Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (06-12/11) από τον Κώστα Λεφάκη!

6 Νοεμβρίου 2017 12:18
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (06-12/11) από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για 6-12 Νοεμβρίου 2017.

Κριός
Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε και αυτό οφείλεται στην αδυναμία σας να συγκεντρωθείτε και να υπερασπίσετε αποτελεσματικότερα τις θέσεις και το συμφέρον σας. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας για να οργανώσετε αποδοτικότερα το χρόνο σας και να αποφύγετε αντιπερισπασμούς από ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν. Η εβδομάδα σας καλεί σε δράση οργανωμένη και στοχευόμενη!

Ταύρος
Ενισχυμένοι από τις συγκυρίες μπορείτε τώρα να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται η εργασία. Ευνοούνται μεταθέσεις και μετακινήσεις, όχι όμως αλλαγή αντικειμένου. Αισθηματικά δέχεστε προκλήσεις από το περιβάλλον, ενώ όσοι βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση ή γάμο, ανακαλύπτετε τους ουσιαστικούς λόγους που σας έδεσαν με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να δείξετε την εκτίμηση και την αγάπη σας, είτε με πράξεις, είτε με λόγια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Μυστήριο με το τηλεφώνημα λίγα λεπτά μετά το έγκλημα!

Δίδυμοι
Oι αλλαγές στην καθημερινότητα, στις δράσεις, στα ενδιαφέροντα είναι συχνές αν και σταδιακές. Είναι η εβδομάδα που θα σας υπενθυμίσει ότι είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε τους τομείς που σας αφορούν. Τολμήστε να είστε ουσιαστικοί, χρησιμοποιήστε σωστά την αντίληψή σας και μην βρίσκετε δικαιολογίες να αποφύγετε κάποια συνάντηση επαγγελματικού περιεχομένου, ή έναν νομικό διακανονισμό που θα σας έλυνε τα χέρια σε μια υπόθεσή σας!Χρησιμοποιήστε την αντίληψή σας για καλό σκοπό!

Καρκίνος
Διαχειριστείτε καλύτερα το συναίσθημα και μην το αφήνετε να επηρεάζει τόσο πολύ κάθε τομέα της ζωής σας. Να είστε δίκαιοι και αποφασιστικοί στην εργασία, να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στα πρακτικά σας θέματα και να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα που εξάπτουν τη φαντασία ή την κοινωνικότητά σας. Οι άλλοι θα γίνουν και πάλι το καταφύγιό σας. Οικονομικά, χειριστείτε δημιουργικά κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο.

Λέων
Αρκετή υπερένταση τεντώνει τα νεύρα σας και υπάρχει κίνδυνος να βλάψετε και τα τρέχοντα συμφέροντά σας και την ψυχική σας ισορροπία. Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου αλλάζει τις ισορροπίες τόσο της προσωπικής σας ζωής όσο και του προσωπικού σας χώρου. Μην είστε απερίσκεπτοι στην οικονομική σας διαχείριση και μην κλείνετε συμφωνίες τώρα, που θα αναιρέσετε αργότερα.Αποφύγετε τις περιττές κουβέντες και τις άσκοπες συναναστροφές!

Παρθένος
Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείτε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν, τόσο αυτό που σας συμβαίνει, όσο και οτιδήποτε χρειάζεστε από αυτούς. Η περίοδος παραμένει επεισοδιακή και μεταβατική. Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σας βοηθά να ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον, να ψυχαγωγηθείτε, ή να κάνετε ένα σύντομο ταξίδιΑποφύγετε οικογενειακές αντιθέσεις και βρείτε τρόπο να ηρεμείτε και να ξεκουράζεστε.

Ζυγός
Η περίοδος συνεχίζει να είναι έντονη και καταναλωτική. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας ή κάντε τις αγορές που χρειάζεστε. Στον αισθηματικό τομέα προβλέπονται αποφασιστικές καταστάσεις. Τώρα συνειδητοποιείτε την οριστική αποδέσμευσή σας από το παρελθόν. Ροντίστε να επιλέξετε σωστά και θυμηθείτε ότι είναι καλύτερα να περιμένετε από το να κάνετε τα ίδια λάθη.Μη δημιουργείτε περιπλοκές στην προσωπική σας ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο! Αυτοκτόνησε νεαρός φοιτητής

Σκορπιός
Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι μάλλον δύσκολη, παρά την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος του μήνα αυτού ανασύρει πολλά πράγματα από το παρασκήνιο, στην επιφάνεια. Θα υπάρξουν καλές στιγμές, όμως θα υπάρξουν και δύσκολες. Φανείτε μετριοπαθείς και ελαστικοί στα αισθηματικά σας, αλλά περισσότερο υπεύθυνοι στον επαγγελματικό χώρο.Αποφύγετε αντιθέσεις με δικούς σας ανθρώπους και μη βάζετε το πορτοφόλι σας σε νέους κινδύνους.

Τοξότης
Ο Νοέμβρης εξελίσσεται περισσότερο επεισοδιακός από τον προηγούμενο μήνα. Οργανώστε τη δραστηριότητά σας, ορίστε τους καινούριους στόχους σας και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εκκρεμότητες που είχατε ξεχάσει θα σας θυμίσουν την ύπαρξή τους . Καταπολεμήστε το άγχος και τις αμφιβολίες για τις επιδιώξεις σας.Η αλλαγή που περιμένετε είναι κάτι πιο σύνθετο από μια απλή γνωριμία ή μια δουλειά.

Αιγόκερως
Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά την κατάσταση. Μην αντιδράτε όταν είναι σίγουρο ότι δεν θα επιτύχετε τίποτα αποφασιστικό και μάθετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Μην υποτιμάτε την αναγκαιότητα των συνθηκολογήσεων και της ανοχής των χρήσιμων συνεργατών σας. Φανείτε πιο τολμηροί στη διεκδίκηση ενός ανθρώπου που σας έλκει ερωτικά.

Υδροχόος
Φροντίστε να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε αναπάντεχο ζήσετε, είτε στον προσωπικό χώρο, είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Κρατήστε το κύρος και την ψυχραιμία σας. Το πρώτο εστιάστε το στη δουλειά, το δεύτερο στις συναναστροφές. Μη δ΄ινετε πολλές υποσχέσεις στον άνθρωπό σας και μην κάνετε ανέφικτα όνειρα. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας.Μη βιαστείτε να ξεκινήσετε τίποτα το ριζοσπαστικό.

Ιχθείς
Φροντίστε να μην κουράζεστε με προβλήματα που δεν είναι δυνατόν να λυθούν τώρα. Αξιοποιήστε ευκαιρίες στις νομικές σας υποθέσεις, στις σπουδές, ή στους εμπορικούς διακανονισμούς. Μην αφήνετε το χρόνο σας να εξατμίζεται άσκοπα, τη στιγμή που έχετε τόσες πολλές εκκρεμότητες να σας περιμένουν. Συνεχίστε να υπερασπίζεστε τη δουλειά σας. Αποφύγετε αντιθέσεις με ισχυρούς παράγοντες.Αναθεωρήστε ανεδαφικές απόψεις στην αισθηματική σας ζωή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share