Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 06/08/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

6 Αυγούστου 2018 10:51
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 06/08/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέχρι να αποχωρήσω για τις καλοκαιρινές μου τις διακοπές, θα σας γράφω, θα κάνουμε παρείτσα, γιατί μετά θα χαθώ, στο απέραντο γαλάζιο.. και θα μου λείψετε πολύ!

Είναι από εκείνες τις μέρες που η δική μου αισιοδοξία, έφτασε στο τέλος της, γιατί πόσο πια θα βασανίζομαι για τα ίδια και τα ίδια;;; Καταπάτησα τα συναισθήματά μου, είπα όχι στις επιθυμίες μου, αρνήθηκα κάθε ξεσήκωμα της ψυχής, γιατί έφτασε η εποχή της άρνησης!

Αρνούμαι να σε συναντήσω!
Αρνούμαι να μιλώ για εσένα!
Αρνούμαι να σε διεκδικώ!
Αρνούμαι να είμαι ερωτευμένη μαζί σου!
Αρνούμαι οτιδήποτε έχει το όνομά σου!
Αρνούμαι ακόμα και να σε ονειρεύομαι..!

Πόσο διπρόσωπος και ψυχαναγκαστικός είναι ο έρωτας! Σε απαρνιέμαι φτερωτέ Άγγελε.. πήγαινε να βασανίσεις κανέναν άλλον..!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη για τον 21χρονο Ιάσονα: Έσβησε για πάντα το χαμόγελό του!

φιλάκια..


Κριός
Πεσμένα τα κέφια σήμερα, μιας που οι σκέψεις που κάνετε για διάφορα θέματα που σας απασχολούν, σας βαραίνουν ένα πράγμα και σας μελαγχολούν! Καλά θα κάνετε να ανοίξετε το στοματάκι σας, εκεί που εμπιστεύεστε και να πείτε το πόνο σας, μπας και νιώσετε καλύτερα. Τα πείσματα δε βοηθούν, για αυτό ακούστε μια άλλη εκδοχή και ας μη σας αρέσει. Θέλετε την αλήθεια ή παραπλανητικά ψεματάκια;;;

Ταύρος
Είστε έτοιμοι να πάτε στην αγορά και να κάνετε ένα τρελό shopping therapy! Το σύμπαν σήμερα φωνάζει, όχι στις σπατάλες, πού όμως εσείς..;;; Πρέπει να φτιάξετε το ψυχολογικό. Οικογενειακά τα βάσανά σας, μπορεί να σας αποκαλύψουν και κάτι και να εκνευριστείτε απίστευτα! Ξαμολήστε μερικά ηρωικά όχι, δε γίνεται συνέχεια να ικανοποιείτε τις ορέξεις των άλλων! Ο ανάδρομος Ερμής, σας στρεσάρει, ανταποδώστε και εσείς αναλόγως!

Δίδυμος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει ευαίσθητους πολύ, φέρνει όμως και κάτι ευχάριστο κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα! Σήμερα φροντίστε να είστε επικοινωνιακοί, μπορείτε να ζητήσετε από μερικούς να ικανοποιήσουν κάποιες από τις επιθυμίες σας. Δεν έχει σημασία πόσα όχι θα ακούσετε και πόσα ναι! Όσα πάνε και όσα έρθουν. Αν από την άλλη δεν έχετε όρεξη για πολλά-πολλά, πείτε πως έχετε τα ψυχολογικά σας και απομακρυνθείτε!

Καρκίνος
Σας βλέπω να τη βγάζετε όλη την ημέρα στα τηλέφωνα! Γλώσσα δε θα βάλετε μέσα, έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους πάντες για πολλά και διάφορα που σας συμβαίνουν! Είναι και αυτό ένα είδος ψυχοθεραπείας, όμως προσοχή μη το παρακάνετε! Προβληματίζεστε για οικονομικά ζητήματα, επιμένει το σύμπαν σε αυτό, όμως μια ιδέα σας ξελασπώνει και νιώθετε πολύ καλύτερα! Το νου σας σε θέματα σχέσεων! Ο σύντροφός σας ενοχλείται!

Λέων
Ιδανική ημέρα για να την αφιερώσετε στον ύπνο! Αγκαλιάστε το κρεβατάκι σας και να μη σηκωθείτε για κανέναν λόγο. Σταματήστε να σκέφτεστε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, αν δεν έχετε βρει λύσεις έως τώρα, δε θα τις βρείτε ποτέ! Περίοδος διακοπών για αρκετούς, προέχουν η χαλάρωση και η ανεμελιά! Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν σας επιτρέπει να πάρετε μια ανάσα! Απολαύστε το γιατί οι μέρες που έρχονται είναι ολίγον σκληροπυρηνικές αστρολογικά!

