Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και μητρότητα: Τι είδους μαμά είναι το καθένα;

Τι είδους μαμά είσαι; Τι είδους μαμά έχεις;

20 Ιουλίου 2018 12:07
Ζώδια και μητρότητα: Τι είδους μαμά είναι το καθένα;

Τι είδους μαμά είναι το κάθε ζώδιο; Δες το άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

Τι είδους μαμά είσαι ; Τι είδους μαμά έχεις ;

Μητρότητα και ζώδια!

Αλήθεια αστρολογικά, μπορούμε να εκτιμήσουμε το ένστικτο της μητρότητας, και να ξέρουμε πως αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο, το θεϊκό αυτό δώρο, και τέλος, τι έχουμε να περιμένουμε σαν παιδιά;

Ναι, λοιπόν, εδώ η αστρολογία δίνει εύστοχες, και εύκολα, απαντήσεις, για να κατανοήσεις τη μητέρα σου, καθώς και να συνειδητοποιήσεις το προσωπικό σου στυλ και να γίνεις η ιδανική μαμά, έχοντας την πρώτη θέση στην καρδιά των παιδιών σου.

Κριός

Η μαμά Κριός παραχωρεί στα παιδιά της πολλά δικαιώματα, είναι ανεξάρτητη και σίγουρα θα δουλεύει και δεν θα μείνει στο σπίτι. Ενθουσιάζεται με την ιδέα της μητρότητας , αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ την γυναικεία φύση της και θα συνεχίσει να περιποιείται τον εαυτό της. Εμπνέει εμπιστοσύνη στα παιδιά της, συνήθως την θαυμάζουν και χαίρονται να μοιράζονται εξωσχολικές δραστηριότητες μαζί της . Είναι η μαμά αρχηγός, οργανώνει εκδρομές , πάρτι και επιβραβεύει την αυτονομία και το θάρρος.

Ταύρος

Η μαμά Ταύρος είναι υπερπροστατευτική με τα παιδιά της, αρκετά κτητική και φυσικά η μητρότητα είναι ένα από τα αποκτήματα.. ζωής! Έτσι, θα προτιμήσει τα πρώτα χρόνια της ανατροφής των παιδιών της , να είναι σπίτι, έτσι ώστε να τα μεγαλώσει σύμφωνα με τις δικές της αρχές- συνήθειες. Τέλος, Δεν χαλάει τα χατίρια, ικανοποιεί τις επιθυμίες και είναι η μαμά στυλοβάτης , καθώς εμπνέει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του!

Δίδυμοι

Η μαμά Δίδυμος, είναι χαρούμενη, επικοινωνιακή, ενεργητική και συνήθως θέλει να λάβει το δώρο της μητρότητας, ως εμπειρία και από περιέργεια. Έτσι, προσαρμόζεται εύκολα στο ρόλο αυτό, μοιράζεται τα παιδιά της με τους συγγενείς της και φυσικά συνεχίζει να νιώθει έφηβη και ταυτίζεται μαζί τους. Είναι όμως η μαμά, έξω καρδιά.. συνομήλικη δηλαδή και μπορείς, σαν παιδί, να μοιράζεσαι τα μυστικά σου και να μη φοβάσαι να πεις την αλήθεια.

Καρκίνος

Η μαμά Καρκίνος αγαπά τη μητρότητα, από μικρό παιδί και περιμένει πότε θα γίνει μάνα για να ολοκληρώσει τον σκοπό της ζωής της. Ουσιαστικά παντρεύεται τα παιδιά της και δεν μπορεί εύκολα, να τα αφήσει να ενηλικιωθούν. Πέφτει με τα μούτρα στην ανατροφή τους και ξεχνά την κοινωνική της ζωή. Συχνά όμως γκρινιάζει, και αυτό δημιουργεί πολλές φορές μια αρνητικότητα. Είναι η μαμά –με κεφαλαία γράμματα, ΜΑΜΑ δηλαδή, γιατί σε κακομαθαίνει και απαιτεί μόνο να την αγαπάς. Νιώθεις μοναδικός

Λέων

Η μαμά Λέων λατρεύει τα παιδιά, γιατί αρχικά είναι η συνέχεια της... και μέσα απ΄αυτά περιμένει να καταξιωθεί και είναι σίγουρη ότι τα παιδιά της είναι τα καλύτερα του κόσμου! Έτσι η μαμά λιονταρίνα, δίνει το κίνητρο στα παιδιά της, σηκώνει τον πήχη ψηλά, και τα παρακινεί να έχουν όνειρα και να τα ακολουθούν. Είναι παρούσα στις δυσκολίες τους , αλλά θα τα αφήσει και μόνα τους να βγάλουν το ..φίδι από την τρύπα. Εάν η μαμά σου είναι Λέων, είσαι περήφανος για τις ικανότητες της και εμπνέει το σεβασμό σου. Είναι η μαμά πρότυπο.

Παρθένος

Η μαμά Παρθένος φοβάται τα παιδιά και την περίοδο της εγκυμοσύνης και έτσι , αναγκαστικά , και γιατί μάλλον έτυχε θα παίξει το ρόλο της μητρότητας. Είναι όμως εργατική, πρακτικό μυαλό και θα βοηθήσει τα παιδιά της στην καθημερινότητα τους και θα τα διευκολύνει αρκετά, βγάζοντας τα από την δύσκολη θέση. Είναι η μαμά υπηρέτης, παντού παρούσα για όλους και για όλα , ωστόσο σαν παιδί , δεν θα πάρεις πολλά χάδια, γιατί δεν θα σε κανακέψει, ούτε παραχαϊδέψει. Όλα με μέτρο.

