Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 8 έως 14 Οκτωβρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

8 Οκτωβρίου 2018 10:18
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 8 έως 14 Οκτωβρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο... Τρία γράμματα είναι αυτή η εβδομάδα : SEX! Ο μεν του 1ου σεξ με πρώην, ο μεν του 3ου σεξ χωρίς σταματημό και με άριστα 10!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου την είδες πιο σχεσάκιας αυτήν την εβδομάδα και καλά κάνεις, γιατί οι ευκαιρίες δεν θα είναι και λίγες για την συντροφική ζωή! Το θέμα είναι ότι θα τις διώξεις όλες με τον κακό, νευρικό, εγωιστικό σου χαρακτήρα... Τι να σου πω τώρα ρε συ...

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Οκ, 1ο δεκαήμερο είσαι ξύπνιος, γοητευτικός και μπορείς να πετύχεις ότι θες... Ακόμα και εκείνον τον άτιμο τον πρώην... Τα νευράκια σου πρόσεξε μόνο... Δεν λέει... Εσύ πάλι του 3ου, ζεις το όνειρο! Συντροφικότητα φουλ και καμιά πρόταση γάμου άμα λάχει! Wait! Πρόταση γάμου με Ανάδρομη Αφροδίτη;;; Οκ, βάλε Χ στο τελευταίο, μου ξέφυγε!
Τα «ΜΗ»: Έι, 2ο δεκαήμερο, βάλε τον αχαλίνωτο ερωτισμό σου και τον υπέρμετρο εγωισμό σου στο συρτάρι, please... Σε κόβω ή για λάθος έρωτες ολίγον... βρώμικους ή για τσακωμούς χωρίς όριο..

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Επιτέλους αγαπάρα μου του 2ου, επιτέλους! Νέο Φεγγαράκι για τα ερωτικά σου και τι να λέμε! Άπειρες ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση, κατακτήσεις και of course ερωτική επιτυχία!!!
Τα «ΜΗ»: Δουλειά, δουλειά, δουλειά 1ο και 3ο δεκαήμερο... Συγνώμη ρε παιδιά... Λίγο χώρο για έρωτα θα κάνετε ή μπα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη σοκ για την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη: Ο ένας την κλείδωσε και ο άλλος την...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απλά τα καλύτερα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Το 1ο με φουλ ευκαιρίες για επανασύνδεση και μηνύματα που ευχόταν εδώ και καιρό και το 3ο με κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες που δεν έχουν σταματημό!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, γκρίνια, μουρμούρα και γίνεσαι ολίγγον σπαστικός η αλήθεια είναι.. Α, και μια χάρη αγάπη μου... Άσε το παρελθόν εκεί που κάθεται... Η φάση είναι: Προσοχή, πρώην, δαγκώνει...

