Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 07/08/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

7 Αυγούστου 2018 10:07
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 07/08/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ωραία μέρα σήμερα, μπαίνει η Αφροδίτη στο Ζυγό, πόσο μου αρέσει, πόσο;;;
Τι να κάνουμε και εμείς τα παιδιά του έρωτα, θέλουμε αγάπες και λουλούδια, με μέτρο όμως, έτσι;;; Κάποιος πάτησε φρένο, απότομα! Χαχα..

Βέβαια, το σύμπαν μη και της το κάνει εύκολο, ας της βάλει μερικά εμπόδια, ας της προκαλέσει μια ταραχή ο Δίας, γιατί όχι;;; Συνεπώς, ενώ είμαστε μες στις γλύκες και εντελώς ζεν, μπορεί κάτι να συμβεί και να εκτροχιαστούμε! Σε κάθε περίπτωση, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, η ψυχραιμία είναι προτιμότερη και ότι καλύτερο.. Αποφεύγουμε λοιπόν τις εντάσεις και τις λογομαχίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρες για το κανάλι του Alpha: Πότε ξεκινούν οι εκπομπές της νέας σεζόν;

Μυστήριες οι αντιδράσεις του κόσμου… μμμμμμμμ πάλι κάποιος θέλει και κάποιος δε θέλει.. τραγικό;;;

φιλάκια..


Κριός
Ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, καζάνι που καίει! Νιώθετε πολλά και διάφορα, για τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά μέσα στη ζωή σας! Άλλους τους αγαπάτε πολύ, άλλους όχι και τόσο! Σήμερα θα είναι πολύ έντονο αυτό, χαοτική η ψυχή σας, μπορεί να σας προκαλέσουν κιόλας και να δείξετε έναν άλλον εαυτό, που κάποιοι ίσως να μην έχουν ξανά δει! Μαρτυριέστε ένα πράγμα και αν έχετε μυστικά το νου σας!

Ταύρος
Μέρα που θα πρέπει να αποφύγετε τα κουτσομπολιά με κάθε τρόπο! Οτιδήποτε και αν σας πουν, καλύτερα να κάνετε τη πάπια, το χαζό, πως δεν ακούσατε καλά και να γυρίσετε τη συζήτηση, στο καιρό, ένα πράγμα! Από την άλλη μπορεί να συμβεί ένα γεγονός, που θα σας βγάλει από τα ρούχα σας και ξαφνικά να ανοίξετε το στοματάκι σας και να πετάξετε μαργαριτάρια! Όσο βρίσκεστε σε υπερένταση, άλλο τόσο να αποφύγετε το μπούρου-μπούρου!

Δίδυμος
Να έρθω να σας πιάσω από το χεράκι να σας πάω στο γιατρό; Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να προστατέψετε τον εαυτό σας;;; Είστε λίγο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, πολύ καλά κάνετε επίσης, όμως αν κάτι σας ενοχλεί πρέπει να το κοιτάξετε! Ωραία ημέρα, για να την αφιερώσετε στα ερωτικά σας τα ζητήματα. Αγαπήστε το σύντροφό σας, δείξτε το με κάθε τρόπο! Ειδάλλως βουρ για το beach bar, το μενού έχει φλερτ και νέες γνωριμίες!

Καρκίνος
Μέσα στη τρελή τη χαρά, φτου μη σας ματιάσω, συμβαίνουν και αυτά, πού και πού! Ωραία μέρα για να την αφιερώσετε στους δικούς σας τους ανθρώπους! Φτιάξτε τους ένα ωραίο φαγητό, καλέστε φίλους στο σπίτι, ζήστε στιγμές που λείπουν από τη καθημερινότητά σας, αυτά μένουν, αυτά γλυκαίνουν τη ζωή! Αν έχει υπάρξει μια παρεξήγηση, να τη λύσετε γιατί ο θυμός δε κάνει καλό. Ζητήστε ένα συγγνώμη αν χρειάζεται και ξεπεράστε τα ανούσια πείσματα!

Λέων
Ιδανική ημέρα για να ταξιδέψετε! Καιρός για καλοκαιρινές διακοπές; Το νου σας στο τιμόνι και τίποτα άλλο! Σα τα μικρά τα παιδιά, ξεσηκωμένοι, παθιασμένοι, αγωνιάτε, ωραίο όλο αυτό, αλλά λίγο κουλ, ψυχραιμία, λογική, δε χρειάζεται να τους κάνετε όλους μπάχαλο, επειδή πάτε για βουτιές! Από την άλλη κανονίστε απόψε βόλτες με τα φιλαράκια, αλλάξτε παραστάσεις, ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Το νου σας έχετε πολλά νευράκια!

