Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζήλια και ζώδια. Πώς την αντιμετωπίζουν;

21 Νοεμβρίου 2017 20:28
Ζήλια και ζώδια. Πώς την αντιμετωπίζουν;

Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω πως διαχειρίζεσαι τη ζήλια!

Έχουμε συζητήσει ήδη πως συμπερφιφέρονται τα ζώδια όταν θέλουν να τελειώσουν μια σχέση ή πως αντιμετωπίζει το one night stand αλλά τι γίνεται όσον αφορά το (ΠΑΡΑΠΟΛΥ) κακό αίσθημα της ζήλιας; Προφανώς και δεν γίνεται να διαχειριζόμαστε όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο ορισμένες καταστάσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά στις αντιδράσεις μας.
Όταν λοιπόν γίνεται κάτι που ξυπνάει αυτό το ενοχλητικό, μικροσκοπικό μεν αλλά πανίσχυρο πράσινο τέρας της ζήλιας μέσα μας, τα άστρα λένε ότι αντιδράμε έτσι:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Δήμητρα Ματσούκα; Οι αποκλειστικές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα…

Κριός
Οι κριοί θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση, οπότε όταν κάτι δεν πάει ακριβώς όπως θέλουν τους πιάνει ανασφάλεια και ζηλεύουν φριχτά. Συνήθως το σκηνικό έχει δραματικές καταστάσεις, κλάματα και φωνές. Fuuun.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι φοβερά πιστοί και περιμένουν ακριβώς το ίδιο από τον σύντροφό τους. Όταν όμως το ένστικό τους, τούς πει ότι τρέχει κάτι μεταμορφώνονται σε Σέρλοκ και ψάχνουν εξονυχιστικά μια απάντηση. Είναι βέβαια πολύ λογικοί άνθρωποι οπότε αυτό συμβαίνει ελάχιστες φορές.

Δίδυμος
Οι Δίδυμοι (συγνώμη κιόλας) αλλά είναι πολύ επιρρεπής σε απιστίες και λάθη όταν έχουν σχέση κάτι που τους όλως παραδόξως τους κάνει να πιστεύουν ότι κάνουν και οι σύντροφοί τους. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκφράσουν τη ζήλια τους οπότε αν τα έχεις με Δίδυμο να ξέρεις ότι θα χρειαστεί πολλές φορές να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ζηλέυει.

Καρκίνος
Τα γλυκά καρκινάκια τυφλώνονται από την αγάπη και αρνούνται να δουν τη σκληρή πραγματικότητα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης απλά επιλέγουν να μην εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Βέβαια όταν κάνουν μπαμ καλό είναι να μην είσαι τριγύρω. Επίσης ετοιμάσου για πολύ κλάμα. ΠΟΛΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη: Προειδοποιεί τους πελάτες του να μην...

Λέων
Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όταν τα έχεις με Λιοντάρι μην τολμήσεις να δώσεις σημασία σε άλλον άνθρωπο όταν είναι μπροστά. Το παραμικρό μπορεί να τους κάνει να ζηλέψουν, βέβαια μόλις τους δώσεις πάλι το 100% της προσοχής του θα ηρεμήσουν, οπότε όλα καλά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share