Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 03 έως 09 Δεκεμβρίου! - Τα «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

3 Δεκεμβρίου 2018 12:41
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 03 έως 09 Δεκεμβρίου! -  Τα «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έτοιμος για νέο φεγγάρι, για νέα ξεκινήματα, για νέες γνωριμίες και επικοινωνίες, για ανανέωση, χαρά και ταξίδια και όλα αυτά με το μεθυστικό άρωμα του Έρωτα, 2ο δεκαήμερο! Σούπερ όλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις σαν ανώριμο παιδάκι, έτσι; Εσύ του 3ου μίλα μου για έρωτα… Ξέρεις, σεξ με πρώην, σεξ με νυν, σεξ με νέο νταραβέρι; Anyway, σεξ σίγουρα πάντως!
Τα «ΜΗ»:Ναι, οκ… Δεν την λες ερωτική αυτήν την εβδομάδα 1ο δεκαήμερο… Βασικά έχεις τόσα πολλά θέματα και προβλήματα σε δουλειά, οικογένεια και καθημερινότητα, που ο έρωτας δεν βρίσκει χώρο να περάσει!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο τι άλλο θες! Όλα τα έχει αυτή εβδομάδα στον συντροφικό τομέα! Μηνύματα, συναντήσεις, εύνοια, τύχη, συναίσθημα! Α, και επανασυνδέσεις για τους μερακλήδες του 3ου, έτσι;
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όλα καλά και εσύ έχεις νεύρα, προκαλείς επίτηδες καυγάδες και πας κόντρα στους πάντες και μάλιστα είσαι και πεπεισμένος ότι δεν θα σε παρεξηγήσουν… Εμ, δεν είναι έτσι… Μαζέψου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας Έλληνας ηθοποιός! Η τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο τι να λέμε τώρα! Και αυτήν την εβδομάδα, έχεις άπειρες ευκαιρίες να βρεις το άλλο σου μισό ή αν το έχεις βρει ήδη να κάνεις το μεγάλο βήμα! Απόλαυσε συντροφικότητα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, δεν έχεις χρόνο ούτε για να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και δουλειά, θα έχεις για έρωτα; Εσύ του 2ου είσαι σε φάση που πάλι επιλέγεις τον πιο λάθος άνθρωπο, βιώνεις προδοσία ή απογοήτευση και μετά τα παίρνεις και κρανίο! Ποιος σου φταίει; Οι άλλοι ή οι επιλογές σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο πάρτι κάνουμε σου λέω αυτήν την εβδομάδα! Έρωτας φουλ, κατακτήσεις, φλερτ, ρομαντισμός, πάθος! Και για σένα του 3ου, bonusμία ευκαιρία για επανασύνδεση! Καλή Διασκέδαση!
Τα «ΜΗ»: 2Ο δεκαήμερο, είπαμε να είσαι αισιόδοξος, αλλά όχι κι έτσι! Με τόσες προσδοκίες που έχεις από τους άλλους ιδίως επικοιωνιακά, βάζεις μόνος σου τρικλοποδιά στον εαυτό σου!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο είσαι ο βασιλιάς του έρωτα! Φλερτ, τύχη, κατακτήσεις, λάμψη, θαυμαστές, επιτυχία και περνάς υπέροχα! Στα καλύτερα σου! Μην χάσεις ευκαιρία για έρωτα, συναίσθημα και πάθος! Χωρίς έπαρση βεβαίως-βεβαίως!
Τα «ΜΗ»:Και άντε ας πούμε οκ, μίλησες με τον πρώην 3ο δεκαήμερο… Ποιος σου είπε ότι αυτό σημαίνει και επανασύνδεση; Όχι, αγάπη μου, όχι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1ο και 3ο δεκαήμερο, τα ερωτικά μηνύματα, επαφές και συναντήσεις, δίνουν και παίρνουν και εσύ δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό! Και εσύ του 3ου να ξέρεις… Έρχεται μήνυμα από τα… παλιά!
Τα «ΜΗ»: Τι να σου πρωτοπώ 2ο δεκαήμερο; Δίνεις πόνο σε εξιδανικεύσεις, ψευδαισθήσεις, παρορμητικά λάθη και εμπιστοσύνη σε ψέματα, με αποτέλεσμα να σου σπάνε τα νεύρα και να πληγώνεσαι!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ανοίγεται μπροστά σου μία περίοδος που είσαι δημοφιλής, περιζήτητος και επικοινωνιακός! Που έρχονται μηνύματα, συναντήσεις και νέα που σε χαροποιούν! Με μία σου λέξη πετυχαίνεις στόχους και γοητεύεις τους πάντες 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου , πήρες το… σοβαρό σου και μιλάς για να νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά και ηρεμία στα ερωτικά σου! Και τα καταφέρνεις!
