Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια και μουσική: Ποιο τραγούδι περιγράφει την ερωτική σου ζωή;

Τα ερωτικά τραγούδια των ζωδίων για το Φθινόπωρο 2018

9 Οκτωβρίου 2018 13:06
Ζώδια και μουσική: Ποιο τραγούδι περιγράφει την ερωτική σου ζωή;

Δες ποιο τραγούδι εκπροσωπεί την ερωτική σου ζωή το Φθινόπωρο 2018 σύμφωνα με τα αστρολογικά δρώμενα…

Μπουζούκια, τουμπερλέκια και κλαρίνα και το Top 12 του Φθινοπώρου 2018 είναι έτοιμο!

Ναι, ναι, αυτό το Φθινόπωρο της Επανασύνδεσης, του πισωγυρίσματος, του πρώην, του παρελθόντος. Βλέπε Ανάδρομη Αφροδίτη!

Βλέπε επίσης και Δία στο Τοξότη, να ξε-αραχνιάζεται από τον Σκορπιό και να το γλεντάει επιτέλους στο «φως»!

Χμμ… Έχει ένα ενδιαφέρον αυτό το Φθινόπωρο τελικά, guys… Χαμούλης θα γίνει!

ΚΡΙΟΣ: Νίκος Βέρτης – Πρόσεχε Καλά >>
Λοιπόν Κριέ, σε βρίσκω πιο ισορροπημένο από τον καθένα και από δω και πέρα θα είσαι σε κάθε «ταίρι» με τον δείχτη προς το μέρος του και να του λες «Πρόσεξε καλά»! Ξέρεις τι παίζει αυτό το Φθινόπωρο; Από την μια ανοίγεται μπροστά σου μία περίοδος γεμάτη τύχη, ανανέωση και νέα ξεκινήματα ερωτικά και από την άλλη είναι σαν να σε έχει δέσει ο Κρόνος με ένα νοητό σκοινί και να σε τραβάει με βία, την στιγμή που πας να κάνεις αγκαλίτσα τον Δία! Τι κάνεις λοιπόν; Στέκεσαι στη μέση, από την μια χτυπήματα του «Κακού» και από την άλλη δώρα ταξιδιάρικα από τον «Καλό»! Η τέλεια ισορροπία δηλαδή! Πριν όμως απ’όλο αυτό, στις αρχές του Φθινοπώρου, θα πας και στο κρεβάτι με κανέναν πρώην, έτσι για το… καλό!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Πρόσεχε καλά τι κάνεις σ’ αδιέξοδο με φτάνεις σαν και μένα άλλον πάλι δε θα ξαναβρείς…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal: Η Φερεντίνου που... τρέλανε τον Φερεντίνο και άφησε τις 60.000 ευρώ μέχρι τέλους! (video)

ΤΑΥΡΟΣ: Ηλίας Καμπακάκης - Στα χίλια χρόνια μια φορά >>

Στα χίλια χρόνια μια φορά, τέτοιο Φθινόπωρο Ταυράκι! Ξεκινά ή με επισημοποιήσεις, γάμους, σοβαρές σχέσεις, συντροφικότητα ή με επανασυνδέσεις και συνεχίζει με μπόλικο αλλά και καλό σεξ και φουλ χρήμα! Γιατί τι θέλει ένας Ταύρος για να είναι ευτυχισμένος; Σύντροφο, σεξάκι και ευρώ! Ναι, οκ και παστίτσιο, αλλά δεν είναι του παρόντος!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Μ’ αγγίζεις και πεθαίνω Τ’ αντίο πια σπασμένο Δε θα φύγω, στο ’χω πει…»

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κωνσταντίνος Αργυρός – Δεν έχω πολλά>>
Οκ, ξέρω καλά ότι ερωτικούς δεν τους λες τους τελευταίους μήνες… Έλα όμως, που ο εαυτός σου έκανε ένα superserviceκαι εμείς απολαμβάνουμε τον καλύτερο εαυτό σου! Κι εκεί που έχεις μεταμορφωθεί σε κελεπούρι, εμφανισιακά αλλά και στον τρόπο ζωής, έρχεται και ο Δίας και μαζί του καμιά 10αρια νύφες ή γαμπροί για να διαλέξεις και να τους κάνεις ευτυχισμένους με την δοτικότητα και την συντροφικότητα που πλέον σε διακρίνει! Θα φάμε κουφέτα μου φαίνεται …

