Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 29/06/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

29 Ιουνίου 2018 10:11
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 29/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ζόρικες οι τελευταίες μέρες του Ιούνη, ποιους έρωτες και πράσινα άλογα;
Οι ουρανοί άνοιξαν, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Νομίζω το σύμπαν μοιράζει σφαλιάρες, αλλιώς δεν εξηγείται τίποτα!

Καλέ η Αφροδίτη είναι στα Λιοντάρια! Χαμπάρι δε πήρα.. όχι από αστρολογικής άποψης, αλλά είπαμε πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε! Α δε πάμε καλά.. πού είναι ο ενθουσιασμός, τα παιχνίδια, τα πονηρά τα βλέμματα οεο;;; Χάθηκε ο ήλιος, χάθηκε και ο έρωτας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απειλεί: «Θα κάψουμε τον ΣΚΑΙ»

Ήλιε, Ήλιε.. είσαι εδώ;
Έβγα μια έξω να σε δω..
Μοίρασε μας φως και ζεστασιά..
κάνε τον κόσμο πάλι να αγαπά..


φιλάκια.


Κριός
Μέρες που δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και στα οικογενειακά! Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε και αυτό σας στρεσάρει πολύ! Όσο πιο συγκεντρωμένοι και καλά οργανωμένοι είστε, άλλο τόσο θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας! Καλά όλα αυτά, αλλά σήμερα ρίξτε τους τόνους, επιτρέπεται να γίνετε συναισθηματικοί και να αγαπήσετε το ταίρι σας λίγο περισσότερο! Φτιάξτε ατμόσφαιρα απόψε!

Ταύρος
Χαοτική η κατάσταση μέσα στο μυαλό και τη ψυχή σας, θέλετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε και δε βρίσκετε την άκρη του νήματος με τίποτα! Μια το Φεγγάρι, μια ο Ουρανός, μη τη ψάχνετε και πολύ τη δουλειά, αφήστε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους και ότι προκύψει! Σήμερα καλά θα κάνετε να κρατήσετε μικρό καλάθι, γιατί πολλά ψεματάκια θα αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, παίζει να σας φλομώσουν κιόλας! Κατεβάστε τα ρολά από νωρίς!

Δίδυμος
Κάτι σας λένε μέρες τώρα και δε θέλετε να καταλάβετε με τίποτα! Αρνείστε, ένα πράγμα, να αποδεχτείτε τις αλήθειες των άλλων. Κάποιο μήνυμα θέλουν να σας περάσουν με όμορφο τρόπο και εσείς για να προχωρήσετε παρακάτω, καλά θα κάνετε να το επεξεργαστείτε και να δώσετε τις απαντήσεις σας! Επαγγελματικές οι σκοτούρες σας, αλλάζουν πολλά, τα δεδομένα δεν υπάρχουν και εσείς στον αέρα, γυρεύετε από κάπου να κρατηθείτε! Προσαρμοστείτε!

Καρκίνος
Δε ξέρω πώς ήταν η νύχτα σας, αν κλείσατε μάτι, πάντως θέλω να πιστεύω πως τα αποφύγατε τα συναισθηματικά δράματα εχθές! Το Φεγγάρι μπορεί να σας έστειλε λιγάκι αδιάβαστους, να είχατε μια επιθυμία να τα σπάσετε όλα, να όμως που σαν ευαίσθητες ψυχές, το αποφύγατε όλο αυτό;;; Σήμερα τα παίρνετε στο κρανίο και κάνετε την ανατροπή! Δεν έχετε ανάγκη κανέναν και τίποτα και μπορείτε και μόνοι σας μια χαρά! Επαναστατική η διάθεσή σας.. τρομάζω!

Λέων
Το Φεγγάρι μια ζάλη σας την έχει δώσει, μπορεί να σας έριξε και στο κρεβάτι τέζα, πάντως μια αδιαθεσία τη νιώθετε από χθες και ίσως να είναι το καμπανάκι τύπου, χρειάζεστε ξεκούραση! Σήμερα ζόρικη η μέρα σας, αφού άλλα σχεδιάζετε να κάνετε και άλλα θα προκύψουν. Πάνω από όλα ψυχραιμία, γιατί όσο πεισμώνετε και ζορίζετε τις καταστάσεις, άλλο τόσο δε θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Let it flow.. και όπως πάνε και όπως έρθουν.. Πριν εξαγριωθείτε, μήπως να αναρωτηθείτε κάθε εμπόδιο για καλό;

Παρθένος
Μια επιθυμία τύπου να τα διαλύσετε όλα την έχετε κάτι μέρες τώρα, εννοείται πως φταίει το Φεγγάρι για αυτό, συνεπώς κάντε λίγη υπομονή να φύγει η μαγική του ενέργεια μακριά και αποφασίζετε αργότερα για το αν θα πρέπει να χωρίσετε ή να δηλώσετε παραίτηση! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και δε ταιριάζουν τέτοια στο χαρακτήρα σας! Αν σας τρώνε οι υποψίες, πως κάτι τρέχει, για κάντε το κατάσκοπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν μερικές φορές! Ψυχραιμία & λογική!

