Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2018 για όλα τα ζώδια!

1 Ιανουαρίου 2018 15:26
Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2018 για όλα τα ζώδια!

Καινούργια χρονιά, νέες προκλήσεις, ολοκαίνουργιες αστρολογικές προβλέψεις. Όσα θα συμβούν το 2018 σε κάθε ζώδιο είναι εδώ...

Τα 12 ζώδια και το 2018
Το 2018 είναι μια χρονιά ανταμοιβής για ότι προσπάθεια καταβάλατε τα τελευταία χρόνια στους τομείς που δραστηριοποιηθήκατε. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια είχατε να αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις και η ενέργεια σας δεν ήταν στο ζενίθ της.

Με την έλευση της νέας χρονιάς τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε σε καταστάσεις που θα χρειαστεί να αναλάβετε ευθύνες.

Μια χρονιά που θα έχει αλλαγές κυρίως από την επιρροή του Ουρανού που θα είναι στο ζώδιο σας μέχρι μέσα Μαΐου στον οικονομικό τομέα αλλά και στον τρόπο που εκφράζεστε. Θα είστε ιδιαίτερα ειλικρινείς και σε κάποιο βαθμό ίσως και καυστικοί. Η παρορμητικότητα που σας διακατέχει σε συνδυασμό με τη βιασύνη να κατακτήσετε τους στόχους σας θα έχει σαν αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην δίνετε σημασία στα θέλω του άλλου και να καταπατήσετε τις δικές του ελευθερίες. Εάν είστε σε θέσεις που ηγείστε τα λεγόμενα σας ίσως είναι η έμπνευση για όσους σας ακούν. Επηρεάζονται κυρίως όσοι είναι γεννημένοι στα μέσα και τέλη του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη φωτιά στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς - Έχει πάρει μεγάλη έκταση!

Ζυγός

Αλλαγές θα έχει και για τους εκπροσώπους του Ζυγού η νέα χρονιά! Κρόνος και Ουρανός θα σας φέρουν μπροστά σε πολύ σημαντικές αλλαγές και το ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά θα είναι κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα επηρεαστούν από τη διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω ο οποιος είναι στον 4ο οίκο και θα σας κάνει να αλλάξετε εντελώς ότι αντίληψη είχατε μέχρι τώρα για πράγματα γύρω σας. Προσοχή γιατί αυτή η διεύλευση θα σας φέρει αντιμέτωπους με την οικογένεια σας σε βαθμό να έρθετε ακόμα και σε ρήξη εάν γίνουν εμπόδιο στους στόχους σας.

Επίσης οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου θα δουν ανατροπές σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις αφού ο Ουρανος στον Κριό είναι στον 7ο οίκο σας. Θα περάσετε σε μια περίοδο που δεν θα μπορείτε άλλο τους συμβιβασμούς και θα κάνετε ξαφνικά ξεκαθαρίσματα με αποτέλεσμα ο περίγυρος σας να ξαφνιαστεί από αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Δεν είστε πλέον διατεθιμένοι να καταπιέζετε τα θέλω σας και γι’ αυτό μέσα από αυτή τη διεργασία θα μείνουν στο πλευρό σας τα άτομα που θα μπορέσουν να αντέξουν αυτές τις αλλαγές σας.

Με τον Κρόνο στον 4ο οίκο σας κυρίως όσοι είστε γεννημένοι στον πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις σε ότι αφορά τις οικογενειακές σας σχέσεις. Και σε αυτό τον τομέα με τη παρουσία του Κρόνου θα έρθετε σε ξεκαθαρισματα χωρίς αυτό να σημαίνει πως το αποτέλεσμα δεν θα είναι θετικό για εσάς ιδίως για όσους θα ήθελαν μια συγκατοίκηση με τον /τη ν σύντροφο τους. Ο Κρόνος σας κάνει πιο απαιτητικούς ,βάζετε τα όρια σας και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να πετύχετε το στόχο που έχετε θέσει δηλ το στόχο της συγκατοίκησης και γιατί όχι να θέσετε τις βάσεις για να κάνετε τη δική σας οικογένεια.

