Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φλογερό πάθος: Με αυτά τα ζώδια θα το ζήσεις απόλυτα!

1 Οκτωβρίου 2017 11:45
Φλογερό πάθος: Με αυτά τα ζώδια θα το ζήσεις απόλυτα!

Είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα του πάθους, σε κάνει να φλέγεσαι και να ξεφεύγεις από τη λογική, ακολουθώντας τα πιο βαθιά ένστικτα, τα οποία σε οδηγούν στην πλήρη ένωση με το άτομο που θες. Κάθε ζώδιο εκφράζει το πάθος του με διαφορετικό τρόπο και φυσικά εξαρτάται πάντα από τον παρτενέρ που έχει… Εμείς σου δίνουμε έναν σύντομο οδηγό, που σου αποκαλύπτει πώς θα καταλάβεις ότι ζεις φλογερό πάθος με κάθε ζώδιο και ποιοι είναι οι αστρολογικοί συνδυασμοί που εγγυώνται καυτές, παθιάρικες στιγμές...

Με ποιο ζώδιο θα ζήσεις ένα φλογερό πάθος;
Κριός

Ο Κριός φουντώνει εύκολα, αυτό σημαίνει ότι το πάθος του γρήγορα θα τον παρασύρει να προσπαθήσει να κάνει δικό του, το αντικείμενο του πόθου του! Όταν νιώθει φλογερό πάθος δε σηκώνει αντιρρήσεις, γίνεται άμεσα διεκδικητικός! Τα ζώδια που τον κάνουν πιο εύκολα να αφήνεται στο πάθος του είναι τα εξής: Οι Σκορπιοί, ωστόσο η σχέση έχει έντονα σκαμπανεβάσματα, γιατί ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον, οι Λέοντες, με τους οποίους μπορούν πραγματικά να απολαύσουν ονειρικές στιγμές πάθους, αλλά και οι Ζυγοί, με τους οποίους αν και αντίθετοι έλκονται τρελά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Συγγρού!

Ταύρος

Το πάθος ενός Ταύρου ανάβει αργά αλλά σταθερά… Είναι μέχρι να νιώσει ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αλλά και σιγουριά για το άτομο που έχει απέναντί του! Θα καταλάβεις ότι είναι παθιασμένος μαζί σου όταν αρχίσει να σε ζηλεύει και όταν επιζητά την πλήρη δέσμευση! Τα ζώδια με τα οποία μπορεί ένας Ταύρος να ζήσει το φλογερό πάθος είναι: με τον Τοξότη, που του εξάπτει την ερωτική φαντασία, τον Παρθένο, που τον κάνει να νιώθει ηρεμία και σταθερότητα, αλλά και τον Σκορπιό, που αποτελεί το άλλο του μισό!

Δίδυμος

Θα καταλάβεις ότι ο Δίδυμος έχει παθιαστεί μαζί σου, όταν επιδιώκει να περνά πολλές ώρες μαζί σου, χωρίς να βαριέται… Όταν σου τηλεφωνεί κάθε ώρα και στιγμή ή όταν σου στέλνει μηνύματα διαρκώς, απλά και μόνο για να δει τι κάνεις. Ο Αιγόκερως είναι το πρώτο ζώδιο στη λίστα που του εξάπτει τα ερωτικά του ένστικτα… Ίσως η σοβαρότητα αυτού του ζωδίου τον κάνει να αισθάνεται ιδιαίτερα έντονα. Εύκολα του κλέβει την καρδιά το σκέρτσο ενός Ζυγού, που τον πλανεύει με την διπλωματία του. Με τον Τοξότη όμως, μπορεί να ζήσει το φλογερό πάθος που θα καταλήξει και σε μία σταθερή σχέση.


