Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Με Σελήνη στον Παρθένο ξεκινάει η νέα εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

16 Οκτωβρίου 2017 08:27
Ζώδια: Με Σελήνη στον Παρθένο ξεκινάει η νέα εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κορυφαία αστρολόγος, Άση Μπήλιου, το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά.

Ενημέρωσε το κοινό για τις δυο σελήνες που θα μας απασχολήσουν και θα μας επηρεάσουν μέσα στην εβδομάδα. Για περισσότερα διαβάστε παρακάτω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα πεθάνουμε..." - Σοκάρουν τα τελευταία λόγια της τραγικής μητέρας πριν δολοφονήσει την κόρη της στο Μαρκόπουλο!

Καλή εβδομάδα!! Η εβδομάδα ξεκινά με την σελήνη στην Παρθένο με έμφαση στην ολοκλήρωση πραγμάτων κι όχι σε νέα ξεκινήματα. Τρίτη και Τετάρτη μπορεί να υπάρχει έντονη ανυπομονησία για καινούρια σχέδια. Παρόλα αυτά οι μέρες αυτές δεν προσφέρονται για συμφωνίες ή για να εκδηλώσουμε δράση σε νέα πράγματα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό αφήστε το για το τέλος της εβδομάδας από Παρασκευή και έπειτα. Η νέα σελήνη στον Ζυγό το βράδυ της Πέμπτης είναι ένα νευρικό φεγγάρι που φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Μολονότι δεν την βλέπουμε την νέα σελήνη στον νυχτερινό ουρανό σίγουρα θα νοιώσουμε την επιρροή της. Το δύσκολο της είναι να ισορροπήσουμε με τους άλλους στην ζωή μας χωρίς να νοιώθουμε ότι χάνουμε τον εαυτό μας στην σχέση, ή να κάνουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να νοιώθουμε ότι απομονωνόμαστε!

Πηγή: Youweekly.gr.

Καλή εβδομάδα!! Η εβδομάδα ξεκινά με την σελήνη στην Παρθένο με έμφαση στην ολοκλήρωση πραγμάτων κι όχι σε νέα ξεκινήματα. Τρίτη και Τετάρτη μπορεί να υπάρχει έντονη ανυπομονησία για καινούρια σχέδια. Παρόλα αυτά οι μέρες αυτές δεν προσφέρονται για συμφωνίες ή για να εκδηλώσουμε δράση σε νέα πράγματα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό αφήστε το για το τέλος της εβδομάδας από Παρασκευή και έπειτα. Η νέα σελήνη στον Ζυγό το βράδυ της Πέμπτης είναι ένα νευρικό φεγγάρι που φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Μολονότι δεν την βλέπουμε την νέα σελήνη στον νυχτερινό ουρανό σίγουρα θα νοιώσουμε την επιρροή της. Το δύσκολο της είναι να ισορροπήσουμε με τους άλλους στην ζωή μας χωρίς να νοιώθουμε ότι χάνουμε τον εαυτό μας στην σχέση, ή να κάνουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να νοιώθουμε ότι απομονωνόμαστε! Αναλυτικά αύριο @starkoukou @starchanneltv ! Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους μας❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asi Biliou (@asibiliou) στις

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share