Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και γυμναστήριο! Η πιο αστεία προσέγγιση που όμως ισχύει!

4 Ιανουαρίου 2018 13:17
Ζώδια και γυμναστήριο! Η πιο αστεία προσέγγιση που όμως ισχύει!

Η ζωή θέλει χιούμορ αλλά και … προσπάθεια για να μπορούμε να διατηρούμε την φυσική μας κατάσταση σε φόρμα! Το ξέρω … πολλές φορές κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και η πρώτη σκέψη που σου περνά από το μυαλό είναι «Από Δευτέρα δίαιτα και γυμναστήριο… δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση»… Πόσο έτοιμος είσαι όμως να βάλεις σε εφαρμογή την απόφασή σου; Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σε κάνει να χαμογελάσεις, διακωμωδώντας τις επιδόσεις των 12 ζωδίων στο γυμναστήριο … Πάμε λοιπόν;

Κριός
Δεν μπορείς εύκολα να τα βάλεις με έναν Κριό στο γυμναστήριο, γιατί είναι ο πιο ακούραστος, ο πιο ενεργητικός αλλά και ο πιο θορυβώδης … «Θα σας τσακίσω όλους … Δείτε με … Βρε τεμπέληδες εσείς δεν έχετε αντοχή ούτε για να περπατήσετε… ενώ εγώ … ! Γυμναστή ανέβασε κι άλλο τα βάρυ «! Ρίχνοντας κλεφτές ματιές στα διπλανά μηχανήματα του γυμναστηρίου, ο Κριός παρατηρεί πόσα βάρη σηκώνουν οι διπλανοί του και ναι είναι ανταγωνιστικός και το παλεύει μέχρι εκεί που δεν πάει για να κάνει επίδειξη ισχύος… Θέλει να είναι ο πιο δυνατός, ο πρώτος, ο καλύτερος και θα τον καταλάβεις από τις κραυγές επιτυχίας που βγάζει κάθε φορά που πετυχαίνει το στόχο του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tροχαίο-σοκ στην Κρήτη: Αυτό είναι το μελλόνυμφο ζευγάρι που σκοτώθηκε! (Photos)

Ταύρος
«Κάτσε, κάτσε… τώρα δεν με κοιτάει ο γυμναστής, κάτσε να λουφάρω λίγο … Μα δεν μπορώ άλλο κουράστηκα, έλιωσα…Ανυπομονώ να τελειώσει αυτό το μαρτύριο για να πάω σπίτι και να παραγγείλω σουβλάκια … Συνήθως τρώω δύο, σήμερα όμως θα φάω τρία γιατί έκαψα πολλές θερμίδες»! Ο Ταύρος δεν είναι της γυμναστικής, αλλά ούτε και της σωματικής άσκησης γενικότερα.. Αν το πάρει απόφαση ότι πρέπει να ξεκινήσει γυμναστήριο, θα το κάνει, θα είναι συνεπής και σταθερός στο πρόγραμμα του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα λουφάρει! Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές για τον Ταύρο είναι ότι αρπάζει πολύ παραπάνω κιλά όταν πηγαίνει γυμναστήριο, παρά όταν είναι στον καναπέ του (έχει την πρόφαση να τρώει περισσότερο)!

Δίδυμος
Ο Δίδυμος και στο γυμναστήριο είναι …. «Τα παιδία παίζει»… Τι; Περίμενες να σοβαρευτεί; Όχι αγάπη μου ο Δίδυμος παραμένει για πάντα παιδί και αυτή άλλωστε είναι και η γοητεία του! Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο θα πιάσει πρώτα τις κουβέντες με τον θυρωρό, την ρεσεψιόν, τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου, τον γυμναστή, όλους τους υπόλοιπους που γυμνάζονται … Όταν επιτέλους ανασκουμπωθεί για να ξεκινήσει να γυμνάζεται μετά το πρώτο σετ αρχίζει να βαριέται και κοιτάζει πώς θα κάνει τις γκάφες του για να κάνει χαβαλέ! Για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Δίδυμος μπορεί άνετα να ακολουθήσει ένα ομαδικό σπορ ή αλλιώς περπάτημα, ποδήλατο … Δεν είναι για να τον κλείσεις στους 4 τοίχους να τηρεί αυστηρή προγραματισμένη γυμναστική!

