Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Ζώδιο του Διδύμου: Το 2018 είναι η χρονιά που όλα θα ξεκαθαρίσουν by MagicF’Ariel!

25 Ιανουαρίου 2018 15:50
Το Ζώδιο του Διδύμου: Το 2018 είναι η χρονιά που όλα θα ξεκαθαρίσουν by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου! Αποφάσισα να μη σας χαλάσω το χατίρι, είστε και μπόλικοι εκεί έξω, συνεπώς, να είστε έτοιμοι να διαβάσετε τα απίστευτα!

Θα ξεκινήσω από τον έρωτα, που όλο δε σας νοιάζει, δε σας αφορά και όλο ρωτάτε στα κρυφά, τι θα γίνει επιτέλους; Θα παίξει κανένας συγκλονιστικός έρωτας στη ζωή σας; Θα σας αγαπήσει το μαναράκι; Τελικά θα αποφασίσετε; Είστε για σχέση ή τρεις λαλούν και δυο χορεύουν;;;

Ο Γενάρης ξεκίνησε σχετικά χαρωπός και τελειώνει ακόμα καλύτερα, αφού η έκλειψη Σελήνης στα Λιοντάρια στις 31, σας ξεσηκώνει για βόλτες, φλερτ και πολύ παιχνίδι! Μπορεί να ζείτε για όλο αυτό, να όμως που όσο μεγαλώνετε, αλλάζουν και οι ανησυχίες που έχετε και αποζητάτε κάτι πιο μόνιμο, πιο σταθερό, πιο να είναι κάποιος εκεί δίπλα σας, να σας στηρίζει, να σας αγαπά και να σας ανέχεται πάνω από όλα!

Τα φαινόμενα απατούν στη περίπτωση τη δική σας, αφού δείχνετε πως είστε μια χαρά, να όμως που κάτι σας λείπει. Ο έρωτας με ουσία! Εσείς αποζητάτε έναν άνθρωπο που να υπάρχει εγκεφαλική επαφή. Που να μπορείτε να μιλάτε ώρες ατελείωτες. Που να λέτε μια λέξη και να καταλαβαίνει χίλιες! Αυτό το συναίσθημα θα είναι πολύ έντονο από εδώ και πέρα και δύσκολα τη βλέπω να φτάνετε μέχρι τον Άγιο Βαλεντίνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις: Όλα τα νέα στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης!

Όσοι βρίσκεστε σε σχέση λοιπόν, ή θα έχει όλο το πακέτο, ή θα πείτε ένα μεγάλο αντίο, γιατί πόσο ακόμα θα το κουράζετε το θέμα! Το σεξ φυσικά έχει μεγάλη σημασία επίσης, στο οποίο για να καταλήξετε, θα πρέπει ο σύντροφός σας, πρώτα να κυριεύσει το μυαλό σας και μετά το σώμα! Εδώ θα δώσετε μεγάλη μάχη, γιατί αν αποφεύγετε την επαφή αυτή, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός συντρόφου στη ζωή σας!

Ο Άρης φταίει για όλα, το 2018 θα φροντίσει να ξεσκεπάσει οτιδήποτε έχετε ρίξει κάτω από το χαλάκι και θα έρθουν έτσι τα πράγματα, που θα συμβούν μεγάλα ξεκαθαρίσματα, θα ειπωθούν και αλήθειες που πονούν, αρκετοί λέτε ένα μεγάλο αντίο, σε ανθρώπους και καταστάσεις που νιώθετε πως σας πηγαίνουν πίσω, πως μπλοκάρουν το μέλλον σας, που δε κατανοούν τις πραγματικές σας τις ανάγκες.

Ο πρώτος γύρος θα συμβεί τους ανοιξιάτικους τους μήνες, μαζί με τις πεταλουδίτσες. Βλέπω να έχουμε δράματα και ιστορίες για αγρίους! Η ανάδρομη Αφροδίτη, αλίμονο.. προς τα τέλη φθινοπώρου, θα σας κάνει άνω-κάτω! Εκεί που θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, θα έχετε δώσει τις μάχες σας, θα έχετε χτυπηθεί σα το χταπόδι κάτω, ξαφνικά θα κάνετε πίσω! Θα έρθουν οι δεύτερες οι σκέψεις, τύπου κάνετε καλά, μήπως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, μήπως αρκετοί να μη χάσετε τη βολεψιά σας; Αυτό και μόνο θα σας ανεβάσει πυρετό και μάλιστα μόνιμο!