Παρθένος
Σήμερα καλά θα κάνετε να πάτε ένα κομμωτήριο, να σουλουπωθείτε, γιατί ναι μεν το ανέμελο αρέσει, όμως το περιποιημένο μαλλί είναι πιο σικ! Ξεκλέψτε χρόνο από τις δραστηριότητές σας, για θέματα ομορφιάς! Αρκετοί βέβαια, θα πιάσετε το σημειωματάριο, γιατί ναι μεν ο μήνας βρίσκεται στην αρχή του, όμως μέχρι να τελειώσει πρέπει να έχετε οργανώσει το κάθε σας μελλοντικό βήμα! Μήπως να απολαύσετε τη παραλία παρέα με ένα κοκτέιλ;;; Πόσο πια;;

Ζυγός
Να και μια μέρα που τα βλέπετε όλα χαρωπά και αισιόδοξα! Αυτά είναι, κρατήστε το όσο μπορείτε το συναίσθημα και αξιοποιήστε το αναλόγως! Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, θα βρείτε τον τρόπο να το ολοκληρώσετε με μεγάλη επιτυχία. Μη βαριέστε και μην αγκομαχάτε! Να είστε ικανοποιημένοι με όσα έχετε και μη γίνεστε άπληστοι. Όλα έχουν τον καιρό τους και τη σημασία τους. Κάτι σας χαλάει σε μια κατάσταση, φτιάξτε το, άμεσα κιόλας!

Σκορπιός
Ωραία ημέρα για να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα! Εντάξει όσο πιο όμορφη συμπεριφορά έχετε, άλλο τόσο θα κυλήσουν ομαλά τα πράγματα. Αν είστε απόλυτοι και αυταρχικοί, τότε οι εντάσεις είναι στο μενού της ημέρας. Εκφραστείτε με άνεση, ελεύθερα, βγάλτε από μέσα σας οτιδήποτε σας χαλάει! Καλό είναι όμως να έχετε σωστά επιχειρήματα, γιατί αν κάπου έχετε άδικο, θα σας το πουν, θα σας το δείξουν και θα καταλήξετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας!

Τοξότης
Από τη μια θέματα δουλειάς, από την άλλη τα ερωτικά σας, δε γίνεται να χωριστείτε στα δυο, για αυτό πρέπει να βάλετε οπωσδήποτε προτεραιότητες! Ξεχάστε τις μοναξιές, τα πείσματα και τις κόνξες, το σύμπαν θέλει να αγαπήσετε με κάθε τρόπο! Βέβαια, οι δουλειές σας έχουν ανοίξει μέρες που είναι, συνεπώς καλά θα κάνετε να κοιτάξετε το συμφέρον σας και μετά τις αγάπες και τα λουλούδια! Λίγο από όλα έχει το μενού! Οι γνωστές-άγνωστες ισορροπίες!

Αιγόκερως
Ωραία μέρα για να ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει και να βγείτε έξω για σεργιάνι! Είτε εργάζεστε, είτε όχι, μια τσάρκα είναι ότι πρέπει για να ξενοιάσετε από οτιδήποτε σας απασχολεί. Και το φλερτ μέσα στο πρόγραμμα είναι, για αυτό κοιτάξτε να είστε έτοιμοι για το πιο ωραίο παιχνίδι της ζωής σας! Επιβάλλεται να αφήσετε νέες υπάρξεις να σας πουν καλησπέρα! Μη δίνεστε και τόσο στα φιλαράκια σας, γιατί ξεφεύγετε και οι πολλές καλοσύνες δε κάνουν καλό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη! Πέθανε γνωστή ηθοποιός!

Υδροχόος
Καλύτερα να κλειδαμπαρωθείτε στο σπιτάκι σας, στα σκοτάδια μέσα και να κάνετε παρέα με το παράξενο τον εαυτό σας! Νιώθετε μια απίστευτη υπερένταση, είστε έτοιμοι να διαλύσετε τα πάντα όλα, φταίει ο Άρης για αυτό, συνεπώς συγκρατηθείτε για να αποφύγετε τα χειρότερα! Φάτε καλά, κοιμηθείτε καλά και κλείστε ακόμα και το κινητό! Χρειάζεστε ένα off από τα πάντα όλα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ξεφεύγετε εντελώς, γίνεστε αντιπαθέστατοι και σας τη λένε μέχρι εκεί που δε φτάνει!

Ιχθύς
Μήπως να πάτε στο γιατρό σήμερα;;; Να σας κοιτάξει να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς;;; Μη το αφήσετε για άλλη μέρα, γιατί μετά η απλή ανησυχία, μπορεί να σας γίνει βραχνάς μεγάλος! Μπορεί να ονειρεύεστε παλάτια, διαμάντια και ρουμπίνια, όμως δύσκολο να έρθουν στη παρούσα φάση. Ναι μεν να είστε αισιόδοξοι, να το πολεμάτε με όλο σας το είναι, όμως πρέπει να έχετε και την ανάλογη υπομονή! Μην επιμένετε μέρες που είναι!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share