Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16/03/2018 by MagicF’Ariel!

16 Μαρτίου 2018 09:56
Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16/03/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους Παρασκευή, συννεφιασμένη τη βρίσκω, ήρθε η άνοιξη ή όχι;
Να φυτέψουμε λουλούδια ή θα ρίξει κανά χιονάκι ξαφνικά και θα συγκλονιστώ;;;

Η αλήθεια είναι πως μια πολύ παράξενη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της! Τα μηνύματα αμέτρητα για το καθένα από εμάς, το θέμα είναι ποιος τα αντιλήφτηκε, ποιος τα κατανόησε και ποιος θα τα αντιμετωπίσει με καθαρή ψυχή. Ωραίες οι ευαισθησίες, αλλά από πού πηγάζουν; Από αγάπη; Από λύπη; Από εγωισμό; Ή από κακίες;

Προσωπικά είμαι στη φάση της απόλυτης εξαφάνισης! Ότι με χαλάει, το διώχνω μακριά, γιατί δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση, να επιμείνω σε τελειωμένες υποθέσεις.

Θες; Καλώς!

Δε θες; Άντε γεια!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστη η Νατάσα Καλογρίδη 23 χρόνια πριν! Η φωτογραφία που πάγωσε την Τσιμτσιλή!


Κριός
Τις μέρες αυτές μπορεί να μη σας στηρίζουν και τόσο στα θέλω σας, όμως εσείς δε πρέπει να το βάλετε κάτω με τίποτα! Σύντομα θα αλλάξει το σκηνικό, αφού όμως πρώτα κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μικρές αλλαγές επάνω σας ή στο χώρο σας! Ανανεωθείτε μέσα από μικρά πράγματα!

Ταύρος
Μυστήριες οι μέρες σας, αφού συναισθηματικά νιώθετε το απόλυτο χάος! Ναι μεν υπάρχει παρασκήνιο εις βάρος σας, ναι μεν το αισθάνεστε έντονα, όμως βρίσκετε τον τρόπο να βλέπετε στο βάθος εκείνο το φως, κάτι χαρμόσυνο τέλος πάντων. Η μέρα σας παίζει να είναι κάπως ζόρικη, αφού αλλιώς θα ξεκινήσει και στη πορεία να χαθείτε από τις αμέτρητες υποχρεώσεις.

Δίδυμος
Έχετε μια τάση να μπλέκετε τα μπούτια σας, εννοώ να συνδυάζετε τους φίλους σας με το χρήμα. Δεν είναι καλές ημέρες για να φέρεστε συμφεροντολογικά, γιατί ίσως και να φαίνεται και να σας κακό χαρακτηρίσουν! Άλλο οι φίλοι, άλλο ο έρωτας, άλλο η δουλειά και το χρήμα! Ναι μεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, καλό όμως είναι να μη το δείχνετε και τόσο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή! Οι ακυρώσεις και οι αντικατάσταση...

Καρκίνος
Θυμωμένοι ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό, τις μέρες αυτές προτιμάτε τις μοναξιές σας! Δεν κάνετε κέφι για πολλές συναντήσεις, ούτε για λόγια περιττά, αφού συναισθηματικά είστε μπλοκαρισμένοι. Συνήθως ένα shopping therapy σας ανανεώνει και σας κάνει να χαμογελάτε, να όμως που αν δε παίζει και το χρήμα, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Βρείτε την άκρη..

Λέων
Και εκεί που είστε έτοιμοι να πάρετε τα βουνά και τις ραχούλες, ξαφνικά αλλάζει το σκηνικό, ηρεμείτε, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, γίνεστε πιο εκφραστικοί και αγαπησιάρηδες, κυρίως με το σύντροφό σας! Μπορεί να σας αναθέσουν μια δουλειά έτσι ξαφνικά και να βγάλετε πέντε φράγκα παραπάνω. Φροντίστε λοιπόν να φτιάξετε καλή διάθεση και να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Παρθένος
Μέσα στις ευαισθησίες και τις γλύκες είστε ξαφνικά και μπορεί να συγκλονιστείτε και εσείς με τον εαυτό σας! Δε ξέρω κατά πόσο θα βρείτε ανταπόκριση από το σύντροφό σας, καλό είναι λοιπόν να κάνετε το πρώτο βήμα και ότι προκύψει. Αν είστε μόνοι και έρημοι, ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω για σεργιάνι. Ένα φλερτ μπορεί να σας συναρπάσει!

Ζυγός
Δε γίνεται να πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή σας, πρέπει κάτι να στραβώνει στη πορεία συνεπώς να προσμένετε να προκύψουν εντάσεις με το σύντροφό σας και όχι μόνο! Βέβαια επαγγελματικά κάτι καλό συμβαίνει και παίζει να λάβετε περισσότερα χρήματα τις μέρες αυτές. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί δε αξίζει το κόπο να απολαμβάνετε μόνοι τις χαρές σας!

Σκορπιός
Μπορεί να μην έχετε και τόσο τα κέφια σας, να βλέπετε πως τα πράγματα είναι στάσιμα, όμως δε πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας. Μετά τη μπόρα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο. Μέρα που θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, θέλετε να ξέρετε πόσα έχετε, πόσα μπορείτε να ξοδέψετε και αν μένει τίποτα στην άκρη. Βρείτε τον τρόπο να κάνετε τη καλύτερη διαχείριση.!

Τοξότης
Οικονομικά τα βάσανά σας, αφού νιώθετε πως μόνο εσείς προσπαθείτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ενώ ο σύντροφός σας δε δείχνει καμία κατανόηση. Μείνετε λίγο σπιτάκι σας, καθαρίστε το, κάντε αλλαγή ντεκόρ, θα σας φτιάξει αρκετά το κέφι και θα ανανεωθείτε. Όπως και να έχει η μέρα σας είναι δυνατή και θα δείξετε την αξία σας, είτε στη δουλειά, είτε στον έρωτα!

Αιγόκερως
Υπάρχουν οικογενειακές εντάσεις αφού τα γεγονότα είναι μυστήρια και είτε φταίτε, είτε όχι, σίγουρα έχουν ρίξει τις ευθύνες επάνω σας. Το βάρος σας σίγουρα το έχετε ρίξει στη δουλειά και ενώ κάνετε απίστευτες προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους που σας έχουν βάλλει, σας φορτώνουν με επιπλέον υποχρεώσεις και μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Μέσα στις ευαισθησίες είστε, σίγουρα είναι αστρολογικό το θέμα, προφανώς κάποιες συμπεριφορές δε σας αρέσουν και πολύ. Ότι δίνεις, παίρνεις, έτσι λέει ο λαός, για αυτό μη παραξενεύεστε και τόσο. Ακούσατε διάφορα τις μέρες αυτές και ενοχληθήκατε αρκετά, γιατί αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι στη πραγματικότητα. Μην εμπιστεύεστε τον έναν και τον άλλον. Υπάρχει δόλος!

Ιχθύς
Και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να πέσετε στα πατώματα, ξαφνικά ένα γεγονός, ένα μαντάτο σας ξεσήκωσε και επανέφερε την αισιοδοξία στη ζωή σας. Ξεκουραστείτε γιατί το έχετε ανάγκη, αλλά να πάτε και ένα κομμωτήριο να αλλάξετε μαλλί, ή να ψωνίσετε κανά νέο ρουχαλάκι, έτσι για την ανανέωση. Σήμερα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας, είστε λαμπεροί και φαίνεται!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share