Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel...

12 Οκτωβρίου 2017 08:59
Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel...

10/10 – 16/10/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι μυστήρια εβδομάδα είναι αυτή; Έφτασε Πέμπτη και κάθε μέρα συμβαίνει και από κάτι! Ναι μεν ο Δίας στο Σκορπιό, η πιο θετική και ευχάριστη επιρροή για αρκετούς, όμως να που το σύμπαν έχει κέφια και βάζει τους λοιπούς πλανήτες να σφάζονται!

Ο Άρης με το Κρόνο, φέρνουν την επιθετικότητα και τον ανταγωνισμό! Ο Ερμής με το Κρόνο, διαστρεβλώνουν τα μαντάτα και άλλα λέγονται, άλλα γίνονται κατανοητά και από πράξεις;;; Ένας αχταρμάς! Όχι δε καταστροφολογούμε, συμβαίνουν και αυτά στις καλύτερες τις οικογένειες..

Και εκεί που θα νιώθουμε πως δεν υπάρχει σωτηρία καμιά, σκάει η Αφροδίτη στους Ζυγούς και όλα μέλι, γάλα! Απίστευτο;;; Μαζεύονται σιγά-σιγά οι πλανήτες στο σπίτι του Ζυγού και φέρνουν την αγάπη, την αρμονία, τις όμορφες τις σκέψεις!

Ημέρες που τα μαντάτα τρέχουν είναι στις 14, 15 και 16! Το τι θα μάθουμε, είναι πραγματικά το άγνωστο, πάντως αρκετοί θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό! Μας περιμένουν εκπλήξεις πολύ μυστήριες..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Η απίστευτη κίνηση του Μαυρίδη στην ομάδα του, τα ζογκλερικά στο δύσκολο αγώνισμα και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση! (videos)


Κριός
Νιώθεις μια ατονία, η καθημερινότητά σου δε σου αρέσει καθόλου και θα είσαι και αρκετά αφηρημένη! Στις 10 και 11, σε μαλώνουν άδικα! Το αντιμετωπίζεις με υπερβολικό τρόπο, ξεσπάς και αντιδράς και χαλάς την εικόνα σου. Προτίμησε τη θαλπωρή του σπιτιού σου! Απέφυγε τις πολλές τις συζητήσεις! Από τις 16 και μετά ηρεμείς!
Επαγγελματικά: Μείνε μακριά από εκείνους που με το παραμικρό παρεξηγούνται και προκαλούν εντάσεις! Προσοχή στις 14 και 15. Μη τα βάζεις με τους προϊσταμένους σου!

Ταύρος
Προτιμάς ένα shopping therapy, όμως θα πρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων σου. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένη, να προσέχεις το πώς οδηγείς και να μη κάνεις λάθη γενικώς. Απρόβλεπτα μαντάτα σε αναστατώνουν στις 14 και 15! Μη φαντάζεσαι διάφορα! Και μην αποκαλύπτεις τα μυστικά σου!
Επαγγελματικά: Γύρω στις 14 θα σου κάνουν μια νέα πρόταση, που θα φαντάζει πολύ ωραία. Προτίμησε τις συζητήσεις και οργανώσου. Από τις 16 και μετά φτιάχνουν τα πράγματα.

Δίδυμος
Από τις 10 μέχρι και τις 14, κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη! Συζητήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και βρίσκεις την άκρη σε οικογενειακά θέματα. Απέφυγε τις εντάσεις και μην επιμένεις αν έχεις κάπου άδικο. Μια απρόβλεπτη βόλτα στις 15 σε απογειώνει. Διάφορα μαντάτα σε αναστατώνουν, μη λες τίποτα μέχρι και τις 16! Πρόσεχε στο τιμόνι!
Επαγγελματικά: Ο Δίας στο Σκορπιό σου ανοίγει πόρτες επαγγελματικές. Βρίσκεις αυτό που γυρεύεις και κατασταλάζεις εκεί που επιθυμείς. Υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν.