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Δεν έχω πολλά όλα να στα χαρίσω δεν έχω πολλά να τα μοιραστώ μόνο μια ζωή πάρ’την όλη δική σου…»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κωνσταντίνος Αργυρός - Λιώμα >>
Έχεις μπερδευτεί το ξέρω… Και τα μπερδέματα συνεχίζονται, ιδίως τις αρχές αυτού του Φθινοπώρου! Νέες κατακτήσεις κάθε μέρα ή νέες γνωριμίες ή νέα φλερτ ή ακόμα και πρώην που γυρνάνε ο ένας μετά τον άλλον, αλλά ρε φίλε, να μην σου «κάθεται» μία σχέση φυσιολογική; Τόσες ερωτικές επιλογές και όλες να έχουν ημερομηνία λήξης; Ευτυχώς που το τέλος του Φθινοπώρου αφήνεις τα ξενύχτια και την καλοπέραση στον έρωτα και σοβαρεύεσαι… Για να δούμε, θα βρεις το άλλο σου μισό τότε ή θα σε βαρέσει το Ολόγιομο Φεγγάρι στο κεφάλι και θα είσαι πάλι λιώμα;

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Λιώμα θα ‘μαι λιώμα, mα θα σκέφτομαι εσένα ακόμα …»

ΛΕΩΝ: Νατάσσα Θεοδωρίδου-Δεν με αφορά>>
Αχ, επιτέλους πουλάκι μου, ως εδώ! Βαρέθηκα να σε βλέπω τόσο «υπό», γατάκι του καναπέ, κολλημένο με παρελθόν και χαζοευαίσθητο! Αφού θα περάσει το πρώτο μισό του Φθινοπώρου και σε τραβήξει άλλη μια φορά από την γατίσια σου ουρά, το επόμενο μισό βρίσκεις τον εαυτό σου! Γίνεσαι το απόλυτο Λιοντάρι, το περήφανο, το εντυπωσιακό, ο βασιλιάς του έρωτα και αρχίζεις να απολαμβάνεις διασκέδαση, πάθος, ρομαντισμό και μία λίστα από θαυμαστές! Δεν σε αφορούν καν τα παλιά! Σκασίλα σου! Πας για το χειροκρότημα και την αποθέωση τώρα!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Ξέρω ότι δεν μπορείς. Ξέρεις ότι δεν μπορώ. Μα είτε λάθος ή σωστό, θέλω να σε ξαναδώ …»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη για τους μισθούς του ριάλιτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κώστας Μαρτάκης - Πάρε Ένα Τηλέφωνο >>

Όλο μα όλο το Φθινόπωρο είναι αφιερωμένο στα ερωτικά «μπρος-πίσω» και στο «μπλα-μπλα» με το ερωτικό παρελθόν. Και οκ, το παραδέχομαι, το πρώτο μισό του Φθινοπώρου θα πάει καλά όλο αυτό και θα «παίξουν» και πολλές επανασυνδέσεις! Το δεύτερο μισό όμως, πρέπει και εσύ να ρίξεις λίγο τα μούτρα σου, να κάνεις πίσω και γίνεις και λίγο πιο συναισθηματικός, για να καταφέρεις να έχεις αυτόν που θες! Κι αν το καταφέρεις, να ξέρεις, έρχονται και συγκατοικήσεις ή και… καλοί απόγονοι!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Πάρε ένα τηλέφωνο να πάρει μην εξαφανίζεσαι έτσι κι έχω φρικάρει …»

ΖΥΓΟΣ: Ηλίας Βρεττός – Φώναξε με>>

Άχου το μωρέ ψυχούλα μου… Περνάς τόσα αυτό το Φθινόπωρο από Φεγγάρια και από Κρόνο κι από Πλούτωνα, κι όμως από Νοέμβρη, βρίσκεις την δύναμη και αριστεύεις σε επικοινωνία και μετακινήσεις! Πώς; Με (επιτέλους) ερωτικά μηνύματα, γνωριμίες, τηλεφωνήματα και ραντεβουδάκια! Είδες που όλοι σε λένε αδύναμο, πόσο μάγκας είσαι τελικά; Ετοιμάσου λοιπόν! Σου αξίζει! Δεν θα δίνεις μόνο, θα παίρνεις κιόλας!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Και σου το ορκίζομαι θα έρθω Όσα χιλιόμετρα αν απέχω Καμιά απόσταση μακριά δε με κρατά...»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νίκος Οικονομόπουλος – Δεν σε αγαπάω >>
Η φάση με σένα είναι το δεν ξέρεις τι θες! Εκεί που αγαπάς, στα ξαφνικά θα λες «Δεν σ’ αγαπάω». Εκεί που ψάχνεις το άλλο σου μισό και το βρίσκεις, του λες φύγε! Εκεί που θες επανασύνδεση, γυρνάει ο/η πρώην και τα κάνεις μαντάρα! Εκεί που θες σταθερότητα, θες και ανεξαρτησία! Στιγμές που θες χρήματα, αλλά δεν έρχονται και άλλες που το πορτοφόλι ξεχειλίζει! Όπως κατάλαβες αυτό το Φθινόπωρο θα έχει τα πάντα! Και τα πάντα είναι στο δικό σου χέρι…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Είναι το μυαλό μου τόσο άρρωστο σαν τραύμα άνοσο το αντίο που ’χες πει… »