Τα «ΜΗ»:1ο δεκαήμερο έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις σε σπίτι και οικογένεια, οπότε οι χαρές του έρωτα δεν έρχονται τώρα… Α, και κάτι άλλο… Μακριά από πρώην, παρακαλώ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τα καυτά φιλιά της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της έξω από το αεροδρόμιο! (video)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η γοητεία προσωποποιημένη! Εσύ Σκορπιέ του 1ου και 3ου! Επιτυχία απόλυτη στον Έρωτα σε όποια φάση κι αν είσαι! Μία μεγάλη ερωτική επιθυμία πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και ίσως είναι και επανασύνδεση για σένα του 3ου!
Τα «ΜΗ»: 2ο να σου πωκάτι; Όποιος θεωρεί δεδομένο ότι έχει πετύχει στα ερωτικά και αντί να το προστατεύει, ζητάει, ονειρεύεται και απαιτεί όλο και περισσότερα, την πατάει άσχημα… Το νου σου λοιπόν και με ρέγουλα η έπαρση!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο τι άλλο θες! 24ώρες το 24ωρο, τύχη, ευκαιρίες και επιτυχία σε έρωτα και όχι μόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα! Μην χάσεις ευκαιρία please! Οι πλανήτες μόνο για σένα φροντίζουν!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου μιλάς ή με πρώην που δεν πρέπει ή με ένα παρασκηνιακό έρωτα που δεν πρέπει. Γενικά δεν πρέπει! Εσύ του 2ου σοβαρά τώρα; Ζεις σε ένα κόσμο, που υπάρχει μόνο στο μυαλό σου, γεμάτο απατηλές ελπίδες, αυταπάτες, ψέματα και θολά τοπία, γιατί έτσι σε συμφέρει… Sorry, που θα στο πω, αλλά θα προσγειωθείς απότομα και θα κάνεις «άουτς»! Δες κατάματα την αλήθεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, η χαρά η ερωτική έρχεται μέσα από τους φίλους σου! Ένα νέο, μία γνωριμία, μία έμμεση ή άμεση επαφή, θα σε φέρει κοντά στον μεγάλο ερωτικό σου στόχο! Ακόμα κι αν ο στόχος είναι πρώην, για σένα 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 2Ο δεκαήμερο… Το νου τι μηνύματα στέλνεις και που… Ίσως η απάντηση δεν είναι αυτή που περιμένεις ή ίσως για κάποιο λόγο μετά το μετανιώσεις! Όχι παρορμητικότητα σε παρακαλώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλάζεις και αλλάζεις τα πάντα! Αυτή η εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία για την θετική αλλαγή, την καλοπέραση και την βελτίωση των φιλικών και ερωτικών σου σχέσεων 1οκαι 2ο δεκαήμερο! Περνάς υπέροχα και τα φιλαράκια σου σε βοηθούν να εκπληρώσεις τα ερωτικά σου όνειρα! Έτσι μπράβο!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο δουλειά και πάλι δουλειά… Έρχονται μπερδεματάκια και μόνο εσύ μπορείς να τα ξεμπερδέψεις! Άσε τους έρωτες για τώρα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη αποκάλυψη για την σχέση του Λάκη Λαζόπουλου με πασίγνωστο καλλιτέχνη!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τυχερούλι εσύ, του 1ου και του 3ου! Με χαρά και αισιοδοξία, η τύχη είναι με το μέρος σου σε εκπλήρωση ερωτικών στόχων, σε ερωτικές επαφές και συναντήσεις, σε μετακινήσεις και γνωριμίες! Εσύ του 3ου , παίζει να πάρεις και μήνυμα από ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό, έτσι;
Τα «ΜΗ»:Τι να κάνω βρε 2ο δεκαήμερο, να σε δέσω και να σε φιμώσω; Να σε δέσω ώστε να μην τα γκρεμίσεις όλα από τα νεύρα σου ή να σε φιμώσω για να σταματήσεις τα ψέματα ή την τάση σου να λες «Ναι, σε πιστεύω», στα ψέματα των άλλων… Προσγειώσου… Έρχονται αναταράξεις από απογοητεύσεις και εξαπατήσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share