Καρκίνος
Μέσα στην υπερένταση είσαι τις μέρες αυτές. Χρόνο πολύ δεν έχεις, βλέπεις πράγματα και ακούς διάφορα που σε δυσαρεστούν. Μέχρι και τις 12 κράτησε χαμηλούς τους τόνους, μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Ένας τσακωμός μέχρι τις 15 σε αναστατώνει πολύ. Γυρνάς στο σημείο μηδέν και απογοητεύεσαι. Προτίμησε την αλήθεια! Ένα όνειρο πραγματοποιείται!
Επαγγελματικά: Εργασία και χαρά με το Δια στο Σκορπιό. Δε ξέρεις με τι να πρωτο ασχοληθείς. Οργανώσου, βάλε μια τάξη και προχώρα. Άσε τη θεωρία και μπες στη πράξη.

Λέων
Μπλοκάρεις επικοινωνιακά, άλλα σκέφτεσαι, άλλα ανακοινώνεις, προτίμησε τη μοναξιά σου μέχρι και τις 15! Και επειδή δε γίνεται αυτό, ένα φιλαράκι πάντα βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό σου διώχνει ένα βάρος. Ηρεμείς! Οι ιδέες σου αρέσουν, για αυτό να τις εκφράζεις, γιατί δε ξέρεις ποτέ σε τι κατάσταση μπορεί να βρεθείς! Η τύχη είναι με το μέρος σου μέχρι και τις 16! Μην είσαι αφηρημένη!
Επαγγελματικά: Από τις 11 μέχρι και τις 14 δραστηριοποιείσαι περισσότερο προκειμένου να πετύχεις ένα στόχο! Καλή περίοδος για να αποδείξεις την αξία σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαλύεται ο Παναθηναϊκός: Του χρωστούσαν μήνες και σηκώθηκε και έφυγε!

Παρθένος
Κάτι σε ενοχλεί στο χώρο που κινείσαι, προκαλείς εντάσεις και μουτρώνεις απέναντι στους ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν. Μέχρι και τις 15 το κλίμα θα είναι μια καλό, μια ψυχρό και ανάποδο. Οι ευαισθησίες σου στα κόκκινα. Ένα δώρο, σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και να δεις τη κατάσταση διαφορετικά. Ότι δίνεις-παίρνεις και μέχρι τις 16 τη βρίσκεις την άκρη! Πρότεινε λύσεις!
Επαγγελματικά: Μέρες που καλύτερα να προτιμήσεις το γνωστό το μονοπάτι παρά να ρισκάρεις επικίνδυνα. Να μοιραστείς τις ιδέες σου και άσε τους άλλους να αποφασίσουν!

Ζυγός
Μυστήρια ξεκινά η εβδομάδα σου. Νιώθεις μια υπερένταση, ασχολείσαι με πολλά ζητήματα, βιάζεσαι και σου συμβαίνουν τα απίστευτα. Από τις 14 και μετά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, γλυκαίνει πολύ τις μέρες σου και βρίσκεις ως δια μαγείας τον εαυτό σου! Σου ανατρέπουν το σκηνικό μέχρι τις 15, κάτι μαθαίνεις και απογοητεύεσαι πολύ. Πρόσεχε πως οδηγείς!
Επαγγελματικά: Κάτι όμορφο προκύπτει από τις 13 και μετά, που επαναφέρει την αισιοδοξία στη ζωή σου. Κάνε καλές δημόσιες σχέσεις και ξεκίνα τις συζητήσεις! Μαγεύεις τα πλήθη.

