Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το 2018 για αυτά τα 3 ζώδια θα είναι γεμάτο γκαντεμιά!

8 Ιανουαρίου 2018 18:02
Το 2018 για αυτά τα 3 ζώδια θα είναι γεμάτο γκαντεμιά!

Και τώρα που τελειώσαμε με τις ευχές και τα όνειρα ότι το 2018 θα είναι η πιο καλή χρονιά που θα μας φέρει, λεφτά, επιτυχίες και έναν πρίγκιπα ή μια πριγκίπισσα πάνω σε άσπρο άλογο, ας προσγειωθούμε στην πεζή πραγματικότητα.
Η αλήθεια φίλοι αναγνώστες είναι ότι 3 σεσημασμένα ζώδια που έχουν την γκαντεμιά στο αίμα τους και αυτή τη χρονιά θα περάσουν ζόρικα. Για την ακρίβεια το 2018 θα είναι η πιο γκαντέμικη χρονιά γι’ αυτούς. Ποια είναι αυτά ζώδια; Είναι τα και λέγονται:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με παίκτρια από το Survivor 2; Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν! Αναλυτικό ρεπορτάζ

Δίδυμος

Τύχη βουνό, ναι ναι βουνό, αλλά βουνό να το ανεβείτε. Δίδυμοι κατατροπώστε τον φόβο και την αποτυχία σας. Μόνο έτσι θα σταθείτε τυχεροί, μόνο αν το πιστέψετε και εσείς οι ίδιοι και επιτέλους καταφέρετε να τελειώσετε κάτι που αναλάβατε να ξεκινήσετε!
Δείτε τη θετική πλευρά του πράγματα. Είστε και κάπου πρώτοι. Τώρα αν αυτή την πρωτιά την κερδίζετε στο θέμα της γκαντεμιάς, μικρή σημασία έχει. Άλλωστε οι 11 πρώτοι μήνες είναι οι δύσκολοι. Μετά τις 8 Νοέμβρη το χαρτί γυρίζει και ο καλόκαρδος πλανήτης της τύχης θα σας χαϊδεψει τα μαλλιά (αρκεί να μην καθυστερήσετε και σε αυτό το ραντεβού και δεν σας βρει εκεί αλλά στο ZARA).

Παρθένος

Εντάξει τώρα, άτυχους τους Παρθένους δεν τους λες! Μπορείτε να φτιάξετε την τύχη σας μόνοι σας αν είστε πιο κοινωνικοί, ειλικρινείς, διασκεδαστικοί και λιγότερο σφιγμένοι και ψωνάρες απ’ τους γείτονες σας τα λιοντάρια.

Και τώρα που ευθυμήσαμε όλοι μαζί και κάναμε καινούρια νεφρά απ’ τα γέλια γιατί ξέρουμε ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν πρόκειται να κάνετε ας πούμε και καμιά αλήθεια. 12 μήνες είναι αυτοί. Θα περάσει το γκαντέμικο 2018 και πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά σας θα είναι η τύχηαχαχαχαχα.

Ιχθείς

Μην ψαρώνετε ψαράκια μου παίρνετε απλώς το χάλκινο της γκαντεμιάς για το 2018. Ο μονός τρόπος να βρείτε λίγη τύχη μέσα σε αυτό το έτος είναι να σταματήσετε να είστε ονειροπόλοι, επιρρεπείς στα λάθη, κλαψιάρηδες και να κατανοήσετε ότι στην ζωή συμβαίνουν κι ατυχίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Γιατί πρέπει να πάτε όλοι οι άνεργοι σήμερα στον πλησιέστερο ΟΑΕΔ;

Επειδή όμως είναι πιο εύκολο να ακούσεις Μποφίλιου χωρίς να κόψεις φλέβα, παρά να συμβούν όλα τα παραπάνω, θυμηθείτε καλού κακού να μην πολυασχοληθείτε με τυχερά παιχνίδια αυτή τη χρονιά. Πιο πολλές πιθανότητες έχει να συναντηθεί η Τούνη με το στυλ παρά εσείς με την τύχη…
Μετά τις 8 Νοέμβρη που ο πλανήτης της τύχης, Δίας, θα περάσει στον Τοξότη ίσως γυρίσεις ελαφρώς το χαρτί και για εσάς. Αλλά μην απελπίζεστε. Δεν είναι η πρώτη φορά που η γκαντεμιά σας χτυπά την πόρτα! Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…

Πηγή: DOT

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share