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σε βάζω στα “Πρέπει” για να σου δώσω θάρρος 2ο δεκαήμερο! Βλέπεις το Νέο Φεγγάρι θα φέρει μηνύματα, νέα και συναντήσεις που συναρπάζουν! Το κόλλημα σου λοιπόν με το παρελθόν είναι καταστροφικό και μυρίζει μπαρούτι! Πάμε μπροστά και σε νέα πράγματα!
Τα «ΜΗ»: Στα “Μη” έχουμε την αγριογάτα και το γλυκό ήσυχο γατάκι... Όπου αγριόγατα βλέπε 1ο δεκαήμερο, που τα κάνει μαντάρα με τα νεύρα της και τα ξεσπάσματα της. Όπου γατάκι που γουργουρίζει, βλέπε 3ο δεκαήμερο, που δεν κουνιέται από τον καναπέ του σαλονιού... Ξυπνήστε και οι δυο! Είστε σέξι δυναμικά Λιοντάρια! Αφήστε τις νυχιές και τα γρρρρ....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παρθένος 1ου και δεν αφήνει το κινητό από το χέρι, φίλε... Και πως να το αφήσει; Όλη την ώρα μπιπ και μπιπ από τους... μετανιωμένους πρώην... Βρε μπας και να την σκεφτείς την επανασύνδεση; Εσύ του 3ου είσαι στη φάση που λες μία κουβέντα και όλα γίνονται όπως τα θες! Εσύ να δεις μηνύματα... Όχι τόσο από πρώην, αλλά από κάτι καινούργια μαναράκια, μπουκιά και συχώριο!
Τα «ΜΗ»: Μην αγχώνεσαι 2ο δεκαήμερο! Δεν είσαι στα “Μη” για κάτι κακό! Απλά μία συμβουλή! Ίσως ήρθε η ώρα να σοβαρέψεις και να σταθεροποιήσεις λίγο τα ερωτικά σου και εξελίξεις να περιμένεις αργότερα! Ε, μα! Λίγη ηρεμία την χρειάζεσαι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χρήμα και έρωτας ουσιαστικός για σένα του 3ου, που ξέρεις πια τι θες και το κατακτάς! Α, και να ξέρεις... Το σεξ είναι καλό..., πολύ καλό αυτές τις μέρες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, εσύ με μπέρδεψες πάρα πολύ.. Δεν ήξερα αν έπρεπε να σε βάλω στα “Πρέπει” ή στα “Μη”.... Βλέπεις, είναι μια εβδομάδα με φουλ ευκαιρίες για νέα πράγματα, επιτυχίες και ξεκινήματα αλλά εσύ φέρεσαι εγωιστικά, παράλογα και απαιτητικά! Ε, λοιπόν σε βάζω στα “Μη” για να μην τα κάνεις θάλασσα! Εσύ του 1ου, σκέψου πολύ προσεκτικά πριν ρισκάρεις για έναν έρωτα του παρελθόντος... Σου αξίζει όντως αυτό το πισωγύρισμα;; Εσύ αποφασίζεις! (Σε άγχωσα τώρα με αυτή τη φράση, μικρό μου αναποφάσιστο, ε; Χεχεχε!)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Για να μαζευτούν εδώ όλα τα Σκορπάκια του 1ου που θέλουν να κάνουν come back, come back στον έρωτα τους! Ναι, ναι! Είναι γεγονός! Η επανασύνδεση είναι εδώ! Αν δεν αρχίσεις τους τσακωμούς και τους παραλογισμούς, είναι σίγουρη! Εσύ του 3ου, βασιλιάς στο θρόνο σου και οι αυλικοί σου να σου φέρνουν δώρα, τύχη και απόλυτη ερωτική επιτυχία!
Τα «ΜΗ»: Ω, μωρέ 2ο δεκαήμερο! Χάλια τα κάνεις πάλι... Εγωισμοί, καυγάδες, λάθος πάθη και κόντρες χωρίς έλεος... Αμάν μωρέ, αμάν... Ηρέμησε επιτέλους!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα πράγμα θα σου υποσχεθώ 2ο δεκαήμερο και ξέρω ότι θα σου αρέσει: Αλλαγή! Οκ, το ξέρω ότι μοιάζει με προεκλογικό σύνθημα or something, αλλά το point είναι άλλο! Κάνεις αλλαγές θετικές, νέα ξεκινήματα, έχεις φίλους με το πλευρό σου και η ερωτική ζωή σου ετοιμάζει κάτι νέο, αλλιώτικο, όπως ακριβώς το ονειρευόσουν!
Τα «ΜΗ»: Οκ, ξέρω ότι είναι γοητευτικοί και (αχ) σέξι οι απαγορευμένοι έρωτες, αλλά μήπως το παρακάνεις βρε Τοξοτάκι του 1ου και του 3ου.... Αν είναι κιόλας και πρώην και απαγορευμένος, νομίζω το τερμάτισες... Το νου σου... Again...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ, ναι! Χαίρομαι τόσο πολύ όταν λέω τόσο καλά νέα ρε παιδιά! Για 'σας μιλάω 1ο και 3ο δεκαήμερο! Το μεν 1ο με γνωριμίες αλλά και επανασυνδέσεις, το δε 3ο με τύχη και θετικές αλλαγές στα ερωτικά του, έτσι ακριβώς όπως τις ήθελε! Μωρέ, μπράβο...
Τα «ΜΗ»: Αγάπη του 2ου.... Πρώτον τα προβλήματα που έχεις στη δουλειά, μην τα μεταφέρεις στην σχέση σου και δεύτερον με τόση δογματικότητα, απαιτήσεις και επίδειξη εξουσίας στα ερωτικά σου, μάλλον θα τα φας τα μούτρα σου...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, θυμωμένη & πολύ πεισματάρα by MagicF’Ariel...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Να σου πω 2ο δεκαήμερο είσαι φουλαριστός από ευκαιρίες και τύχη στα ερωτικά! Άσε τα νεύρα και τους εγωισμούς λοιπόν και όρμα! Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο αυτή την εβδομάδα, αρκεί να μην κάνεις βλακειούλες!
Τα «ΜΗ»: Εργασία και... χαρά (?)! Οκ, εργασία και χαρά για το 3ο δεκαήμερο, ενώ για το 1ο, εργασία και.. ανατροπή! Anyway, το θέμα είναι ότι αυτήν την εβδομάδα δεν την λες και πολύ ερωτική, για κάνενας από τους δύο...

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άχου τα μωρέ μωρέ τα Ψαράκια του 1ου και του 3ου! Τι χαρά είναι αυτή που έχουν τα μανάρια μου! 1ο δεκαήμερο, επιτέλους το μήνυμα από τον πρώην, έρχεται τώρα! 3oδεκαήμερο, για σένα δεν ξέρω αν θα είναι από πρώην, νυν ή υποψήφιο σύντροφο... Θα είναι όμως ένα μήνυμα που θα ευλογείς την τύχη σου! Trust me!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο ξεκινά μία περίοδος με γεμάτο πορτοφόλι αλλά και με γεμάτο το... κρεβάτι... Μπορείς λοιπόν να σταματήσεις ζήλια, καταπίεση, αυτοκαταστροφή, ερωτική παρανομία και τάσεις χειραγώγησης; Μακριά από μας αυτά, please!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share