Η επιρροή του Δία από το Σκορπιό σας βρίσκει να αναπτερώνεστε οικονομικά και να έρχεστε σε μια οικονομική σταθερότητα. Συνήθως η οικονομική σταθερότητα φέρνει και ισορροπία στοναισθηματικό τομέα κάτι που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

Μόλις ο Δίας περάσει στον Τοξότη από τις 9 Νοεμβρίου 2018 θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα μπορείτε να γοητεύετε με τα λόγια και τις πράξεις σας τον περίγυρο σας. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια αλλά και οποιαδήποτε ενασχόληση που αφορά τη γνώση π.χ σεμινάρια

Για τους εκπροσώπους του ζωδίου του Ζυγού η μερική ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 13 Ιουλίου 2018 θα φέρει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως αποφασίσετε να αφήσετε μια δουλειά αφού θα νιώσετε ότι δεν έχετε να πάρετε ή να δώσετε κάτι παραπάνω. Αρχικά αυτή η απόφαση ίσως σας αγχώσει όμως στην πορεία θα καταλάβετε ότι αυτή η αλλαγή έγινε γιατι είχε έρθει το πληρωμα του χρόνου. Η μερική ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως όσους είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Αυτή η χρονιά ξεκινά με τον Δία στο ζώδιό σας να δίνει μια ανάσα στις δυσκολίες που περάσατε τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 έχετε την ευκαιρία να δώσετε βάση σε ότι αφορά τις σχέσεις σας είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες θα σας βοηθήσουν να δείτε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ανοίγουν νέοι δρόμοι για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας αρκεί να διαχειριστείτε αυτές τις ευκαιρίες με σύνεση για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη και θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας το οίκο των κεκτημένων και θα σας δώσει αρχικά μια ανάσα στα οικονομικά σας ενώ θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να «πατήσετε» πιο γερά στα πόδια σας και να διώξει σε μεγάλο βαθμό όποιες ανασφάλειες. Ο Δίας στον Τοξότη όμως θέλει και λόγο προσοχή σε ότι αφορά τα έξοδα σας. Προσοχή σε υπερβολικές σπατάλες στις οποίες θα είστε λίγο επιρρεπείς. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε σωστά την προστασία που σας δίνει ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης για να έχετε τα οφέλη που θέλετε.

Ο Κρόνος από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 έχει περάσει στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο σας. Έχετε πιο σοβαρή κα δομημένη επικοινωνία με τους άλλους και πιο ώριμη σκέψη. Ακόμα ένα ξεκαθάρισμα που πρέπει να κάνετε στις προσωπικές σας σχέσεις αφού αυτή η σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε τους γύρω σας μπορεί να σας κάνει απόλυτους και ίσως κάποιες φορές σκληρούς με αποτέλεσμα να να μπείτε στη διαδικασία να κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους θέλετε και μπορούν να σας αντέξουν. Το μήνυμα του Κρόνου από τον Αιγόκερω για εσάς τους Σκορπιούς είναι να σκέφτεστε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο.

Στις 16 Μαϊου 2018 ο Ουρανός θα βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Ταύρου και θα σας προετοιμάσει για όλες τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Συμβιβασμοί που κάνατε στο παρελθόν είδατε ότι δε λειτουργούν και θα αρχίσετε να διεκδικείτε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Η διέλευση αυτή επηρεάζει κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου.

Σε ότι αφορά τις εκλείψεις του 2018 οι περισσότερες θα γίνουν στο σταθερό σταυρό εκεί που ανήκει και το ζώδιο σας με αποτέλεσμα να σας επηρεάσουν αρκετά. Οι δύο πρώτες που γίνονται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου ( 31 Ιανουαρίου και 17 Φεβρουαρίου) θα σας φέρουν αντιμέτωπους κυρίως με θέματα της οικογένειας ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης έκλειψης δεν αποκλείεται να μπείτε στη διαδικασία μετακόμισης ή συμβίωσης.

Λίγο προσοχή στις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια της έκλειψης που θα γίνει στις 11 Αυγούστου 2018 στον Λέοντα. Θα πρέπει οι πράξεις σας να γίνουν μεθοδικά και μετά από σοβαρή και προσεκτική σκέψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσάλωσε ο Άγγελος Λάτσιος στην αλλαγή του χρόνου! Η φωτογραφία με τον Γιάννη Λάτσιο και η μεγάλη ομοιότητα!

