Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και συγκατοίκηση: Πώς συμπεριφέρεται το καθένα μέσα στο σπίτι;

Με ποιο ζώδιο να συγκατοικήσω;

6 Ιουνίου 2018 11:58
Ζώδια και συγκατοίκηση: Πώς συμπεριφέρεται το καθένα μέσα στο σπίτι;

Πώς είναι να ζεις στο ίδιο σπίτι με έναν Αιγόκερω ή έναν Ιχθύ; Ακόμα και με έναν απρόβλεπτο Υδροχόο ή με έναν Τοξότη; Θα υπάρχει άραγε αρμονία μεταξύ σας ή η συγκατοίκηση θα μετατρέψει το σπίτι σε… ένα πεδίο μάχης; Μάθε πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο μέσα στο σπίτι του, για να καταλάβεις αν μπορείς να συμβιώσεις μαζί του!

Με ποιο ζώδιο να συγκατοικήσω;

Κριός

Γενικά ο Κριός είναι το ζώδιο που αναζητά και απαιτεί την καλή ζωή, ακόμα και μέσα στο σπίτι του. Μπορεί να είναι έντονος χαρακτήρας γενικά και να δημιουργεί καυγάδες αν χάσει κάτι δικό του, αλλά γενικά μπορεί να συμβιβαστεί με τις δίκες σου ανάγκες. Εφόσον όμως σεβαστείς τις δίκες του ανάγκες, δεν τον ενοχλείς στις προσωπικές του στιγμές και δεν πειράζεις τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ταύρος

Με τον Ταύρο συγκάτοικο, θα πρέπει να μάθεις να φτιάχνεις τα αγαπημένα του φαγητά και πριν έρθει στο σπίτι, να έχεις στρώσει το τραπέζι με… κεριά, για ένα ρομαντικό δείπνο με καλομαγειρεμένο φαγητό. Τότε είναι ικανός να κάνει ό,τι του ζητήσεις. Το σπίτι του είναι ο χώρος εκείνος όπου θέλει να βρίσκει την ηρεμία του και κατέχει πρωταρχική θέση στη καρδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα;

Δίδυμοι

Ακόμα και μέσα στο σπίτι του ο Δίδυμος δεν μπορεί να ηρεμήσει, είναι σαν να μην τον χωράνε οι 4 τοίχοι. Πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά, τόσο πολύ, που θα αρχίσεις να νιώθεις ζαλάδες. Από την άλλη, ασχολείται συνέχεια με κάτι και νιώθει ότι πρέπει να είναι συνέχεια σε μια ένταση. Ευτυχώς, το βράδυ πέφτει για ύπνο κατάκοπος και τότε μπορείς να ηρεμήσεις και εσύ κάπως.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ως συγκάτοικος μπορεί να σπάσει ακόμα και τα πιο γερά νευρά. Γιατί θα θέλει συνέχεια να βρίσκεται μέσα σε μια αγκαλιά, να μιλάει για το υπέροχο παρελθόν που έζησε κάποτε και θα αναζητά έντονα την παρουσία σου κοντά του. Λες και εσύ δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Αν δε δώσεις σημασία; Είναι ικανός να σε κάνει να νιώσεις τύψεις για ένα γεγονός, που ούτε καν θυμάσαι.

Λέων

Αν τελειώσει κάτι μέσα στο σπίτι τρελαίνεται, λες και το βαζάκι του καφέ θα έπρεπε να γεμίζει από μόνο του και οι μπύρες φυτρώνουν από μόνες τους στο ψυγείο. Όταν αποφασίσει να πάει για ψώνια, θα γεμίσει το σπίτι με όλα τα αγαθά, λες και θα κλειδωθεί μέσα για ένα χρόνο. Απ’ την άλλη, αγαπά πολύ την τάξη και την ηρεμία και είναι πολύ ευχάριστο άτομο ως συγκάτοικος, με πολλά χαρίσματα.