Σκορπιός
Απο 10 μέχρι και τις 13 κοίτα να είσαι προσεκτική σε νέες γνωριμίες και στο τι λες! Ο Δίας στο ζώδιό σου από τη μια σε κάνει δυνατή, από την άλλη αφηρημένη πολύ! Κοινωνικοποιήσου, βγες, διασκέδασε. Ένα κρυφό ραντεβού στις 14 σε απογειώνει! Απέφυγε τα κουτσομπολιά μέχρι τις 15, σε μπλέκουν άνευ λόγου και αιτίας. Μη δίνεις σημασία σε αυτά που ακούς! Πρόσεχε το πορτοφόλι σου! Επαγγελματικά: Πολύ δουλειά, που θα χρειαστεί να είσαι συγκεντρωμένη και καλά οργανωμένη! Μη διστάσεις να δώσεις το καλύτερό σου εαυτό σου! Τυχερές ημέρες στις 13 και 14!

Τοξότης
Ζόρικες οι μέρες σου μέχρι και τις 13! Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, τα απότομα νεύρα και εκρήξεις γιατί ξεφεύγει το πράγμα! Ένας χωρισμός μπορεί να προκύψει και να φταις εξολοκλήρου. Ένας φίλος, σε βοηθά, σε ηρεμεί και σου λέει ευχάριστα μαντάτα! Το μυαλό σου κάνει αρνητικά σενάρια μέχρι τις 15 και το πρόβλημα παραμένει. Ψυχραιμία! Να πας στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Από τις 12 και μετά φτιάχνουν τα επαγγελματικά σου, αναγνωρίζονται οι κόποι σου! Συζήτησε για μια αύξηση, πρότεινε, ζήτα αυτά που θες και περίμενε για τις απαντήσεις.

Αιγόκερως
Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που σε βασανίζουν ακόμα! Μέχρι και τις 13 συζήτησε τους προβληματισμούς σου και προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να πλησιάσεις εκείνους που θεωρείς απαραίτητους στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε γαληνεύει. Άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν και οτιδήποτε και αν μάθεις, μέχρι τις 15 κράτησέ το για τον εαυτό σου! Μην είσαι επιθετική!
Επαγγελματικά: Από τις 14 και μετά αφιερώνεσαι στη καριέρα σου και αποζητάς περισσότερα. Απέφυγε τις συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις. Αλλαγές προκύπτουν σημαδιακές.

Υδροχόος
Οικονομικά θέματα σε στρεσάρουν και σου χαλούν πολύ τη διάθεση. Από τις 11 και μετά ο Δίας στο Σκορπιό, διώχνει κάθε αρνητικό στοιχείο και βρίσκεις ξανά την αυτοπεποίθηση σου. Χαμογελάς από τις 13 και μετά. Ερωτική η διάθεσή σου με την Αφροδίτη στο Ζυγό! Μια συνάντηση στις 15 σου ανεβάζει πίεση! Κάνεις παρέα με το χάος.. Τη βρίσκεις την άκρη όμως! Απέφυγε τα οικονομικά πάρε-δώσε!
Επαγγελματικά: Από τις 11 και μετά να προσμένεις για μικρά καθημερινά θαύματα! Ανοίγουν οι δρόμοι, βρίσκεις αυτό που γυρεύεις, ενθουσιάζεσαι και προχωράς αναλόγως.

Ιχθύς
Ζόρικες οι μέρες σου πολύ! Σκέφτεσαι να τραβήξεις το δρόμο σου, να αποχωριστείς το σύντροφό σου ή την οικογένειά σου. Από τις 13 και μετά ηρεμείς, σκέφτεσαι λογικά και βελτιώνονται οι σχέσεις σου. Πρόσεχε τι λες και τι πράττεις! Μια έκπληξη σε περιμένει μέχρι και τις 15! Την ανάσα σου τη παίρνεις κυρίως σε οικονομικό επίπεδο! Μακριά από το τιμόνι!
Επαγγελματικά: Από τις 13 μέχρι και τις 16, προσπάθησε να οργανώσεις τις σκέψεις σου για να δεις ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα κάνεις. Μπορείς να βγάλεις περισσότερα χρήματα αν κινηθείς με πλάνο.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share