Τοξότης

Αποχαιρετήσατε με ανακούφιση τον Κρόνο από το ζώδιό σας που σας πίεσε τα δύο προηγούμενα χρόνια και τώρα από το ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται να σας δώσει ακόμα ένα μάθημα. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας μάθει να διαχειρίζεστε με σύνεση τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ζήσετε με λιγότερα τη στιγμή που θα θέλατε να ξοδεύετε περισσότερα. Σε πρώτο χρόνο αυτή η πίεση στον οικονομικό τομέα θα σας περιορίσει όμως τελειώνοντας αυτή η διέλευση θα έχετε κατανοήσει ποιες είναι οι πραγματικές απολαύσεις της ζωής για εσάς αφού θα έχετε περάσει μια εσωτερική διεργασία που θα έχει πολλές φάσεις αυτοκριτικής. Ο Κρόνος δίνει μαθήματα που στο τέλος μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και σε πνευματικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Η διέλευση αυτή θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου.

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας θα δώσετε περισσότερη αγάπη και τρυφερότητα σε εκείνους που θα ζητήσουν τη βοήθεια σας. Θα πρέπει να προσέξετε όμως και να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των θέλω των άλλων με τα δικά σας θέλω. Υπάρχει περίπτωση άνθρωποι της οικογενείας σας να έχουν χειριστικές συμπεριφορές απέναντι σας ακριβώς γιατί εσείς δεν έχετε θέσει όρια.

Στον πέμπτο οίκο σας βρίσκεται ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού και έρχεται να σας κάνει πιο ανατρεπτικούς. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις ερωτικές σας σχέσεις αλλάξει και σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε ότι αφορά την προσωπική σας ελευθερία μέσα στη σχέση. Στο προσκήνιο και ένας ξαφνικός έρωτας που το πιο πιθανό είναι να μην έχει διάρκεια όμως θα είναι τόσο έντονος που θα σας αναγκάσει να δείτε τον έρωτα με άλλη οπτική κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Τα καλά νέα τα φέρνει ο Δίας από τον 12ο οίκο σας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Σας προστατεύει από καταστάσεις που αρχικά δείχνουν ότι μπορούν να σας πληγώσουν. Μια καλή περίοδος να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα και να επουλώστε τυχόν ανοιχτές πληγές.

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης μπαίνει στο ζώδιο σας και θα δείξει το ευεργετικό του πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα. Πρόοδος τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά με τη βοήθεια ανθρώπων που θα βρίσκονται δίπλα σας. Προσοχή όμως κανένας πλανήτης δεν δίνει απλόχερα. Σημαντικό ρόλο έχει και η προσωπική μας προσπάθεια είτε αυτό αφορά ερωτικές σχέσεις είτε επαγγελματικές.

Μια θετική χρονιά έρχεται για τους Τοξότες αρκεί να αξιοποιήσετε σωστά τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας. Θα είστε λίγο επιρρεπείς στην καλοπέραση οπότε δώστε βάση και στη διατροφή σας αφού ο Δίας εκτός από ευκαιρίες φέρνει και περιττά κιλά!

Αιγόκερως

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος έχει μπει στο ζώδιό σας. Ο αυστηρός κριτής του πλανητικού συστήματος ήρθε είτε να σας νουθετήσει είτε να σας επιβραβεύσει εάν και εφόσον τα προηγούμενα χρόνια βάλατε γερές βάσεις στις σχέσεις σας και στην εργασία σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με περισσότερη ευθύνη και σοβαρότητα τους στόχους που έχετε θέσει. Το πλήρωμα του χρόνου – Κρόνου έρχεται να ξεκαθαρίσει ότι έχει βασιστεί σε σαθρά θεμέλια μια διαδικασία επίπονη την ώρα που το βιώνεται όμως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό αφού θα ξεκινήσετε από την αρχή πιο δυνατά και σταθερά.

Η νέα χρονιά είναι μια χρονιά αλλαγών για εσάς. Εκτός από τον Κρόνο στο ζώδιο σας βρίσκεται και ο Πλούτωνας (από το 2008). Αυτοί οι δύο πλανήτες σας φέρνουν αντιμέτωπους με βαθιές, ριζικές αλλαγές. Ο Πλούτωνας ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης θα σας βάλει σε μια τροχιά να αλλάξετε τα πάντα και στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Θα υπάρξουν περίοδοι άγχους που θα πιεστείτε αρκετά, όμως σε συνδυασμό με τις αλλαγές που θα φέρει και ο Κρόνος στο ζώδιο σας ο νέος σας εαυτός θα είναι καλύτερος και απελευθερωμένος από παλιές νοοτροπίες και αντιλήψεις κάτι που ίσως χρειάζεστε για να γίνετε πιο ανάλαφροι αφού σαν ποιότητα το ζώδιο σας είναι πιο αυστηρό και επίμονο. Ο Πλούτωνας αυτή τη χρονική στιγμή επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου.