Ζυγός

Η μαμά Ζυγός θα πει ναι στην μητρότητα, με μια ελαφρότητα και χωρίς να το πολυσκεφτεί. Είναι καλός σύμβουλος, με την έννοια ότι συμβουλεύει τα παιδιά της, χωρίς να απαιτεί να ακολουθήσουν τη γνώμη της και μερικές φορές μπορεί να φαίνεται αδιάφορη. Βασικά , αποφεύγει να εμπλέκετε στα πόδια των..παιδιών της, για να μην αναγκαστεί να πάρει θέση και τα κακοκαρδίσει. Είναι η μαμά βολική, και σαν παιδί, περνάς όμορφα μαζί της.

Σκορπιός

Η μαμά Σκορπιός δεν σκέφτεται να γίνει μητέρα, ποτέ δεν είναι έτοιμη να ξεχάσει την ερωτική της φύση και να αναλάβει ένα τόσο παραδοσιακό ρόλο. Όμως και όταν αυτό συμβεί, τα πάντα αλλάζουν και τα παιδιά της γίνονται πάθος και εμμονή της. Αφοσιώνεται στο ρόλο της και τίποτα , δεν μπορεί να την κάνει να ξεχάσεις τις υποχρεώσεις της. Στέκεται δίπλα τους και τα στηρίζει ακόμα και όταν έχουν άδικο.. (βέβαια ποτέ δεν θα πάρει τη δεύτερη θέση στην καρδιά σου.) Είναι όμως η μαμά θεραπεύτρια και σαν παιδί σε θεραπεύει η αγκαλιά και τα λόγια της.

Τοξότης

Η μαμά Τοξότης αγαπά τα παιδιά, αλλά συνήθως από μακριά, δεν είναι στις άμεσες ανάγκες της να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, γιατί δεν είναι σίγουρη, εάν μπορεί να αφήσει πίσω τις αναζητήσεις της και να αφοσιωθεί σε ένα άλλο άνθρωπο και για πάντα. Βέβαια, και εφόσον γίνει μητέρα, δεν παίρνει το ρόλο της στα σοβαρά, φυσικά και δεν θα παραμελήσει το παιδί της, αλλά δεν θα κάνει και πράγματα εξωπραγματικά. Είναι η μαμά κουλ, με φιλοσοφικές αναζητήσεις και πολλές θεωρίες. Λατρεύεις σαν παιδί , να ακούς τις ιστορίες της ή να ταξιδεύεις μαζί της.

Αιγόκερως

Η μαμά Αιγόκερως είναι τυφλά αφοσιωμένη στο ρόλο της μητρότητας, μόνο και εφόσον παντρευτεί. Διαφορετικά δεν θα σκεφτεί ποτέ να γίνει μητέρα ή να υιοθετήσει κάποιο παιδί. Αγαπά, ακολουθεί πιστά τις παραδόσεις, και εφόσον γίνει μητέρα, θα κάνει το σωστό και αυτό που πρέπει, σύμφωνα πάντα με τα δικά της πιστεύω, βέβαια εννοείται ότι συνεχίζει να δουλεύει και μπορεί να λείπει αρκετές ώρες. Είναι αρνητική σε κάθε είδους ανταρσία-ελευθερία και πιθανόν να καταπιέζει τα παιδιά της. Είναι η μαμά «κέρβερος» και αναγκαστικά πρέπει να μη παρεκκλίνεις από τις εντολές της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Δεν άντεξε η Δούκισσα Νομικού και κατέρρευσε!

Υδροχόος

Η μαμά Υδροχόος είναι φανταστικός τύπος, καθώς δεν έχει πρόβλημα να γίνει μάνα, καθώς το παιδί μπορεί να μεγαλώσει και μόνο του, ή να το παίρνει μαζί της σε κάθε δραστηριότητα ή ακόμα και στην δουλειά της. Είναι απενοχοποιημένη από τον ρόλο αυτό, ξέρει πως τα παιδιά δεν της ανήκουν και αποφεύγει τις υπερβολές. Είναι η μαμά της νέας εποχής και σαν παιδί μαθαίνεις να προσέχεις από μικρός τον εαυτό σου. Στηρίζεσαι στα πόδια σου.

Ιχθείς

Η μαμά Ιχθείς είναι αντιφατική στο θέμα της μητρότητας, δεν ξέρει , δηλαδή τι θέλει και τι δεν θέλει, συμπεριφέρεται με αρκετή κυκλοθυμία και μπορεί να θυσιάσει τη ζωή της για τα παιδιά της ή να απομακρυνθεί από φόβο, μήπως και δεν τα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις τους. Κυρίως παίζει τον ρόλο του μάρτυρα, δηλαδή διαμαρτύρεται για τις θυσίες που κάνει, αλλά και δεν μπορεί να ανεξαρτητοποιηθεί. Είναι η μαμά των άκρων, και σαν παιδί κάνεις υπομονή , γιατί την ξέρεις και δεν δίνεις σημασία. Καλύπτει τα έξοδα σου, σε ξελασπώνει.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share