Ζυγός
Φαντάζομαι πως ξυπνήσατε με τη τρίχα κάγκελο σα τα καρτούν που βλέπουμε πού και πού! Το Φεγγάρι σας έστειλε αδιάβαστους, τα κάνατε όλα ρημαδιό, είπατε ότι κρύβατε μέσα στη ψυχή σας και σήμερα, ειλικρινά δε ξέρω τι κατάσταση θα βρείτε! Οι σχέσεις σας στα κόκκινα και εσείς τρελαμένοι στο φουλ! Αφήστε τα προσωπικά σας στην άκρη, αγκαλιάστε τα φιλαράκια σας και συζητήστε τα βάσανά σας, γιατί σήμερα κάτι καλό θα ακούσετε και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

Σκορπιός
Μπορεί να νιώθετε πως σας έχουν στριμώξει στο τοίχο με το ένα πόδι όρθιο, κάτι σα τιμωρία, να όμως που φταίτε και καλά θα κάνετε να αποδεχτείτε τα λάθη σας, μπας και σας βάλουν σε κάποια πολυθρόνα! Οι σχέσεις σας περνούν από κόσκινο πάλι, υπάρχουν άνθρωποι που σας νοιάζονται όμως κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλουν να σας βγάλουν το μάτι! Ότι έχετε αφήσει στην άκρη, σκάει μύτη σήμερα και θα πρέπει να τρέξετε για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, μπας και σας αφήσουν στην ησυχία σας!

Τοξότης
Το γεγονός πως είστε άφραγκοι είναι ένα θέμα που σας βασανίζει έντονα! Πόσο να σας βοηθήσουν, πόσα να σας προσφέρουν, κάτι έχετε πάθει εσείς και έχετε γίνει πολύ σπάταλοι το τελευταίο τον καιρό! Σήμερα μια απογοήτευση θα τη νιώσετε, τύπου πως είστε μόνοι στο έργο αυτό και πως αν εσείς δε κινήσετε τα νήματα, κανείς δε πρόκειται να σας δώσει σημασία. Καλά μη τρελαίνεστε, κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια, αλλά και εσείς μυαλό δε βάζετε με τίποτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «γλεντάει» τον καυγά Μελίνας - Αγόρου και «θρηνεί» την αποχώρηση του Τσίλη!

Αιγόκερως
Το ξέρετε πως η Πανσέληνος η χθεσινή ήταν στο ζώδιό σας! Συνεπώς μη περιμένετε και θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη! Υπερβολικοί ως συνήθως, συναισθηματικά φορτισμένοι, κάνετε σενάρια φανταστικά και περνάτε σε άλλη διάσταση! Το χάνουμε το κορμί που λέμε.. Ε λοιπόν χαλαρώστε, εντάξει σήμερα είναι μια άλλη μέρα, προτιμήστε τις μοναξιές σας και ένα καλό φιλαράκι. Δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεστε, απλά είναι μέρες δύσκολες για όλο τον κόσμο!

Υδροχόος
Μια βουτιά στα σκοτάδια σας την έχετε κάνει και είχε καιρό να συμβεί αυτό! Το Φεγγάρι έφερε βαθιά συναισθήματα στη καρδιά σας, ότι διώχνετε με μανία χρόνια τώρα, επέστρεψε μαγικά και κλάμα η κυρία! Σήμερα αν θέλετε να πάτε στην εκκλησία, να ανάψετε ένα κεράκι, να προσευχηθείτε και μετά να ανεβείτε στο βουνό, να πάρετε καθαρό οξυγόνο και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Μιλήστε όπου εμπιστεύεστε, αγαπάτε; Δείξτε το! Δε γουστάρετε; Δείξτε το! Μη μένετε στα μη και στα πρέπει! Τι απρόβλεπτοι χαρακτήρες είστε εσείς;;

Ιχθύς
Από τους τυχερούς της παρέας, το Φεγγάρι πέρασε και δε σας ακούμπησε, αν είναι δυνατόν; Ναι μεν κάνετε διάφορες σκέψεις, τύπου τι θα γίνει από εδώ και πέρα, να όμως που τις απαντήσεις τις έχετε ήδη έτοιμες και στο τσεπάκι! Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί σήμερα, παίζει να δώσετε ρέστα και να εντυπωσιάσετε τον κόσμο γύρω σας! Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας και θα φανεί ακόμα και από το ντύσιμό σας! Ξεφεύγετε ως συνήθως, γίνεστε λίγο Τζαμάικα και λίγα λέω!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share