ΤΟΞΟΤΗΣ: GoingThrough - Bellagio>>
Τι σου ‘χω εγώ, τι σου ‘χω! Τον μπαμπάκα Δία σου έχω! Ο μπαμπάς που ερχόμενος, σε βρίσκει σε φάση υποτονική, να χαραμίζεσαι με παλιούς και αρρωστημένους ή παρασκηνιακούς έρωτες, σε παίρνει από το χεράκι από Νοέμβρη και η ερωτική σου ζωή, μοιάζει σαν το BellagioLuxuryResort & Casinoστο LasVegas! Αγαπάρα μου, η εποχή σου ξεκινά! Είσαι σταρ, είσαι βασιλιάς, είσαι το No1! (Αχ, πόσο σε ζηλεύω να ‘ξερες…!)

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Θέλω απόψε να χαλάσω τα λεφτά μου για 'σένα. Το Vacheron Constantin και την Cartier μου καδένα…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Ο άγνωστος καβγάς με τον γιατρό σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος! (video)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάνος Κιάμος - Αλλού Εσύ >>
Αλλού για αλλού κι αυτό το Φθινόπωρο… Και, ναι είναι άδικο… Γιατί άλλαξες, έβαλες μυαλό και προσπαθείς να «ανοίξεις» το μυαλό σου και να βελτιώσεις ότι ερωτική ατυχία συνέβη μέχρι τώρα… Και ξάφνου, φεύγει η βοήθεια του Δία και μένεις αμανάτι με έναν Κρόνο και έναν Πλούτωνα… Ε, και τι να κάνεις; Τα «παίρνεις κρανίο» και αρχίζεις τα παράνομα, τα κρυφά και τα απαγορευμένα! Αλλού αυτός, αλλού αυτή και δεν συμμαζεύεται…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Μια ελπίδα θα με πάρει απ' το χέρι, θα με πάρει αγκαλιά να σηκωθώ, θα σε βλέπει και κοντά σου θα με φέρει, σε μια γωνία να κρυφτώ, για μια στιγμή να σε δω…»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γιάννης Πλούταρχος - Καρδιά Μου Αλήτισσα >>
Οκ, στοπ! Αρκετή η σοβαρότητα! Μήπως σε έβγαλε και πουθενά; Ότι πήγαινες να χτίσεις το Καλοκαίρι, γκρεμιζόταν απρόοπτα στην τελική! Γιατί να προσπαθείς λοιπόν; Παίρνεις φόρα και τα αλλάζεις όλα μόνος σου, τα βελτιώνεις όλα και ανανεώνεσαι! Προσοχή όμως ε; Πες σε αυτήν την καρδιά σου την αλήτισσα να ρίξει μαύρη πέτρα σε παρελθόν, γιατί αλλιώς χαΐρι δεν θα δεις!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Καρδιά Μου Αλήτισσα, είπα ως εδώ, δε γυρίζω πάλι, μα ο ερωτάς σου είν' αρρώστια είναι ζάλη, …»

ΙΧΘΥΣ: Γιώργος Σαμπάνης - Λόγια που καίνε >>

Πω, πω, πω! Γλώσσα δεν βάζεις μέσα σου! Και οκ, με Αφρο και Δία στον επικοινωνιακό σου τομέα είναι λογικό και να γνωρίζεις άτομα, να ανταλλάζεις μηνύματα ή να έχεις μπόλικα ραντεβουδάκια, ακόμα και πρώην! Όμως ρε αγάπη, με αυτόν τον Άρη πάνω σου (που δεν σου πάει καθόλου να σου πω την αλήθεια), γίνεσαι παρορμητικός και τα λόγια που λες καίνε… Ότι εδώ και μήνες σε έτρωγε μέσα σου, το βγάζεις με ξεσπάσματα, κόντρες και νευρικότητα! Όχι, αγαπούλα! Κράτα την πρώτη εκδοχή και τον Άρη κάνε ότι δεν τον βλέπεις… Ξέρεις πώς να ξεγελάς εσύ…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι: «Πες μου τα λόγια που καίνε, που λένε όσοι φταίνε, και κάψε ότι βρεις· …»

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share