Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Eβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων από 13 έως 19 Αυγούστου 2018!

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά;

14 Αυγούστου 2018 09:25
Ζώδια: Eβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων από 13 έως 19 Αυγούστου 2018!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι, οκ 1ο δεκαήμερο. δεν λέω… Τα προβληματάκια συνεχίζονται, αλλά παραδέξου το, αυτές τις μέρες σαν να γίνεσαι η Νικολούλη στην συντροφική ζωή και βλέπεις επιτέλους φως στο τούνελ! Και το φως αυτό είσαι εσύ 2ο δεκαήμερο! Επιτέλους τέλος τα επικοινωνιακά μπερδέματα λαμβάνουν τέλος, αφού πρώτα θα πάρεις το μήνυμα που θες από τον πρώην, τον νυν ή τον… επόμενο!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 3ου σκας στα ηφαίστειο και η… λάβα σου παίρνει σβάρνα σημαντικές σχέσεις, κοινωνική υπόσταση και γερές βάσεις…


ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Στο προσκλητήριο θέλω ποιηματάκι και στην μπομπονιέρα κουφέτα με πραλίνα Ταύρε του 2ου! Τόσο τύχη στην συντροφική ζωή λέμε! Ήρθε η ώρα σου!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο εσύ δουλειά, δουλειά, δουλειά ή αν είσαι σε άδεια, βαρετά, βαρετά, βαρετά… Εσύ του 3ου μαντάρα τα κάνεις με το ταξίδι σου… Εμ, όποιος βιάζεται, σκοντάφτει λένε! Πόσο μάλλον εσύ, ο Ταύρος που πάει πάντα «φέεεετα»!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο γλεντήστε, ταξιδέψτε, ερωτευτείτε, λάμψτε! Όλα για πάρτη σας αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, δεν σου πάει χρυσό μου να το παίζεις μυστήριος, ζηλιάρης και συναισθηματικός… Ασ’τα αυτά τα κόλπα… Δεν πιάνουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέχεις τελευταία στιγμή να μπεις στο σορτς; Αυτή η δίαιτα θα σε σώσει!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι Καρινάκι μου του 2ου ναι! Δεν σου έχω απλά καλά νέα! Σου έχω τέλεια!!! Τύχη, συναίσθημα, λάμψη και εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου στον έρωτα, είναι εδώ! Αυτό είναι Καλοκαίρι! Τώρα μάλιστα!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, κάντε κανένα μπανάκι, κάντε καμία τσάρκα στα κυκλαδίτικα στενά, βάλτε λάδι για γρήγορο μαύρισμα και αφήστε τα ερωτικά και τις σχέσεις, γιατί πάλι μαντάρα τα κάνετε…

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Για να ακούσω ένα μεγάλο «Αααααχ!» απόλαυσης και ανακούφισης 1ο και 2οδεκαήμερο! Ναι μωρό μου! Επιτέλους το Καλοκαίρι αυτό γίνεται –κατά πολύ- καλύτερο για τα ερωτικά σου και όχι μόνο! Γιούπι!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο οργανώσου λίγο καλύτερα σε παρακαλώ γιατί τα αφήνεις όλα στο φλου και μετά χάνεις τον μπούσουλα! Συγκεντρώσου! Εσύ κάνεις διακοπές, όχι το μυαλό σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Πω, πω, πω Παρθενάκι του 2ου! Μία σου λέξη και όλα γίνονται βρε! Άσε που έρχεται και ένα μήνυμα που θα σε κάνει να χοροπηδήσεις από χαρά! Εσύ του 1ου ετοιμάσου αυτήν την εβδομάδα για μαμ, «κοκό» και νάνι! Δεν είναι κακό για διακοπές!
Τα «ΜΗ»: Εσύ 3o, οκ είπαμε να βάλεις λίγο πάθος στα ερωτικά σου, αλλά όχι με καυγάδες και χαζοεγωισμούς!


ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο δεκαήμερο στα καλύτερα σου αγάπη μου! Φουλ από γνωριμίες, ερωτική τύχη και θετικές αλλαγές! Και εσύ του 1ου, δεν έχεις παράπονο από ερωτικές επιτυχίες, αλλά μεγάλες αλλαγές μην περιμένεις, οκ;
Τα «ΜΗ»: 3ο γλυκό μου, φόρα το σέξι σου μαγιό και τρέλανε τα πλήθη! Άσε τα παλιά που πονάνε… Μόνο να σε χρησιμοποιήσουν θέλουν… Άκουσε με…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και το Όσκαρ τύχης πάει στον… Σκορπιό του 2ου δεκαημέρου! Και πίστεψε με αυτήν την επιτυχία, ερωτική αλλά και γενική, θα την νιώσεις στο πετσί σου αυτές τις μέρες!
Τα «ΜΗ»: Εσύ 1ο τι θες; Όσο είσαι χωμένος στα σκοτάδια και τα απαγορευμένα, χαΐρι ουσιαστικό δεν θα δεις! Όχι ότι εσύ του 3oυ είσαι καλύτερος! Και χειρότερος μη σου πω, αφού αυτήν την εβδομάδα ξεστομίζεις όλο μαργαριτάρια! Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο, ούτε επίτηδες να το έκαναν οι πλανήτες και μέσα Αυγούστου σου δίνουν χαρά, περιπέτεια, τύχη, επαφές, μετακινήσεις και γνωριμίες! Για πάρτη σου όλα!!!
Τα «ΜΗ»:3ο άσε μας κουκλίτσε/α μου, που σου ήρθε τώρα Αυγουστιάτικα να μου το παίξεις αυστηρός, απαιτητικός και καταπιεστικός! Αφού δεν σου πάει βρε πουλάκι μου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λοιπόν, listen 2ο δεκαήμερο! Ένα μήνυμα, μία είδηση, μία επαφή ή μία μετακίνηση σου ετοιμάζει την απόλυτη τύχη πακεταρισμένη μόνο για σένα! Τι άλλο θες!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεν έχω να πω κάτι παρά μόνο υπομονή… Ναι, μέσα από λάθη –δικά σου λάθη παρελθοντικά- έρχονται συνέπειες που πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα και ώριμα! Υπομονή λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βρε συ 1ο και 2ο! Επιτέλους να λες! Γιατί; Γιατί απλά συναισθηματική και συντροφική ζωή, κάνει στροφή 180 μοιρών και σου δίνει αυτό που θες! Είτε κάποιον πρώην, είτε νυν ή επόμενο!
Τα «ΜΗ»: 3oδεκαήμερο ξέρω ότι ψυχολογικά είσαι ράκος και πολύ μπερδεμένος, αλλά μείνε pleaseμακριά από κρυφά και απαγορευμένα! Δεν θα σου βγει σε καλό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ANT1: Κι όμως ο Ηλίας Ψινάκης είχε γράψει το σενάριο γνωστής σειράς του καναλιού!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Party, party, summerpartyΨαράκι του 2ου! Έτοιμος να μπεις στο μάτι αυτών που σε έλεγαν φαντασιόπληκτο; Γιατί ναι μωρό μου, αυτό το παραμύθι, το όνειρο, η φαντασίωση που είχες, γίνεται τώρα πραγματικότητα! Εσύ πάλι του 1ου , είσαι το sexythingτου Αυγούστου και… δίνεις πόνο στην κρεβατοκάμαρα!
Τα «ΜΗ»: Για σένα3ο, δύο συμβουλές!Πρώτον μην προκαλείς χωρίς λόγο σχόλια και δεύτερον σταμάτα να κατηγορείς τους φίλους σου γι’αυτό!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share