Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Ερμής ορθόδρομος & τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

Πως θα περάσουμε αυτές τις ημέρες;

16 Απριλίου 2018 09:58
Ο Ερμής ορθόδρομος & τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί να χάθηκα τις μέρες αυτές, να σας έχω αφήσει στο σκοτάδι που λέμε.. όμως αποφάσισα να στρωθώ και να σας γράψω έτσι τα τρελά μου.. μόνο και μόνο για να ευθυμήσουμε λιγάκι..
Επιτέλους ο Ερμής ήρθε στα ίσα του, όχι πως θα συμβεί κάποιο θαύμα, από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η ελπίδα πως τα πράγματα θα βελτιωθούν.. Βέβαια, πληροφορήθηκα πως θα μας έχει κάπως μέχρι και αρχές Μαϊου, γιατί θέλει δουλειά, μέχρι να καθαρίσει το τοπίο, από τη θολούρα και τις αρνητικές εκείνες τις μαγικές ενέργειες..

Το πήραμε το μάθημα; Μήπως έγινε πάθημα; Τι μας είπε ο ποιητής όλες τις μέρες αυτές με το πιο άγαρμπο τρόπο; Εμένα συνήθως μου χαλάει ο υπολογιστής, δε φεύγουν τα mail, καίγεται η τηλεόραση, χαλάει το αμάξι, προφανώς κάτι συμβαίνει με τα ηλεκτρομαγνητικά μου τα πεδία.. χαχα!

Εσείς;; Όλα ντάξει;;;

φιλάκια!


Κριός
Ο Ερμής ορθόδρομος, επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα εσείς, θα τη πάρουμε και εμείς! Οτιδήποτε συνέβη της μέρες αυτές, θα το δείτε ως διάφορα σημάδια για το τι θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Καθαρίζουν οι σκέψεις σας και καταφέρνετε να επικοινωνήσετε σε άλλο επίπεδο! Τα περνάτε τα μηνύματα εκεί που πρέπει ανεξάρτητα αν κάποιος μπορεί να πληγωθεί ή όχι! Μέχρι και τέλος Απρίλη λέτε ένα συγγνώμη σε κάποιες ψυχές και εξηγείτε γιατί φερθήκατε έτσι τις μέρες που πέρασαν. Από τις 15/04 – 21/04 προκύπτουν αλλαγές, ευχάριστες, αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά σας, τα ζητήματα. Μια νέα δουλειά; Ένα νέο project; Από τις 22/04 – 26/04 βρίσκετε λύσεις, είστε συνεργάσιμοι, σας βάζουν όμως και μερικές τρικλοποδιές. Ζητήστε μια άδεια, μείνετε σπίτι, ξεκουραστείτε μέχρι και τις 30/04! Όταν κάνετε ταμείο, φροντίστε να απομακρύνετε τα βάζα πιο πριν..! Ψυχραιμία..

Ταύρος
Σας σκάβουν τον λάκκο μέρες τώρα, θα μάθετε την αλήθεια και θα δείτε και φανερά τους εχθρούς σας! Εννοείται πως καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, συνεπώς η αύρα σας και μόνο, θα ποδοπατήσει τη κάθε κακοηθέστατη ύπαρξη! Αόρατες μαγικές ενέργειες που μάχονται έτσι επειδή.. Από τη μια είστε αισιόδοξοι πολύ και από την άλλη στα πατώματα.. Αποφασίστε επιτέλους! Προσπαθήστε μέχρι και τέλος Απρίλη, να κρατήσετε τα φύλλα σας κλειστά. Δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Ένα ερωτικο ραντεβουδάκι, δε χρειάζεται να το πείτε πουθενά! Από τις 15/04 – 19/04 φτιάχνουν τα πράγματα στη δουλειά, όμως χαλούν στο σπίτι. Από τις 20/04 – 24/04 δυναμικοί πολύ, συνεργάσιμοι επίσης, καταφέρνετε με τον τρόπο σας, να αντιμετωπίσετε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις! Γίνεστε υπερβολικοί μέχρι και τις 30/04 και δυσκολεύεστε πολύ σε θέματα οργάνωσης.. Ψυχραιμία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Γιώργος Μπαλταδώρος: Στην δημοσιότητα συνομιλίες του κινητού του! Ο διάλογος και η προδοσία των Ελλήνων πολιτικών!