Καρκίνος

Ο Καρκίνος νιώθει φλογερό πάθος για σένα, αν επιδιώκει διαρκώς να βρίσκεται στην αγκαλιά σου, ανταλλάσοντας όρκους αιώνιας πίστης. Νιώθει πάθος ακόμα και όταν γκρινιάζει, επειδή του λείπεις. Ο Υδροχόος έχει τον τρόπο να ξυπνά το μοιραίο, φλογερό πάθος ενός Καρκίνου, αν και τον κάνει να νιώθει αρκετή ανασφάλεια. Ο Σκορπιός του χαρίζει την συναισθηματική, αλλά και σεξουαλική κάλυψη, ενώ ο Αιγόκερως γίνεται το πάθος, που του χαρίζει την ολοκλήρωση και τη σταθερότητα που έχει ανάγκη.

Λέων

Ο Λέοντας είναι από την φύση του παθιάρης, ή θα ζει απόλυτα τον έρωτα ή αλλιώς δε θα είναι ευχαριστημένος. Το καρμικό μοιραίο πάθος ενός Λέοντα, είναι με τον Ιχθύ, ο οποίος και μπορεί να του ξυπνήσει πολύ πρωτόγνωρα ένστικτα, που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη του. Ο Τοξότης είναι αρκετά πιο συμβατός με το Λιοντάρι και μαζί μπορούν να συνδυάσουν το πάθος με την τρέλα και την απόλαυση! Ο Υδροχόος καλύπτει τα κενά του Λέοντα και του προσφέρει τις εκπλήξεις που έχει ανάγκη.

Παρθένος

Όσο πιο επικριτικός είναι σε μία σχέση ο Παρθένος, τόσο πιο φλογερό πάθος ζει… Αυτό πρέπει να το έχεις κατά νου, για να μην σε πιάνει η απελπισία όταν σου ζητά να αλλάξεις τα πάντα. Το κάνει από φόβο να μη σε χάσει… Ο Παρθένος ζει το φλογερό πάθος του με έναν Κριό, γιατί τον συνεπάρει ο αυθορμητισμός, αλλά και η ειλικρίνειά του. Ο Αιγόκερως του χαρίζει τον έρωτα που έχει ανάγκη για να ζήσει, βλέποντας μπροστά… Ο Ιχθύς ωστόσο, είναι το ζώδιο με το οποίο απολαμβάνει το πάθος, αλλά και το συναίσθημα που τον κάνει να ζει το δικό του, όμορφο παραμύθι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ on air: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο, που δεν γνώριζε κανείς! "Κάγκελο" η Γερμανού! (video)


Ζυγός

Ένας Ζυγός που γεύεται φλογερό πάθος, γίνεται πολύ εκδηλωτικός, αλλά αφήνεται πλήρως και στις επιθυμίες του συντρόφου του, υποχωρώντας και κάνοντας συμβιβασμούς, απλά και μόνο για να μη χάσει το άτομο που ποθεί, από το πλάι του! Ο Ταύρος τον κάνει να απολαμβάνει το σεξ και να διψά για ατέλειωτες ερωτικές στιγμές μαζί του! Ο Υδροχόος τον παρασύρει σε ένα τρελό ερωτικό πάρτι, που το πάθος συνδυάζεται με γέλιο και χαρά. Ο Κριός ωστόσο, όχι μόνο του αυξάνει την ερωτική του λίμπιντο, αλλά τον κάνει να σκέφτεται και τη μονιμότητα.

Σκορπιός

Κάντο με πάθος και ας είναι λάθος, αυτή ακριβώς είναι η φράση του Σκορπιού, που δε θα έχεις καμία αμφιβολία για το αν ζει μαζί σου το φλογερό πάθος, γιατί κάθε στιγμή θα σου το δείχνει με τον πιο έντονο τρόπο. Το μοιραίο ερωτικό πάθος ο Σκορπιός το ζει με τον Δίδυμο που, παρόλο που είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι, ο Δίδυμος έχει τον τρόπο να παίζει με το μυαλό του και να τον κάνει να κολλά! Ο Ιχθύς ξυπνά στον Σκορπιό πολύ βαθιές συγκινήσεις και ναι, τον ερωτεύεται χωρίς να το πολυσκεφτεί! Ο Ταύρος ωστόσο, αποτελεί το απόλυτο ταίρι του, το ζώδιο με το οποίο μπορεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να νιώσει ολοκληρωμένος.