Παρθένος
Μέρα που δύσκολα θα κατανοήσουν τις διαθέσεις σας και αυτό θα σας κουράσει μια και έξω! Πεσμένα τα κέφια, κλείνεστε στον εαυτό σας και χάνετε το επικοινωνιακό σας το χάρισμα! Σας βλέπω εκεί που διαβάζετε ένα βιβλίο, ξαφνικά να φοράτε μαγιό και να κάνετε ένα surf επειδή σήκωσε κυματάκι τρελό και αλλοπαρμένο. Προτιμήστε τις μοναξιές σας, κάντε παρέα με τον εαυτό σας, καλύτερα θα περάσετε. Προσέξτε τα απότομα ξεσπάσματα!

Ζυγός
Τα ευχάριστα μαντάτα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Ομορφιές λέω, αφού από σήμερα, σας κυριεύει ο έρωτας, γίνεστε σαγηνευτικοί και ακαταμάχητοι! Καλά ας της δώσουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί, μέχρι τότε, το νου σας, γιατί έχετε μπόλικα νευράκια και ξεσπάτε σα τους λωλούς στο σύντροφό σας, ακόμα και στους συνεργάτες σας! Αφήστε να περάσει η μέρα, προτιμήστε τη νύχτα, τις βόλτες και τα νυχτοπερπατήματα! Ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει!

Σκορπιός
Σήμερα που λέτε, παίζει να σας κάνουν μια πρόταση για μια νέα δουλειά! Μπορεί ακόμα να σας δώσουν χρήματα χρωστούμενα από παλιά! Αν έχετε κάτι στα σκαριά, καλά θα κάνετε να τσιγκλήσετε τη κατάσταση, γιατί τότε μπορεί να συμβεί και ένα μικρό θαύμα! Η μέρα κρύβει παγίδες όμως, ίσως κάποιος να σας προκαλέσει επίτηδες για να δείξετε το κακό σας το χαρακτήρα. Το νου σας μη πέσετε στη παγίδα! Μαύρο σας λένε, ντα εσείς!

Τοξότης
Αρκετά με τα βάσανά σας, δε φεύγουν και τόσο εύκολα, συνεπώς αγκαλιάστε τη καλοκαιρινή τη διάθεση, χαλαρώστε επιτέλους και φροντίστε να συναντήσετε σήμερα τα φιλαράκια σας, να γελάσετε, να ξεχαστείτε! Μπορεί να ακούσετε πολλά τρελά πράγματα, εξωφρενικά ίσως, η μέρα είναι λίγο μυστήρια από μόνη της, δε πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία και σε καμία περίπτωση δε πρέπει να τσακωθείτε! Το νου σας, ξεφεύγετε αδικαιολόγητα!

Αιγόκερως
Σήμερα παίζει πολύ να διαπιστώσετε ένα λάθος που έχετε κάνει και πάρετε μεγάλη σύγχυση! Όλα λύνονται, το θέμα είναι να αποδεχτείτε πως φταίξατε και να ζητήσετε βοήθεια. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι κοντά σας και θα θελήσουν να σας προσφέρουν ότι μπορούν, μιας που σπάνια τους έχετε τόσο πολύ μεγάλη ανάγκη. Μη πεισμώνετε και μη ξεκινήσετε τις αγριοφωνάρες, καλύτερα να κάνετε βόλτα το τετράγωνο! Έχει happy end η ιστορία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Άκη Σακελλαρίου!

Υδροχόος
Χρυσά μου άλλη μέρα σήμερα, καβαλάτε καλάμι και πάτε! Έχετε την ανάγκη να δείξετε σε όλους το πόσο σπουδαίοι είστε, το πόσο αρέσετε και το πόσο σας χρειάζονται μέσα στη ζωή τους! Ωραίο όλο αυτό, αν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος, αν όμως το κάνετε για το εγώ σας, τότε θα φανεί και ίσως και να μην αρέσει και τόσο.. Υπερβολικοί ως συνήθως, άγαρμποι επίσης πάλι θα ξεφύγετε, όμως το σύμπαν σας προστατεύει ένα πράγμα. Σας δείχνει την έξοδο κινδύνου!

Ιχθύς
Των άκρως ως συνήθως, ανεξάρτητα του τι σας συμβαίνει, εσείς βαστάτε γερά την αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά! Και πολύ καλά κάνετε, αρκεί η προσγείωση να είναι ομαλή και όχι μπαμ και κάτω! Σπάταλοι πολύ, σα τα μικρά τα παιδιά, θα σας μαλώσουν να το ξέρετε, αλλά εσείς πέρα βρέχει! Δε πιστεύω να κάνετε ερωτικές ζαβολιές; Θα σας πιάσουν και μετά να δούμε ποιος πέρα βρέχει.. Πετάτε στα σύννεφα ένα πράγμα και ανησυχώ! Φου και πέσατε..!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share