Δίδυμος
Και τα καλύτερα έρχονται, επανέρχεται το επικοινωνιακό σας το χάρισμα! Σε πρώτη φάση θα αγαπήσετε με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, δε γίνεται να ζείτε στο ίδιο σπίτι και να μη μιλιέστε! Σε δεύτερη φάση θα συνεργαστείτε πιο ομαλά στο χώρο της δουλειάς σας. Αν πραγματικά το θελήσετε, μαγικά θα μπει το νερό στο αυλάκι! Να πείτε ναι σε ευκαιρίες, τύπου να ταξιδέψετε επαγγελματικά! Άναψε το πράσινο το φως! Μέχρι και τέλος του Απρίλη, θα καταφέρετε να σηκώσετε ανάστημα και να βάλετε αρκετούς στη θέση τους! Από τις 15/04 – 18/04 μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στον ερωτικό τομέα! Μια έκπληξη, ένα φλερτ! Απρόβλεπτα τα γεγονότα, το νου σας στο τι εύχεστε! Από τις 19/04 – 26/04 αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, όμως ο έρωτας θέλει θυσίες. Αποκαλύπτετε κρυφούς εχθρούς! Μια μεγάλη αλλαγή θα τη κάνετε μέχρι τις 30/04 και θα αφήσετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό!

Καρκίνος
Αλλάζουν τα δεδομένα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ξεμπλοκάρουν τα μαντάτα, έρχονται ολοταχώς και μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε έξω από τα νερά σας. Το έργο συνεχίζεται κανονικά, μέχρι να πέσουν τίτλοι τέλους. Σε πρώτη φάση αφήστε τις ιδέες σας στην άκρη, δώστε προσοχή σε κάτι νέο, ψαχτείτε αν δε γνωρίζετε, μη βιαστείτε σε καμία περίπτωση. Μέχρι και τέλος του Απρίλη, η προσοχή σας θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέματα εργασιακά, βλέπω να μαλλιάζει η γλώσσα σας από το πολύ το μπούρου – μπούρου! Από τις 15/04 – 19/04 ο Κρόνος δείχνει και το χειρότερο σας εαυτό! Εκτίθεστε από πείσματα και εγωισμούς. Από τις 20/04 – 24/04 κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον κόσμο που συνεργάζεστε! Μέχρι και τις 30/04 μια κρύο και μια ζέστη, προφανώς το Φεγγάρι σας κάνει ανισόρροπους, το νου σας στα παράλογα ξεσπάσματα! Το ταίρι σας δε φταίει σε τίποτα!

Λέων
Επιτέλους επιστρέφουν οι αισιόδοξες οι σκέψεις και ο ενθουσιασμός που σημαίνει πως θα το κάνετε εκείνο το βήμα και ότι προκύψει! Τέρμα οι γκρίνιες και τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρετε τις αποφάσεις σας και παίζει ακόμα και να συγκατοικήσετε με τον έρωτά σας. Σε πρώτη φάση παρεξηγήσεις τέλος και η αρμονία το ζητούμενο. Μέχρι τέλος του Απρίλη θα αποφασίσετε να κάνετε εκείνο το ταξιδάκι που λέγατε, έτσι για να ανανεωθείτε σε όλα τα επίπεδα! Από τις 15/04 – 19/04 διάφορα θέματα που θα προκύψουν, σας αναστατώνουν πολύ και καλά θα κάνετε να θυμηθείτε αν το έχετε ξανά ζήσει, γιατί έτσι θα έρθουν και οι απαντήσεις από μόνες τους! Από τις 20/04 – 24/04 είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Μες στην ευτυχία! Ζορίζουν τα πράγματα από τις 25/04 – 30/04 αφού θέματα οικογενειακά πέφτουν πάλι στο τραπέζι, σας στριμώχνουν στη γωνιά ένα πράγμα!