Τοξότης

Ο Τοξότης, όσο γρήγορα βιώνει το φλογερό πάθος, τόσο γρήγορα του φεύγει… Θα καταλάβεις ότι έχει παθιαστεί μαζί σου, όταν αφήσει έστω και για λίγο τις κρίσεις ανεξαρτησίας στην άκρη! Το Νο1 ζώδιο που ξυπνά το φλογερό πάθος ενός Τοξότη, όσο περίεργο και να ακούγεται, είναι ο Καρκίνος… Γιατί όμως αυτό; Γιατί ο Τοξότης έλκεται από ανθρώπους που είναι εντελώς διαφορετικοί από τον ίδιο. Σαφώς μπορεί να τον συνεπάρει και ένας Κριός, με τον οποίο έχουν αρκετά κοινά σημεία… Τη δέσμευση θα την σκεφτεί όμως με τον Δίδυμο, που είναι εξίσου… τρελιάρης με τον ίδιο και δε θα τον καταπιέζει.


Αιγόκερως

Δύσκολα ένας Αιγόκερως αφήνεται στο πάθος της στιγμής και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να παρασύρεται από τα συναισθήματά του! Θα καταλάβεις ότι βιώνει ένα φλογερό πάθος μαζί σου, όταν αφήσει στην άκρη τη λογική του… Ο Λέοντας είναι το ζώδιο που ξυπνά στον Αιγόκερω όχι μόνο τον θαυμασμό, αλλά και την ανάγκη να εκφράσει με τον πιο έντονο τρόπο τα ερωτικά του ένστικτα. Ο Ταύρος, γίνεται αρκετά σαγηνευτικός και ερωτικός, γεγονός που βοηθά τον Αιγόκερω να εκφραστεί συναισθηματικά! Ο Καρκίνος ωστόσο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να νιώσει πάθος, το οποίο θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Υδροχόος

Το πάθος ενός Υδροχόου φουντώνει απότομα, από εκεί που δεν το περιμένεις και με τα πιο περίεργα άτομα… Θα καταλάβεις ότι έχει παθιαστεί μαζί σου, όταν θα κάνει για σένα τις μεγαλύτερες τρέλες και ανατροπές. Το ζώδιο που τον κάνει να ξεφεύγει από τα όριά του και να ζει το πάθος που τον ξετρελαίνει, είναι ο Παρθένος, παρόλο που μαζί του δεν μπορεί και πολύ εύκολα να συνεννοηθεί. Ο Δίδυμος τον κάνει να ζει τον έρωτα που ζητά και μαζί του περνά καλά και αισθάνεται ο εαυτός του! Ο Λέοντας ωστόσο, ξυπνά στον Υδροχόο την ανάγκη για δέσμευση και πραγματικά μπορεί να μείνει μόνιμα παθιασμένος μαζί του, γιατί ένα Λιοντάρι έχει κάτι, το οποίο πάντα θέλει ένας Υδροχόος.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς μπορεί να είναι λάτρης του ρομάντζου και της τρυφερότητας, ωστόσο όταν ζει ένα φλογερό πάθος θα τον καταλάβεις, γιατί θα σε κάνει να νιώσεις ότι πρωταγωνιστείς μαζί του σε σαπουνόπερα. Ο Ζυγός έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει ερωτικά τον Ιχθύ και παρόλο που τον μπερδεύει ψυχολογικά, νιώθει ασυγκράτητα μαζί του! Ο Καρκίνος δεν είναι μόνο ότι τον εξιτάρει ερωτικά αλλά του προσφέρει και τη συναισθηματική ασφάλεια που έχει ανάγκη. Ο Παρθένος ωστόσο, έχει όλα τα προσόντα για να προσφέρει στον Ιχθύ όχι μόνο το φλογερό πάθος, αλλά και τη σχέση, που θα αποτελέσει τη φωνή της λογικής του και δε θα μπορεί ούτε στιγμή να ζήσει χωρίς αυτή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share