Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σελήνη στον Σκορπιό: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

16 Νοεμβρίου 2017 16:46
Σελήνη στον Σκορπιό: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται αυτή την φορά στις 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα Ελλάδας 14.42 το μεσημέρι.

Το νέο φεγγάρι του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στον 3ο δεκανό του Σκορπιού, συγκεκριμένα στην 26ο μοίρα. Μας δηλώνει ότι τώρα είναι η εποχή να αναμορφώσουμε τη ζωή μας προκειμένου να καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τα ζητήματα της ψυχής μας. Πόσο εύκολη όμως είναι αυτή η μεταμόρφωση; Θα χρειαστεί να αποδεχθούμε το τέλος καταστάσεων, και να δείξουμε μαχητικότητα για να πραγματοποιήσουμε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.

Η Νέα Σελήνη ωστόσο, έρχεται για να μας ξεβολέψει, με τρόπο νευρικό από την ρουτίνα, την στασιμότητα, την συνήθεια φέρνοντας στην επιφάνεια και αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που μας ωθούν σε μεταρρυθμίσεις.

Βασικοί τομείς που θα μας απασχολήσουν είναι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά – δάνεια, τραπεζικές υποθέσεις, μισθολογικά ζητήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο μεταρρυθμίσεων. Εκτός από τον τομέα των οικονομικών, αυτό το Νέο Φεγγάρι θα συμβάλει στην ψυχολογική ανασύνταξη, στην αντιμετώπιση και λύση παρελθοντικών καταστάσεων που μας στιγμάτισαν (Ο Ήλιος βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Χείρωνα)…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ: Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στα Λιμανάκια!

Στην ουσία αυτό που μας καλεί αυτό το νέο φεγγάρι είναι να αφήσουμε πίσω μας τον παλιό μας εαυτό, τις παλιές συνήθειες και να αποδεχθούμε τη νέα πορεία που ανοίγεται μπροστά μας. Όπως πέφτουν λοιπόν τα φύλλα των δέντρων αυτό το φθινόπωρο έτσι σταδιακά θα αρχίσουμε να κλείνουμε εκκρεμότητες του χτες προκειμένου να υποδεχθούμε μία νέα εποχή!

Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται σε όψη χιαστί με τον Ουρανό …. Τι δηλώνει αυτό;
Αναπροσαρμογή σε νέες συνθήκες αλλά και ξαφνικά γεγονότα τα οποία και θα επιβάλλουν εγρήγορση. Είναι μία καλή στιγμή για να σκεφτούμε : Τι δεν λειτούργησε σωστά μέχρι τώρα ; Τι πρέπει να αλλάξω; Πώς θα καταφέρω να απαλλαχτώ από τα προβλήματά μου και να κάνω μία νέα σπουδαία αλλαγή;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο νέος κριτής που επιστρατεύει ο ΣΚΑΪ! Τεράστια έκπληξη

Άρης & Πλούτωνας πυροδοτούν σκληρά γεγονότα ...
Το δυσμενές τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα κάνει αρκετά εμπόλεμο το κλίμα γύρω μας τις ημέρες που ακολουθούν, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερα τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου όπου θα είναι και οι βασικοί αποδέκτες, αυτής της εκρηκτικής ενέργειας που μεταδίδει αυτή η όψη! Προσοχή στην σκληρότητα, στις συγκρούσεις, στην εσωτερική ένταση που οδηγεί σε παρορμητικές ίσως και βίαιες δράσεις! Τα ερωτικά πάθη δεν θα λείψουν αλλά θα έχουν αδιέξοδη μορφή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται;
Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου θα έχουν και τις πιο σημαντικές αλλαγές αυτό το χρονικό διάστημα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share