Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μανούλα": Αυτοί είναι οι τρεις μαμάκηδες του ζωδιακού!

Το αποδεικνύουν και τα άστρα!

2 Μαΐου 2018 13:12

Πολλοί είναι οι άνδρες που λατρεύουν την μανούλα τους. Αλλά δεν ευθύνονται αυτοί, αλλά τα άστρα!

Τρια ζώδια που τα λες μαμόθρεφτα. Οκ, όλοι αγαπάμε τις μαμάδες μας, αυτοί οι τρεις όμως το παρακάνουν.

Ταύρος

Ο δηλωμένος μαμάκιας, πιο κολλημένος και από ιταλό γιόκα με καταγωγή από τη Νάπολη, πιο τρελαμένος και από τον Νίνο στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ναι, μιλάω για εκείνον τον μαφιόζο που στο άκουσμα της λέξης “μαμά” έβαζε τα κλάματα και έχανε τον έλεγχο. Είναι τόσο μεγάλη η αδυναμία που έχουν αυτοί οι τύποι στις μητέρες τους που σίγουρα κάνουν πολλά λάθη και αδικούν συντρόφους βάζοντας τη σχέση με τη μάνα τους πάνω από όλα χωρίς να υπολογίσουν τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Ο πρώην της Στέλλας Μιζεράκη μπαίνει σε... άλλο ριάλιτι αγάπης! Ο εφοπλιστής που θα φέρει την ανατροπή!

Τοξότης

Παίρνει τη μάνα του να της γκρινιάξει στο αφτί. Η μαμάκα του είναι ο ώμος που θα κλάψει όταν η κοινωνία η κακούργα θα του φερθεί άδικα. Δεν του αρέσει να μοιράζεται κι αν κάποιο από τα αδέρφια του τολμήσει να πλησιάσει την καλή του τη μανούλα τρελαίνεται σε σημείο υστερίας. Μην τολμήσεις να διεκδικήσεις δευτερόλεπτα από την προσοχή της. Θέλει τη μάνα του αφιερωμένη στο ακουστικό να ακούει τη μίρλα του. Ήταν αυτός που όταν τα υπόλοιπα παιδιά τον πείραζαν εκείνος έφερνε τη δυναμική του μάνα να τα βγάλει πέρα με τους νταήδες. Την έχει κορώνα στο κεφάλι του και όχι άδικα αφού συχνά πυκνά τον ξελασπώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει η ηλικία για τα διπλώματα οδήγησης: Δεν θα το παίρνεις στα 18 αλλά...

Υχθείς

Την καλοπιάνει, ξέρει πως να τουμπάρει τη μάνα του και αυτό είναι κάτι που τον κάνει τόσο υπερήφανο που το βάζει και στο βιογραφικό του. Είναι ο τύπος ανθρώπου που τρώει μπροστά στον υπολογιστή βλέποντας Manga ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά και όταν τελειώσει με το γεύμα του, φωνάζει “μάνα τελείωσα” και εκείνη να μπει να συγυρίσει το αχούρι που έχει δημιουργήσει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share