Καρκίνος
«Σαν στο σπίτι σου δεν είναι πουθενά … Να, θα κάνω το δωμάτιο γυμναστήριο, θα βάλω έναν διάδρομο και κάθε μέρα θα πηγαίνω μία ώρα να χτυπιέμαι… δεν θα πέσει η κοιλιά; Θα πέσει….» Ο Καρκίνος δεν αποχωρίζεται εύκολα τις συνήθειές του … αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε καλά έτσι λοιπόν είναι πολύ δύσκολο να το πείσεις να πάει στο γυμναστήριο της γειτονιάς…. Άσε που αν έχει πάρει τα κιλάκια του, θα ντρέπεται και θα νιώθει και ανασφάλεια! Πρώτη του κίνηση; Να πάρει όργανα γυμναστικής για να ασκείται με την άνεσή του στο σπίτι … Το αποτέλεσμα; Βαριέται, βρίσκει δικαιολογίες για να αράξει και σύντομα τα όργανα γυμναστικής γίνονται μία πολύ καλή κρεμάστρα για τα ρούχα του!

Λέων
Βλέποντας την παρακάτω κινούμενη φωτογραφία, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιο άλλο ζώδιο εκτός από τον Λέοντα ….Το ύφος; Το γουναρικό; Η καδένα; Ναι, μπορεί να είναι υπερβολή, αλλά ο Λέοντας ακόμα και στο γυμναστήριο θέλει να προκαλεί όλα τα βλέματα επάνω του και τις περισσότερες φορές γίνεται υπερβολικός στον τρόπο που κινείται ή και παρουσιάζεται! Μπαίνει στο γυμναστήριο λοιπόν, σαν να του ανήκει, σαν να έχει ανοίξει αποκλειστικά και μόνο για πάρτη του … Η εμφάνισή του μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως παρουσιάζεται χιουμοριστικά στην εικόνα, αλλά σίγουρα κεντρίζει το μάτι με κάθε τρόπο … Άσε που αν είναι γυναίκα μπορεί να την δεις να λικινίζεται στο διάδρομο φορώντας κόκκινο κραγιόν και μάσκαρα ….Το ύφος του Λέοντα καθώς γυμνάζεται; «Κοιτάξτε με, θαυμάστε με … εγώ δεν χρειάζεται να σφίξω το κορμί μου είναι αψεγάδιαστο … απλά έρχομαι για συντήρηση»!

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι το «σπασικλάκι» του γυμναστηρίου …. Ακόμα και αν βαριέται ή δεν έχει κέφια, ή έχει κουραστεί, θα πάει τυπικά στην ώρα του για να γυμναστεί, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα που του δίνεται από τον γυμναστή του! Πρώτη του σκέψη; «Δεν μπορώ να πάω στο γυμναστήριο της γειτονιάς με τον σωρό …Όχι τίποτα άλλο, εκεί ο γυμναστής δεν θα μπορεί να είναιδ διαρκώς από πάνω μου, θα κάνω λάθος τις ασκήσεις, θα πάθω καναν μηνίσκο, θλάση ή δεν ξέρω τι άλλο … Άσε και το άλλο, το γυμναστήριο είναι το «λεφούσι» των μικροβίων μην πάθουμε και τίποτα! Εφόσον βρει το κατάλληλο γυμναστήριο, ο Παρθένος πηγαίνει με την πετσετούλα του φροντίζοντας επιμελώς να καθαρίζει τον πάγκο που θα ξαπλώσει για τους κοιλιακούς του … Οι βιταμίνες; Είναι πάντα στον σάκο της γυμναστικής και φυσικά έχει πάντα και δεύτερα ρούχα για να αλλάζει όταν ιδρώνει!

Ζυγός
Δεν είναι και τόσο fan της γυμναστικής ο Ζυγός , μεταξύ μας «τεμπελάκος» είναι στην σωματική άσκηση … Ωστόσο, θα είναι γεμάτος ενθουσιασμό και ενεργητικότητα αλλά και «λίκνισμα» όλο χάρη και γούστο .. Για να μην πω για την ρούχα της γυμναστικής που τα έχει ακριβοπληρώσει, φροντίζοντας να αναδεικνύουν τα επίμαχα σημεία! Τώρα θα μου πεις αν είναι άντρας …. Θα τον διακρίνεις από το αστραφτερό χαμόγελο, την ευγένεια, το λίκνισμα αλλά και το ακριβό συνολάκι γυμναστικής όπου έχει συνδυάσει τέλεια την φόρμα, με το πατούμενο και τα κορδόνια…

Σκορπιός
Η καλύτερη γυμναστική για τον Σκορπιό δεν είναι άλλη από το σεξ … Αν το σεξ, απουσιάζει από τη ζωή του, τότε το γυμναστήριο είναι μία καλή λύση για να βρει άτομο να ερωτοτροπήσει .. Όποιος και να είναι ο λόγος που ο Σκορπιός πήγε στο γυμναστήριο, δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει τις ορμές του αν δει ένα όμορφο κορμί να λικνίζεται … «Κάτσε , κάτσε να σε βοηθήσω, δεν την κάνεις καλά την άσκηση και θα πονέσεις … θα σου δείξω εγώ» το χεράκι βέβαια μπορεί να ξεφύγει και σε πιο επίμαχα σημεία, αλλά Σκορπιός είναι δεν μπορούμε εύκολα να τον συγκρατήσουμε!