Οι αλλαγές θα συνεχιστούν και από την παρουσία του Ουρανού στον Κριό. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα δουν αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια ή τις αντιλήψεις που έχετε πάρει από την οικογένεια σας. Ο Ουρανός βρίσκεται στον 4ο οίκο σας που αυτό μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με μια μετακόμιση ή μετακίνηση σε άλλη χώρα.

Καλό θα είναι να μην αντισταθείτε στις αλλαγές που θα έρθουν μπροστά σας γιατί ο πλανήτης αυτός θα σας αναγκάσει να τις κάνετε με αποτέλεσμα να ανοιχτούν μπροστά σας νέοι δρόμοι που ακολουθώντας τους θα ξανασυστηθείτε με τον νέο ανανεωμένο εαυτό σας.

Στις 13 Ιουλίου 2018 η μερική έκλειψη που θα γίνει στον Καρκίνο θα επηρεάσει άμεσα τις σχέσεις σας και ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με συναισθήματα ανασφάλειας. Θα χρειαστεί να έχετε δομημένη σκέψη για να πάρετε τις όποιες αποφάσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ευτυχώς, ο Δίας από τον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 και στη συνέχεια από τον Τοξότη έρχεται να δώσει μια ανάσα στις πιέσεις που θα δεχθείτε από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Ο Δίας θα σας δώσει την ενέργεια και τη δύναμη μέσα σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Θα σας φέρει κοντά με ανθρώπους που θα στηρίξουν τους στόχους σας και θα ας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Συνειδητοποιείται καλύτερα τις καταστάσεις και μπορείτε να προχωρήσετε αφού έχετε συγχωρέσεις όλους όσους σας έβαλαν τρικλοποδιές ή σας πλήγωσαν τον προηγούμενο καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό έγκλημα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς: Ανήλικος σκότωσε την μητέρα του και την γιαγιά του!

Υδροχόος

Τη φετινή χρονιά για εσάς του Υδροχόους σημαντικό ρόλο θα παίξει η διέλευση του Ουρανού αρχικά στον Κριό που θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του ζωδίου που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο και στη συνέχεια από τον Ταύρο που θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Από τη φύση σας είστε άνθρωποι με επαναστατικές ιδέες ο Ουρανός έρχεται να ενισχύσει αυτή σας την ιδιοσυγκρασία και θα σας κάνει ακόμα πιο ανατρεπτικούς σε ότι αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους. Καταστάσεις που εμφανίζονται ξαφνικά στην καθημερινότητα σας θα σας δώσουν την ώθηση να πετάξετε από πάνω σας ότι μέχρι τώρα σας περιόριζε κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον.

Μην απορήσετε εάν πολλοί από εσάς εάν την χρονιά που έρχεται θελήσετε να απογαλακτιστείτε από την οικογενειακή εστία και αναζητήσετε την ελευθερία σας με μια μετακόμιση. Οι αλλαγές αυτές θα είναι δύσκολες ωστόσο θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε καλύτερα το μέλλον σας. Ο Ουρανός επίσης θα σας φέρει και ξαφνικούς έρωτες με αποτέλεσμα η ζωή σας να μην είναι τόσο μονότονη όσο φαντάζεστε.