Παρθένος
Υποψιάζομαι πως καταφέρατε να κάνετε οικονομία τις μέρες αυτές και να δείτε το χρήμα να είναι αρκετό για να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, αλλά να σας περισσέψει και κάτι. Νικήσατε κατά κάποιο τρόπο τις τρικλοποδιές του Ερμή! Το καλό είναι πως θα λάβετε ξεκάθαρες απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν καιρό τώρα. Το κακό είναι πως παίζει να μη σας αρέσουν αυτά που θα ακούσετε! Μέχρι τέλος του Απρίλη, θα έχει ξεδιαλύνει το τοπίο και θα γνωρίζετε ακριβώς που στέκεστε! Από τις 15/04 – 21/04 βελτιώνεται η ερωτική σας η ζωή! Ή προκύπτουν νέες γνωριμίες και μπόλικο φλερτ, ή αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας! Ναι μεν ιδιαίτερα γοητευτικοί, δυναμικοί και ακαταμάχητοι, όμως ο Άρης στις 25/04 & 26/04 προκαλεί αναστάτωση μεγάλη! Μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι, ρισκάρετε μέχρι και τις 30/04 προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας!

Ζυγός
Ηρεμείτε κατά κάποιο τρόπο, αποδέχεστε τη κατάσταση και βελτιώνονται κυρίως οι οικογενειακές σας σχέσεις από εδώ και πέρα. Μην έχετε την απαίτηση να κάνουν και εκείνοι το ίδιο, γιατί η αντίληψη η δική σας, είναι εντελώς διαφορετική, ίσως λιγότερο συναισθηματική, μπορεί και πολύ φευγάτη για τα δικά τους τα δεδομένα. Το ζητούμενο είναι να μπει ένα τέλος στις εντάσεις! Μέχρι και τέλος Απρίλη, ρίχνετε το βάρος σας στην ερωτική σας τη ζωή και υπάρχουν διάφορα που δε σας αρέσουν και τόσο! Από τις 15/04 – 19/04 ένα γεγονός σας αναστατώνει και σας ξεβολεύει! Δε βρίσκετε και τόση ανταπόκριση από το σύντροφο σας. Οι λύσεις κρύβονται στο παρελθόν. Από τις 20/04 – 26/04 το ρίχνετε στις δημόσιες τις σχέσεις. Κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει. Δε σας το κάνουν εύκολο πάντως! Τυχερές και ευχάριστες οι μέρες σας μέχρι και τις 30/04! Μη θεωρήσετε όμως τίποτα δεδομένο!

Σκορπιός
Ότι σας βασάνισε, ότι σας άγχωσε τις προηγούμενες ημέρες, ότι αρνητικό είχατε κατά νου, πάει φεύγει σιγά-σιγά και θα δείτε για ακόμα μια φορά πόσο υπερβολικοί και φαντασμένοι είστε! Επαγγελματικά βρίσκετε λύσεις πολύ ξαφνικά, μπορεί να ήταν μπροστά σας τόσο καιρό και εσείς απλά να μη τις βλέπατε! Μέχρι τέλος Απρίλη, όλα μπαίνουν στη θέση τους, ηρεμείτε και βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας. Από τις 15/04 – 21/04 γοητεύετε με τη παρουσία σας, είστε σαγηνευτικοί και πολύ σέξι. Ευχάριστα απρόβλεπτη η ερωτική σας ζωή, το σύμπαν έχει τα κέφια του και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με τις εκπλήξεις του! Από τις 22/04 – 26/04 εστιάζεστε σε επαγγελματικά ζητήματα και οικονομικά επίσης. Μια πρόταση μπορεί να βελτιώσει πολύ τη κατάσταση. Επεισοδιακό το φινάλε του Απρίλη, με μια πανσέληνο στο ζώδιό σας! Ένας έρωτας από το παρελθόν σας αναστατώνει πολύ..!

Τοξότης
Καθώς οι μέρες περνούν, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν από διαφορετική οπτική γωνία. Λύσεις πάντα υπάρχουν, όταν φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα από το μυαλό σας. Αν είχατε κατά νου να χωρίσετε με το σύντροφό σας, δε θα το κάνετε, αντιθέτως θα αγαπήσετε περισσότερο. Μέχρι τέλος του Απρίλη, οι σχέσεις με τον κόσμο βελτιώνονται και σας δίνουν μια ευκαιρία κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Να εκφράζεστε με άνεση, ακόμα και αν οι απόψεις σας, είναι λίγο extreme! Από τις 15/04 – 19/04 αφιερώνετε χρόνο στην ερωτική σας τη ζωή. Μπορεί να τα βρείτε λίγο σκούρα, όμως ο επιμένων νικά! Ακούστε και τη γνώμη κάποιου φιλικού προσώπου.! Μια κρύο μια ζέστη από τις 20/04 – 26/04. Από τη μια κάνετε δημόσιες σχέσεις, από την άλλη όμως καλό είναι να προσέχετε το τι λέτε και σε ποιον. Μέχρι τις 30/04 αναθεωρείτε για ακόμα μια φορά τις απόψεις σας!

