Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις ημέρας (29/01) από την Άντα Λέουση!

29 Ιανουαρίου 2018 08:23
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις ημέρας (29/01) από την Άντα Λέουση!

ΚΡΙΟΣ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Θα έχετε αρκετά έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνονται αυξάνει αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η "Λάουρα" Σπυροπούλου, η τρομερή εμφάνιση της Ξένιας και τα καρφιά της Μελίνας για την Κωνσταντίνα! Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει (videos)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε διαπληκτισμούς με οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα και αντιμετωπίστε τα προβλήματά τους με περισσότερο συναίσθημα.

ΛΕΩΝ: Καινούρια πράγματα θα εισβάλουν στη ζωή σας και παρόλο τον ενθουσιασμό που έχετε οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας δημιουργήσουν έναν επιπρόσθετο προβληματισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Oι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με νέες λεπτομέρειες που δε γνωρίζετε, αλλά μη διστάσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μάθετε αυτά που δεν ξέρετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερώστε ένα κομμάτι της μέρας στις οικονομικές σας υποθέσεις και στα ζητήματα που σχετίζονται με αυτές, καθώς θα αρχίσουν να αποκτούν ζωτική σημασία για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητές σας για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας. Προσπαθήστε να έχετε ένα πιο ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση. Προγραμματίστε περισσότερο την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε σωστούς προγραμματισμούς και ισολογισμούς, περιορίζοντας στο ελάχιστο την υπέρμετρη καταναλωτική μανία που σας πιάνει αρκετά συχνά.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share