Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πως θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος τα 12 ζώδια!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

24 Οκτωβρίου 2018 09:50
Πως θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος τα 12 ζώδια!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια φοβερή μέρα μας ξημέρωσε, του λωλού μπορώ να πω, με ένα Φεγγάρι ΝΑ μετά συγχωρήσεως!

Ο χρόνος μου περιορισμένος, τρέχω τώρα να προλάβω τα πάντα όλα, συνεπώς δε θα επεκταθώ στο γεγονός, όπως θα ήθελα!

Στο σύμπαν σήμερα γίνεται της μουρλής! Δε μας φτάνει η Πανσέληνος στο Ταύρο που μας αναστατώνει τρελά και μας θέλει έτοιμους για επίθεση, έχουμε και τον Ουρανό, τον απρόβλεπτο πλανήτη που προκαλεί έντονα συναισθήματα, μας κάνει ασυγκράτητους και κάπως έτσι οι συμπεριφορές του κόσμου εντελώς αψυχολόγητες!

Λέτε μερικοί να εκραγούν, να νιώσουν μέσα τους εκείνη την φλόγα, τον έρωτα να τους τσουρουφλάει, να μην αντέξουν άλλο και να εκδηλωθούν;;;; Και αυτό θαύμα θα είναι.. Λέμε τώρα!

Και έρχεται η Αφροδίτη μαζί με το Κρόνο και τελευταία στιγμή, μας βάζουν μυαλό! Μας συγκρατούν! Είναι εκείνο το μαγικό το χέρι, που μας σώζει πριν πέσουμε από το γκρεμό! Μεταφορικά μιλάω, μη πάει κανείς να κάνει bugin jumping .. από τη Πάρνηθα ας πούμε..!

Βαθιές ανάσες, ψυχραιμία.. και κάποια στιγμή θα ανακαλύψουμε την αιτία αυτής της τρέλας..

πολλά φιλάκια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη ανατροπή: Πότε αρχίζει το ελληνοτουρκικό Survivor; Τα πάνω - κάτω!


Κριός
Μέρα που θα επιλέξετε να κάνετε ένα τρελό shopping therapy! Ναι μεν γκρινιάζετε για τα έξοδα που γίνονται, όμως επιβάλλεται να ικανοποιήσετε κάποιες τρελές σας επιθυμίες, προκειμένου να νιώσετε ωραία! Παίζει να το μετανιώσετε αργότερα, αλλά το χρήμα θα έχει ήδη πετάξει!

Ταύρος
Νιώθετε πολύ παράξενα με τον εαυτό σας, μη πω πως τον μαλώνετε κιόλας, οτιδήποτε και αν σας συμβαίνει, δε πρέπει κανείς να μάθει την αλήθεια! Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, κυρίως σε προσωπικά ζητήματα! Το συναίσθημα της υπερβολής πολύ έντονο, βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε!

Δίδυμος
Ο σκοπός είναι να μπει το χρήμα στο πορτοφόλι σας! Να ανταμειφτείτε για τους κόπους σας! Και κάπως έτσι θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να συμβεί αυτό, ίσως να πιέσετε τις καταστάσεις, αλλά μέχρι η μέρα να φύγει, καλό είναι να έχετε λάβει τις απαντήσεις που γυρεύετε!

Καρκίνος
Παίζει να είστε μέσα στη γκρίνια όλη μέρα! Μπορεί όμως και όχι, αλλά οι πράξεις και τα λόγια σας, θα συγκλονίσουν αρκετούς! Βρείτε τρόπο να κρατήσετε τα μπόσικα, γιατί δε χρειάζεται ο κόσμος να γνωρίζει τις αδυναμίες σας, ούτε τα ελαττώματά σας! Μια τρέλα τη κάνετε και ότι προκύψει!

Λέων
Πολύ τσίτα είστε σήμερα, νευράκια στο φουλ, φέρεστε αλλοπρόσαλλα και προκαλείτε εντάσεις όπου και αν βρίσκεστε! Ευτυχώς όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σας συμμαζέψει, βέβαια μέχρι να γίνει αυτό, το φαρμάκι σας θα το στάξετε, το βάζο όμως, αν το κάνατε σκόνη και θρύψαλα.. δε ξανά κολλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό τροχαίο: Τράκαραν μόλις βγήκαν από το μαιευτήριο! Θρίλερ για μητέρα και νεογέννητο!

Παρθένος
Και εκεί που θεωρούσατε πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, κάποια εμπόδια θα εμφανιστούν, αρκετούτσικα κιόλας και κάπως έτσι θα ανεβάσετε πίεση και θα κάνετε έναν κακό χαμό! Ασυγκράτητους σας βρίσκω, επιθετικούς και έτοιμους για τρελό καβγά! Στο τσακ κάνετε πίσω, για ευνόητους λόγους!

Ζυγός
Κάποιο γεγονός σας αναστατώνει πολύ και το συναίσθημα σας παρασύρει, τότε ποιος σας είδε και δε φοβήθηκε! Σας αλλάζουν πρόγραμμα τη τελευταία τη στιγμή, αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς ήρθαν! Προτιμήστε τις ατελείωτες συζητήσεις με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Ρίξτε το στη ψυχοθεραπεία!

Σκορπιός
Να πω την αλήθεια μου, σήμερα είναι του τρελού και μπαίνετε πολύ βαθιά μέσα στο ρόλο! Γυαλίζει το ματάκι σας που λέμε, τα παίρνετε στο κρανίο φουλ και αν ανοίξετε και το στοματάκι σας, τότε όχι μόνο θα στάξετε το δηλητήριο του Σκορπιού, αλλά θα τους το δώσετε να το πιουν κιόλας! Καλέ φρόνιμα!

Τοξότης
Κάποιες υποθέσεις σας ενώ τις είχατε λύσει, επανέρχονται στο προσκήνιο και εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ! Θα προτιμήσετε εκείνο το μονοπάτι που είναι γεμάτο από κινδύνους, που σημαίνει πως μπορεί να ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου και να βρεθείτε αλλού για αλλού! Ψυχραιμία, υπάρχει και άλλος τρόπος!

Αιγόκερως
Καλά οτιδήποτε έχετε κανονίσει για σήμερα, να ξέρετε πως θα ακυρωθεί, γιατί έτσι προστάζει το σύμπαν! Από την άλλη το παίρνετε στο χαλαρό και το ρίχνετε στις ρομαντζάδες! Βρήκατε τη μέρα και εσείς! Μέσα στη τρελή τη χαρά, μοιράζετε λόγια αγάπης και τάζετε λαγούς με πετραχήλια! Γιούχου..!

Υδροχόος
Οι οικογενειακοί καβγάδες πρέπει να είναι σε μόνιμο πλάνο τον καιρό αυτόν για αυτό και εσείς, είπαμε βαλιτσούλα και δρόμο! Βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε προσπαθήστε σήμερα να είστε ψύχραιμοι και μακριά από τον κόσμο! Συναισθηματικά είστε σαν ένα καζάνι που κοχλάζει το νερό, έτοιμο για μπουμ!

Ιχθύς
Μέσα στη τρελή τη χαρά, κάνετε όνειρα πολλά, ανεβαίνετε στο συννεφάκι σας το ροζ, έτοιμοι για το ταξίδι της ζωής! Εκτός τόπου και χρόνου, ως συνήθως, κανείς δε μπορεί να σας χαλάσει το κέφι. Αποφύγετε σήμερα ανθρώπους με αρνητική διάθεση, εκείνοι θέλουν γκρίνιες και εσείς αγάπες και λουλούδια!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share