Αιγόκερως
Υποχωρούν οι εντάσεις και τα πείσματα, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Παίζει να ήσασταν υπερβολικοί με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να αδικήσατε κάποιους έτσι επειδή. Και αφού τους κάνατε μπάχαλο με τις παράλογες τις απαιτήσεις σας, από εδώ και πέρα θα προσπαθήσετε να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Μέχρι και τέλος του Απρίλη θα την έχετε βρει την άκρη εσείς, να τους φέρετε όλους με το μέρος σας και να σας κάνουν το χατίρι φυσικά! Από τις 15/04 – 17/04 κάνετε γλύκες στο ταίρι σας, στους ανθρώπους σας προκειμένου να αγαπήσετε ξανά! Από τις 18/04 – 26/04 σας αλλάζουν τα πλάνα, τραβάτε τρελή σύγχυση, από τη μια μάχεστε για να βρείτε το δίκιο σας, από την άλλη σας το δίνουν, στο τέλος όμως ποιος έχει δίκιο τελικά; Προσοχή στις 25/04 & 26/04, ο Άρης σας τα κάνει μαντάρα! Μέχρι και τις 30/04 όλα βρίσκουν το δρόμο τους τελικά αρκεί να είστε ψύχραιμοι! Don’t worry!

Υδροχόος
Θα γίνει το θαύμα και θα βρείτε εκείνες τις λέξεις, που τις χάσατε μια φορά και έναν καιρό και θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους σας. Φεύγει σιγά-σιγά η θολούρα του ανάδρομου Ερμή.. Όλα θέλουν το χρόνο τους, υπομονή χρειάζεται μόνο! Το ευχάριστο είναι πως νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, είστε ακαταμάχητοι, δυναμικοί και λαμπεροί και σας βλέπω να ανεβαίνετε κάπου ψηλά και να βγάζετε λόγο. Ακόμα και στο καναπέ του σπιτιού σας.. Ο σκοπός είναι να κατανοήσουν τα όνειρά σας! Από τις 15/04 – 21/04 οικογενειακά τα βάσανα που έχετε, ίσως και κληρονομικά. Τι έγινε σας πιέζουν να χωρίσετε τα τσανάκια σας; Μήπως να τους χαρίσετε και τα δικά σας; Από τις 22/04 – 26/04 νιώθετε μια απίστευτη εξάντληση, είστε έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα! Όμως ένα μαγικό χέρι σας βοηθά. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις ανακοινώσεις.. Μέχρι και τις 30/04 θα δείτε τα σημάδια και ποιον δρόμο θα διαλέξετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ξαφνικά ο Νίκος Καραβάνας: Βαρύ πένθος από την απώλεια του Έλληνα επιχειρηματία!

Ιχθύς
Εσείς και τα λεφτά σας! Ευτυχώς φεύγουν οι κακές οι σκέψεις, εκείνες οι απαισιόδοξες, βλέπετε τα πράγματα ξεκάθαρα και πιο αισιόδοξα! Καλό είναι που θέλετε να γνωρίζετε επακριβώς το τι σας συμβαίνει, όμως τούτη τη φορά κρατήστε το, για να μη το χάσετε ξανά! Είστε αποφασισμένοι να ζητήσετε ότι σας ανήκει και να το διεκδικήσετε με κάθε τρόπο! Μέχρι τέλος του Απρίλη γεμίζει η τσέπη σας και νιώθετε πολύ καλύτερα. Τακτοποιείτε και τις υποχρεώσεις σας, ξενοιάζετε για τα καλά! Από τις 15/04 – 20/04 μια επανάσταση θα τη κάνετε, ταρακουνάτε κάπως τα νερά, θέλετε να γνωρίζετε τη πραγματικότητα. Από τις 21/04 – 26/04 από τη μια θέλετε να κάνετε μίνι διακοπές και να ξενοιάσετε, από την άλλη χρειάζεται να δώσετε μια ακόμα μάχη! Μη ξεχνάτε πως δεν είστε μόνοι στο έργο αυτό, έχετε και συμπαράσταση! Μέχρι και τις 30/04 ξεμπλοκάρουν τα πάντα όλα και προχωράτε στο επόμενο level. Καλή επιτυχία!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share