Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (28/05) από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν;

28 Μαΐου 2018 10:00
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (28/05) από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας για να ανεβείτε στην εκτίμηση των άλλων. Βάζοντας μπροστά την αισιοδοξία δε θα πτοείστε στα μικροπροβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε. Μην προσκολλάτε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα σας τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαλιναγωγήστε ον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Εκτός εαυτού Διάσημοι και Μαχητές με τον Πάνο, τα νεύρα του Αγόρου, οι μπηχτές και το άγριο "χώσιμο"! (video)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΛΕΩΝ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στην λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νοιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιστέψτε στις ανάγκες σας και κυρίως για να δώσετε τις ευκαιρίες στον εαυτό σας να τις καλύψει. Εξάλλου, η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού έτσι κι αλλιώς σε εσάς αίσθημα και λογική, σπανίως συμβαδίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ωριμάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μην χάσετε άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρης Χριστόπουλος: Απαντά πρώτη φορά στη Φαίη Σκορδά για το βέτο στο Game of Love "Εντάξει αυτό που συμβαίνει είναι..."

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει.

ΙΧΘΥΣ: Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share