Τοξότης
Δεν μπορώ να αμφισβητήσω την ενέργεια που έχει μέσα του ένας Τοξότης … Η γυμναστική είναι η διέξοδος για να μπορεί να κρατά σε ισορροπία την ένταση που κρύβει μέσα του , ωστόσο μην περιμένεις ότι θα το δει και τόσο πολύ στα σοβαρά αν δεν του αρέσει το σπορ με το οποίο θα ασχοληθεί! Είναι ο γκαφατζής τύπος του γυμναστήριου, που θα τον δεις να αλλάζει μηχανήματα σε χρόνο ντε – τε να μην κάθεται ποτέ σε ένα σημείο, να κάνει γκριμάτσες και να πιάνει κουβέντα με όλους κανονίζοντας για ποτάκι το βράδυ! Όταν αποφασίσει ωστόσο να γυμναστεί πραγματικά … τους βάζει όλους κάτω με τις αντοχές του αλλά και με την υπερβολή που τον διακρίνει στον τρόπο που κινείται!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα … Θα ξεκινήσει γυμναστική και αφού θα μπει που μπει στο πρόγραμμα (αλλά και στον κόπο) θα το δει και πιο σοβαρά! Θα πάει για πρωταθλητισμό … άλλωστε η οικογένειά του πάντα πίστευε ότι έχει ταλέντο στα σπορ και ότι θα μπορούσε να έχει διακρίσεις! Με συνέπεια και τυπικότητα πηγαίνει στο γυμναστήριο και υπερβάλει των δυνάμεών του γιατί έτσι «πρέπει» , έτσι είναι το σωστό … Μη μας δει και κανείς από την γειτονιά και πει «να ο χαλβάς»! Θα την κάνει την «μαγκιά» να παραστήσει για λίγο τον Πύρρο Δήμα (σκέφτεται ότι θα αποδειχθεί και καλύτερος) εφόσον όμως τα «θαλασσώσει» δεν θα έχει μούτρα για να εμφανιστεί ξανά στο γυμναστήριο!

Δείτε επίσης: Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Υδροχόος
Μην περιμένεις ότι ο Υδροχόος θα διαλέξει κάτι το συνηθισμένο … Είναι εναλλακτικός τύπος επομένως αντί να γραφτεί στο γυμναστήριο της γειτονιάς θα σκεφτεί να ξεκινήσει Γιόγκα, προκειμένου να ενδυναμώσει όχι μόνο το σώμα του αλλά και το πνεύμα του! Ναι θα το πάρει πολύ ζεστά το θέμα… θα κάνει τους διαλογισμούς του, θα ξεκινήσει την υγιεινή διατροφή αποφεύγοντας κρέας (μετά από λίγο καιρό ίσως να γίνει και vegan) … Η Σκέψη του: «Σε λίγο καιρό θα καταφέρω να περπατάω με τα χέρια… έτσι για την διαφορά»

Ιχθύς
Ο Ιχθύς ξεκινά με ενθουσιασμό να πάει στο γυμναστήριο, χάνει όμως το δρόμο και φυσικά φτάνει καθυστερημένος μπαίνοντας στην αίθουσα με ύφος ….. Στο χέρι του κρατά μία μπυρίτσα (είναι δροσιστική τόσο ιδρώτα θα ρίξουμε) και με ύφος ευγενικό ρωτά στη ρεσεψιόν «Το τσιγάρο επιτρέπεται»; Ρουφώντας την κοιλιά του για να δημιουργήσει την «ψευδαίσθηση» ότι έχει κορμάρα, οδηγείται στα μηχανήματα με την σκέψη «Δύο -τρεις φορές είναι αρκετές για να κάνω κορμί λαμπάδα … οι τετρακέφαλοι θα σφίξουν αλλά θα κάνω και six pack για να με θέλει το Μαράκι» Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Φεύγει εξαντλημένος και την επόμενη φορά έχει μία πολύ καλή δικαιολογία για να κάνει «κοπάνα» από το γυμναστήριο

Πηγή:astrokouskous

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share