Παρθένος

Ο Παρθένος μένει σε ένα σπίτι που μυρίζει χλωρίνη και οινόπνευμα, αφού έχει απολυμάνει τα πάντα. H ντουλάπα του είναι τόσο φροντισμένη και τόσο τακτοποιημένη, που θα σου σπάει τα νεύρα. Και βέβαια, αν θελήσεις να καθίσεις στο κρεβάτι του, κάνε το με τρόπο τέτοιο, που δε θα τσαλακώσεις το πάπλωμά του. Από την άλλη όμως, είναι ένα ζώδιο που δε θα προκαλεί εντάσεις και καυγάδες, περά από τις παραξενιές που έχει.

Ζυγός

Τα πάντα θα πρέπει να βρίσκονται στη θέση που έχει ορίσει εκείνος. Μέσα στο σπίτι ο Ζυγός θέλει να ξέρει πού είναι το καθετί και τα τοποθετεί στο σημείο που θέλει αυτός. Αν του μετακινήσεις ένα βάζο, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις… μούτρα. Θα αποφύγει να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου, αλλά θα κάνει μέρες να σου μιλήσει. Ναι, όλα αυτά για ένα βάζο.

Σκορπιός

Θέλει να έχει τον δικό του προσωπικό χώρο και το δωμάτιό του είναι όχι μόνο το καταφύγιό του, αλλά και το απόρθητο φρούριό του. Στον προσωπικό του χώρο θέλει να βρίσκει την ηρεμία του και να σχεδιάζει το μέλλον όπως αυτός ξέρει καλύτερα. Για να τον συναντήσεις τετ-α-τετ, θα πρέπει να τον ενοχλήσει κάτι, που πραγματικά θα τον φέρει σε αντιπαράθεση μαζί σου. Τουλάχιστον όμως, θα νιώσεις ότι έχεις συγκάτοικο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδατε χτες; Η κοροϊδία της Σαλταφερίδου στον Κολομβιανό παρουσιαστή, η ξενέρα της Ροδάνθης και ο τραυματισμός!

Τοξότης

Σε καμία περίπτωση ένας Τοξότης δε θα καθίσει μέσα στο σπίτι για να παρακολουθήσει απλά τηλεόραση ή και για να χαλαρώσει. Η ανάγκη του να βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση, τον κρατάει πολλές φορές έξω από το σπίτι. Αν για χάρη σου κάνει την υπέρβαση να μείνει στο σπίτι, ετοιμάσου να παίξεις… παιδικά παιχνίδια, όπως το κρυφτό και το κυνηγητό… Ο παλιμπαιδισμός του, τώρα αρχίζει!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο εκείνο, που μπαίνει μέσα στη δουλεία και ξεχνά να βγει. Αν μπορούσε, θα είχε εγκαταστήσει το κρεβάτι του στο γραφείο του στην εταιρία, και θα έκανε τα πάντα από τον εργασιακό του χώρο. Σπίτι και εργασία, είναι ένα και το αυτό. Από την άλλη, λατρεύει να αναλύει ατέλειωτες ώρες ό,τι συμβαίνει γύρω του. Και να βαρεθείς να τον ακούς, αυτός θα μιλάει μονός του.

Υδροχόος

Τα σπίτι ενός Υδροχόου μπορεί να είναι στην εντέλεια, πεντακάθαρο, με τα πάντα ταχτοποιημένα, όμως εκείνος γίνεται πολύ απρόσεκτος όταν βρίσκεται μέσα σε αυτό. Άθελα του μπορεί να μετατρέψει όλη αυτή τη τάξη σε πραγματικό χάος εν ριπή οφθαλμού, ενώ είναι πολύ πιθανό να σπάσει και πράγματα λόγω της απροσεξίας του. Και βεβαίως, αν τύχει να καυγαδίσεις μαζί του, καλύτερα να δώσεις τόπο στην οργή, γιατί το δίκιο σου δεν πρόκειται να το βρεις.

Ιχθείς

Όλη την ώρα ο Ιχθύς θα θέλει να ασχολείσαι μαζί του, να μιλάτε για τα θέματα που τον απασχολούν και να βρίσκετε μαζί λύσεις στα… κενά που έχει στο μυαλό του. Για το οτιδήποτε. Κατά τα άλλα, είναι άψογος νοικοκύρης, μέσα στο σπίτι του επικρατεί η τάξη, ξέρει να μαγειρεύει υπέροχα και προσέχει το άτομο που συμβιώνει μαζί του.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share