Εννοείται πως παίζει κάποιος πρώην ή μια πρώην να γυρίσει πίσω, να θελήσει να φτιάξετε πάλι από την αρχή τη σχέση σας, να σας βάλει στο πειρασμό, τύπου άλλαξε και εκεί εσείς θα πρέπει να είστε βράχος! Το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά! Επίσης αν έχει μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα χώρια, τι να μοιραστείτε και τι να αποκρύψετε; Όταν έρθει εκείνη η ώρα σκεφτείτε το ξανά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Το έκανα γιατί ήθελα να νιώσω ξανά παρθέvα”! Η τελευταία άρρωστη τάση που έχει τρελάνει τις γυναίκες

Τα Χριστούγεννα είναι πάντα πιο ωραία, ξεχνάτε ως δια μαγείας τα βάσανά σας και αγαπάτε όλο τον κόσμο. Ειλικρινά το έχω μεγάλη απορία, με τη περίπτωση τη δική σας. Αν φτάσετε μέχρι τον επόμενο Δεκέμβρη αλώβητοι, τότε θα λέμε θαύμα! Τότε θα πιστέψω και στο Δια και στη τύχη του.. και ουπς σκέφτηκα ακριβώς τι πέρασε από το μυαλό σας. Συμφωνώ!

Και εντάξει δε θα είναι όλη η χρονιά έτσι! Κρύβει και μαγικές εκπλήξεις για μερικές ψυχές εκεί έξω. Ο έρωτας σας τη χτυπά τη πόρτα με μεγάλη δύναμη. Μια την άνοιξη και μια μες στο κατακαλόκαιρο. Δε θέλω να αναφερθώ σε μήνες, γιατί τα απρόβλεπτα, απλά δε προβλέπονται! Η επιρροή μετράει που σημαίνει πως ας έχετε τις κεραίες σας σε παγκόσμια εμβέλεια ορθάνοιχτες. Μπορεί το μαναράκι να είναι από την Αίγυπτο ας πούμε. Φοβερό;;;

Τι πιστεύω; Θα τα κάνετε ερωτικά μπάχαλο! Καμία σωτηρία! Χαχα!

Επαγγελματικά τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Πιο ευχάριστα, πιο ξεκάθαρα, αφού πλέον γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, πιο δρόμο να ακολουθήσετε, ανοίγουν και οι πόρτες και αν έχετε το μυαλό σας εκεί, παίζει να βρείτε και τη δουλειά των ονείρων σας. Ο Δίας να ξέρετε σας βοηθά μαγικά και θα σας τη δώσει την ευκαιρία, γιατί την αξίζετε. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την αρπάξετε και να την αξιολογήσετε καταλλήλως. Εμπόδια σαφώς και θα υπάρξουν με όταν οι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι, όμως ο Άρης θα βάλει το χεράκι του και όλα θα πάρουν δρόμο τους.. Υπομονή, ακόμα έχει σκληρή δουλειά, μέχρι τον επόμενο χειμώνα.

Ο Ιούλιος επίσης είναι ένας τέλειος μήνας, για να εργαστείτε σκληρά και να βγάλετε καλά λεφτά. Φέτος πάντως θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πολύ καλύτερα. Ίσως να υπάρξει και προοπτική για μια νέα επιχείρηση. Εσείς μέχρι πού είστε διατεθειμένοι να φτάσετε; Να ρισκάρετε;

Και λίγα λόγια για τους μήνες που ακολουθούν..

Ο Γενάρης.. πάει μας πέρασε!

Ο Φλεβάρης είναι ιδανικός για ένα ταξιδάκι.

Ο Μάρτης σας ρίχνει στο κρεβάτι! Άρρωστοι!

Ο Απρίλης φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ο Μάης κρύβει έναν μυστήριο έρωτα!

Ο Ιούνης κρύβει κινδύνους που σας εκθέτουν!

Ο Ιούλης ενώνει το ερωτικό σας το παρελθόν με το παρόν! Τραγικό!

Ο Αύγουστος θέλει διακοπές. Θα πάτε ή ένα γεγονός θα σας αφήσει πίσω;

Ο Σεπτέμβρης παίζει με τα νεύρα σας. Συμμαζευτείτε!

Ο Οκτώβρης φέρνει το χάος στη ζωή σας. Πρέπει να διαλέξετε!

Ο Νοέμβρης είναι ο πιο τυχερός μήνας! Φέρνει έναν μεγάλο έρωτα, ξεπερνάτε το παρελθόν, αποδέχεστε τη πραγματικότητα!

Ο Δεκέμβρης φέρνει το χρήμα μέσα από σκληρή δουλειά! Ερωτικά μπερδέματα επίσης.. μη και δε κλείσετε το έτος επεισοδιακά!

Αυτά τα ολίγα! Μια ιδέα τώρα την αποκτήσαμε για το ζώδιο του Διδύμου, το πιο αεράτο από όλα.. Το 2018 κρύβει πολύ μυστήριο, μπόλικες αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα. Είτε το θέλετε, είτε όχι..

φιλάκια..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share