ερωτική, ευκαιρίες, λάμψη, επιτυχίες, ανέλπιστες εκπλήξεις και εξελίξεις, κατακτήσεις, έρωτας, πάθος, συναίσθημα! Είσαι ο πρωταγωνιστής, τι να λέμε τώρα!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, αν συζείς ή είσαι σε γάμο, όλα καλά, αφού μέσα στο σπίτι έρχεται η ερωτική χαρά... Για σένα όμως που είσαι ελεύθερος, άσε το παρελθόν εκεί που κάθεται! Από τις γιορτές και μετά, έρχεται κάτι καινούργιο και πιο συναρπαστικό από ποτέ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ένα μηνυμα, μια είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση σου αλλάζει την ζωή 2ο δεκαήμερο και χαμογελάς ξανά! Εσύ του 3ου, ακόμα πιο τυχερός, βρίσκεις το άλλο σου μισό και ζείτε το μεγαλύτερο πάθος ή αν είσαι ήδη δεσμευμένος, προσθέτεις ερωτισμό και γοητεία και πετυχαίνεις το μεγάλο βήμα! Σβήσε τα παλιά και πέτυχε το στόχο σου, λοιπόν!
Τα «ΜΗ»: Χωρίς πολλές ερωτικές εξελίξεις, σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα 1ο δεκαήμερο... Άλλωστε αξίζει να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στους φίλους, γιατί βλέπω ότι το κλίμα είναι ψιλοέντονο...

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από την μια το 3ο δεκαήμερο! Γεμάτο γνωριμίες, ανέλπιστα μηνύματα και τηλεφωνήματα και χαρμόσυνες ειδήσεις! Από την άλλη το 2ο δεκαήμερο! Σταθεροποιεί ερωτική ζωή, γεμίζει πορτοφόλι και ζει αισθησιακές στιγμές!
Τα «ΜΗ»: ...και φυσικά είσαι και εσύ 1ο δεκαήμερο, που απολαμβάνεις επίσης φλερτ, επαφές και γνωριμίες, όμως η Πανσέληνος, χτυπά τον κώδωνα του κινδύνου και σε προειδοποιεί να στραφείς στο επάγγελμα που είναι σε περίεργη κατάσταση τώρα... Άσε τους έρωτες για αργότερα λοιπόν...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ από τον θάνατο του 35χρονου πασίγνωστου επιχειρηματία: Νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ο απόλυτος έρωτας με το πάθος του, το σεξ του, το βαθύ συναίσθημα, την γοητεία του και την απόλυτη ερωτική επιτυχία του, είναι εδώ! Στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού! Ναι, κάτι πολύ καλό έρχεται και ιδανικό για την ιδιοσυγκρασία ενός γνήσιου Σκορπιού! Αυτά είναι!
Τα «ΜΗ»: Κάποιες επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις σε φτάνουν στα όρια σου Σκορπιέ του 1ου και σε εμποδίζουν να φτάσεις τον στόχο σου! Κράτα την ψυχραιμία σου και δεν θα το μετανιώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όχι, ότι δεν το περίμενες 1ο δεκαήμερο, αλλά κολυμπάς σε μία απέραντη θάλασσα τύχης και εσύ είσαι το πιο λαμπερό και εντυπωσιακό θαλάσσιο πλάσμα (τι ποιητικά που τα λέω σήμερα)! Δεν θα σου πω πολλά. Άρπαζε ευκαιρίες ερωτικές! Είναι αμέτρητες, άνοιξε τα μάτια σου! Εσύ του 2ου ζεις τον καυτό, τον έρωτα, τον απαγορευμένο! Και γιατί όχι; Αν εσένα σε ευχαριστεί, εμένα χαρά μου!
Τα «ΜΗ»: Αμάν βρε 3ο! Τόσες ευκαιρίες θα σου έρθουν ξαφνικά για να κάνεις το νέο ξεκίνημα και εσύ επιμένεις να βασανίζεσαι από παλιές πληγές ή παλιούς έρωτες... Μια φορά ακολούθησε τα γεγονότα και όχι το πάθος σου! Αν δεν θες να πληγωθείς...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και ξανά αγνώριστος και ανανεωμένος ο Αιγόκερως του 2ου και του 3ου! Επίτευξη ερωτικών στόχων, πλούσια κοινωνική ζωή, ανεμελιά, μηνύματα, επαφές και γνωριμίες, σε κάνουν να πετάς από χαρά!
Τα «ΜΗ»: Σσσστ... Αυτή είναι η συμβουλή μου για αυτήν την εβδομάδα 1ο δεκαήμερο... Ότι κι αν συμβεί, ότι κι ακούσεις ή υποστείς στην συντροφική ζωή, κάνε υπομονή αυτές τις μέρες... Πανσέληνος είναι και θα περάσει...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η τύχη και έκπληξη είναι τα χαρακτηριστικά του έρωτα, αλλά και γενικά της ζωής σου, αυτήν την εβδομάδα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Πραγματικά, μπορείς να πετύχεις αυτό που θες, να γνωρίσεις κόσμο, να περάσεις όμορφα και να νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος! Η ζωή σου αλλάζει όπως εσύ θες και το απολαμβάνεις!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 2ου, δουλειά και πάλι δουλειά! Δώσε πόνο, γιατί μετά τις γιορτές πρέπει να έχεις άπλετο χρόνο για Έρωτα και Επιτύχια!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο απολαμβάνεις μηνύματα, φλερτ, νέα, γνωριμίες, συναντήσεις και ταξίδια μην σου πω και είσαι πιο αισιόδοξος από ποτέ! Καλωσόρισε την τύχη! Εσύ του 1ου αν στρώσεις τα επαγγελματικά σου και κόψεις και τα νεύρα, θα έχεις την απόλυτη συναισθηματική και ερωτική ικανοποίηση, πληρότητα και επιτυχία! Πάθος, ερωτισμός και γοητεία και μπράβο σου!
Τα «ΜΗ»:Όχι κι άσχημα, αλλά δυστυχώς και στάσιμα... Κάτι μπλοκάρει τις δράσεις σου, όσον αφορά τους στόχους σου στον έρωτα και επιπλέον οι επικοινωνία με το ταίρι ή υποψήφιο ταίρι, σε απογοητεύει.. Υπομονή!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share