Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

4 Νοεμβρίου 2017 09:30
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά, περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είτε από δική σας απόφαση, είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή. Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, άλλα να ξέρετε ότι δε θα είναι χωρίς κόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads έκτακτο! Δημοφιλής παίχτης αποχωρεί μετά από έντονο καυγά με τους συμπαίκτες του: «Είσαι καραγκιόζης…»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας.

ΛΕΩΝ: Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δε θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι. Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Σοκ: Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός στα 34 του χρόνια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share