Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ήλιος Αντίθεση με Άρη 27/7: Ξεσπάσματα και εγωισμός!

Συνοδεύεται από εκρήξεις εγωισμού και εντάσεις!

25 Ιουλίου 2018 11:30
Ζώδια: Ήλιος Αντίθεση με Άρη 27/7: Ξεσπάσματα και εγωισμός!

Την Παρασκευή 27/7, η Αντίθεση Ήλιου-Άρη συνοδεύεται από εκρήξεις εγωισμού και εντάσεις! Δες τις προβλέψεις σου…

Ο Ήλιος στον Λέοντα και ο Άρης φαινομενικά Ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, μας φτάνουν στα όρια μας με την εκρηκτική όψη Αντίθεσης που σχηματίζουν μεταξύ τους, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018!

Κρατάμε την ψυχραιμία μας, γιατί έρχονται εντάσεις, καυγάδες, υπερβολικός εγωισμός, ξεσπάσματα, οξυθυμία, ακόμα και τάσεις βίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η στενή σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον 11χρονο που βρέθηκε νεκρός στην αγκαλιά του πατέρα του!

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα νεύρα τους και την εγωιστική τους συμπεριφορά, είναι η ομάδα του Σταθερού Σταυρού, που ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Μην είσαι εγωιστής, παρορμητικός και εκρηκτικός στην ερωτική σου ζωή! Αν δεν προσέξεις, θα βάλεις σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, αλλά και την φήμη σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αναμνήσεις από το παρελθόν σε ταράζουν και σε παρασύρουν σε ένα ερωτικό παρελθόν που σε πληγώνει! Μην δημιουργείς έντονες καταστάσεις σε σπίτι και οικογένεια!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια ή/και γείτονες κλονίζονται λόγω της οξυθυμίας σου και της επιθετικότητας σου! Οι μετακινήσεις σου θέλουν προσοχή λόγω παρορμητικών λαθών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σπατάλες σου φέρνουν καταστροφικά αποτελέσματα στην οικονομική σου κατάσταση. Επιπλέον κλονίζεται και η αισθηματική ζωή από εντάσεις και καυγάδες, που προκαλείς!

ΛΕΩΝ
Εντάσεις θα υπάρχουν σε όλες σου τις επαφές και σχέσεις αφού η εκρηκτική σου και εγωιστική σου συμπεριφορά θα προκαλέσει και θα φέρει ρήξεις που θα μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθεις αναστατωμένος ψυχικά και σωματικά και αισθάνεσαι ότι εξαντλήθηκαν οι αντοχές σου! Μην μπλέκεις σε παράνομες ερωτικές ιστορίες!

ΖΥΓΟΣ
Οι φιλικές σου σχέσεις θα έχουν σημαντικές ρήξεις, λόγω της τάσης σου να τσακώνεσαι και να καυγαδίζεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρορμητική και εγωιστική συμπεριφορά σου θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο τομέα της καριέρας! Οι εκρήξεις σου χαλούν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλώνει επικίνδυνα ο αριθμός των νεκρών! Έφτασε επισήμως τους 84!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάνεις χωρίς λόγο επανάσταση, παρασύρεσαι σε απανωτά λάθη λόγω της έκρυθμης συμπεριφοράς σου, σε επαφές αλλά και μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σου ζωή κλονίζεται επικίνδυνα λόγω της τάσης να εξουσιάζεις και να ελέγχεις τα πάντα με τον δικό σου έκρυθμο τρόπο. Προσοχή στα λάθη οικονομικής διαχείρισης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προκαλείς εντάσεις, τσακωμούς και καυγάδες στη συντροφική ζωή και όλο αυτό γυρνά εναντίον σου! Μετανιώνεις για τον εγωισμό σου!

ΙΧΘΥΣ
Είσαι εκρηκτικός και επιθετικός στην καθημερινότητα σου και ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα, γεγονός που φέρνει απώλειες και αρνητικές συνέπειες! Όχι στις αλλαγές της εμφάνισης!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share