Τέσσερις από τις εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον άξονα σας, δηλαδή στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα βρεθείτε μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα. Ποιοι θα μείνουν κοντά σας και ποιοι όχι βάζοντας σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Η περίοδος από 31 Ιανουαρίου που γίνεται η πρώτη έκλειψη Σελήνης στον άξονα σας μέχρι και 11 Αυγούστου με την μερική ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα θα είναι γεμάτη ένταση με συναισθηματική φόρτιση. Είναι αυτή η χρονική στιγμή που πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με ωριμότητα χωρίς να αφήσετε τον θυμό να σας καταβάλει και να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε είχε γίνει απλά συνήθεια.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 ο Κρόνος έχει περάσει στον Αιγόκερω και στον δωδέκατο οίκο σας μια θέση όχι και τόσο καλή για εσάς. Ανασφάλειες, ψυχολογικές πιέσεις και φόβοι θα έρθουν στο προσκήνιο και εσείς καλείστε να κοιτάξετε μέσα σας να βρείτε τη δύναμη και να διώξετε ότι δεν έχει γερά θεμέλια μια διαδικασία αρκετά επίπονη. Καλείστε να τελειώσετε οποιαδήποτε ημιτελή κατάσταση από το παρελθόν και να προχωρήσετε θέτοντας νέους στόχους σε γερές βάσεις.

Μέσα σε όλο αυτό το τοπίο ευτυχώς η παρουσία του Δία στον δέκατο οίκο σας από τον Σκορπιό σας δίνει μια ανάσα τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Οι στόχοι σας γίνονται πιο εύκολα επιτυχείς και η δουλειά σας αναγνωρίζεται. Οι ιδέες σας βρίσκουν ανταπόκριση και πρόσφορο έδαφος για να γίνουν πράξεις με τη βοήθεια ατόμων που θα μπουν στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν στο έργο σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κάποιοι από εσάς να μπορέσετε να ανελιχθείτε ιεραρχικά στον εργασιακό σας χώρο.

Ιχθείς

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας από το Φεβρουάριο του 2012 σας έχει βάλει ήδη στη διεργασία πνευματικής και εσωτερικής αναζήτησης. Ο Ποσειδώνας και το θολό πέπλο του θα σας φέρει πολλές φορές μέσα στη χρονιά σε σημείο που θα πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η πραγματικότητα από την πλάνη. Οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς και οι επαγγελματικές χρειάζονται προσοχή γιατί βρίσκεστε σε μια θέση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όταν φεύγει το ποσειδώνιο σύννεφο να απογοητεύεστε από ανθρώπους που δείξατε εμπιστοσύνη και να πληγωθείτε.

Η παρουσία του Κρόνου από τις 22 Δεκεμβρίου 2017 στον Αιγόκερω επηρεάζει τις κοινωνικές σας σχέσεις, το φιλικό σας περιβάλλον. Θα κρίνετε αυστηρά πλέον τις φιλίες σας και θα απομακρύνετε άτομα τα οποία πλέον δεν έχουν να σας δώσουν κάτι παραπάνω και μόνο παίρνουν από εσάς χωρίς να δίνουν. Το μάθημα του Κρόνου για εσάς τους Ιχθύς θα είναι να εργαστείτε με υπευθυνότητα και ωριμότητα και να προσπαθήστε σκληρά για να πετύχουν οι στόχοι σας. Εάν ασχολείστε με κοινωνικά θέματα η σκληρή προσπάθεια σας θα έχει αποτέλεσμα και εξαιτίας σας θα υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που θα δουν να καλυτερεύει η καθημερινότητα τους.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο φιλικό προς τα εσάς ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018. Βρίσκεται ξανά την αισιοδοξία σας και βλέπετε τα πράγματα με πιο χαρούμενη διάθεση. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και νιώθετε έτοιμοι να αναλάβετε δράση και να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας.

Στον ερωτικό τομέα η διέλευση αυτή σας δίνει τη διάθεση να φλερτάρετε περισσότερο να βγείτε δυναμικά στον ερωτικό στίβο και να κάνετε πολλούς/πολλές να σας ερωτευτούν. Αυτή τη περίοδο μπορείτε να κάνετε ταξίδια που από καιρό είχατε στο μυαλό σας. Η ευεργετική παρουσία του Δία θα συνεχίσει και από τον Τοξότη που θα περάσει στις 9 Νοεμβρίου 2018 κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να ξεκινήσει για εσάς μια νέα λαμπρή περίοδος στον εργασιακό τομέα.

Λίγη προσοχή στο παρελθόν που θα επιστρέψει όταν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018. Θέματα που θα πρέπει να κλείσουν μια και καλή κυρίως οικονομικά ενώ στον αισθηματικό τομέα οι επιστροφές θα φέρουν στην επιφάνεια ξεχασμένα συναισθήματα που μπορεί να σας δημιουργήσουν νευρικότητα επειδή θα είναι έντονα.

Πηγή:Joy

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share