Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια!

27 Σεπτεμβρίου 2017 17:01
Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια!

Η Ταρώ Λένορμαν ( Lenormand) του Μεσαιωνικού Ωροσκοπίου, προβλέπει για τον Οκτώβριο 2017 και αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί ο μήνας και για τα 12 ζώδια στην ερωτική τους ζωή…

Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Η Σελήνη
Οι νύχτες μας μεγαλώνουν σταδιακά μπαίνοντας στην καρδιά του Φθινοπώρου… Με την μηνιαία κάρτα του Οκτωβρίου, την Σελήνη, οι βραδινές ώρες θα είναι οι πιο τυχερές στιγμές για τις ερωτικές μας εξελίξεις! Συναισθηματισμός, αφοσίωση, πάθος αλλά και πολλές επαφές με το ερωτικό παρελθόν είναι μέσα στο… ερωτικό πρόγραμμα του Οκτώβρη. Η επιθυμία να «στεγάσουμε» την αγάπη μας θα είναι σαφώς μεγαλύτερη από την ανάγκη μας για φλερτ και περιστασιακούς έρωτες. Η τρυφερή και συναισθηματική φύση του Φθινοπώρου, ήρθε για να μείνει!
Τυχεροί του Μήνα: Ταύρος, Καρκίνος
Άτυχοι του Μήνα : Σκορπιός, Αιγόκερως

Κριός Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Όρος
Βαθμολογία: 6
Η ερωτική ζωή θα παρουσιάσει κάποια ξαφνικά εμπόδια, απρόσμενες δυσκολίες ή και εχθρούς, τον δεύτερο Φθινοπωρινό μήνα. Φυσικά αυτό δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου, αντιθέτως θα σου δώσει την θέληση και την δύναμη να νικήσεις κάθε εχθρικό μέτωπο και να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Ωστόσο όλα κρίνονται από τους δικούς σου χειρισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος μην επαναπαύεσαι και μην έχεις νευρικά ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως νιώσεις πως σε χωρίζουν πολλά από το άτομο που θες, ωστόσο όλα μπορούν να έρθουν στα μέτρα σου, αρκεί να τα διεκδικήσεις χωρίς να επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων!
Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Αιγόκερως, Σκορπιός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Καρκίνος, Ταύρος


Ταύρος Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Παιδί
Βαθμολογία: 9
Επιτέλους! Μόνο θετικές αλλαγές θα έρθουν αυτό το μήνα στον έρωτα! Είσαι γεμάτος ελπίδα, στόχους, προσδοκίες αλλά και εντιμότητα που επιβραβεύεται σίγουρα με συναισθηματική χαρά και ερωτική καλοπέραση! Ετοιμάσου γιατί ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά σου που όλα θα βελτιωθούν με τον σύντροφο αν έχεις σχέση ή μία νέα σχέση θα αλλάξει όλο σου το είναι αν είσαι ελεύθερος. Μην είσαι μόνο τόσο αθώος και ευκολόπιστος, σε ότι ακούς και παρέμεινε έτσι όπως είσαι, προσγειωμένος! Επανασυνδέσεις δεν ευνοούνται τώρα τόσο όσο τα νέα ξεκινήματα! Διασκέδαση και γονιμότητα, είναι στα «συν» του Οκτώβρη!
Τυχερή μέρα: Δευτέρα
Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - αποκάλυψη: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη θα πάρει μέρος στο ριάλιτι αλλά όχι με την ομάδα των διάσημων!


Δίδυμος Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Τα Σπαθιά
Βαθμολογία: 9
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ηρεμήσεις από αλλαγές και απογοητεύσεις. Είσαι πλέον ωριμότερος, προσγειωμένος και κυρίως ικανός να ανταπεξέλθεις στα όποια προβλήματα πιθανόν εμφανιστούν στην ερωτική σου ζωή και να βρεις επιτέλους την ήρεμη ευτυχία. Αν περιμένεις έντονες συγκινήσεις, πάθη και έντονη κινητικότητα καλύτερα να κατεβάσεις τον… πήχη. Ο Οκτώβρης αποτελεί εγγύηση για τα αισθηματικά σου θέματα, χωρίς όμως περιττούς ρομαντισμούς και «πυροτεχνήματα». Την ηρεμία που έρχεται τώρα, οφείλεις να την προστατέψεις και να την θεωρήσεις δώρο για τα ερωτικά σου ζητήματα, που σου ζητούν μία πιο ομαλή εξέλιξη!
Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα : Ιχθύς, Λέων
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Παρθένος, Υδροχόος


Καρκίνος Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Δέντρο
Βαθμολογία: 8
Ο ερωτικός… «άσσος στο μανίκι σου», αυτό το μήνα θα είναι σίγουρα η ανανεωμένη εμφάνιση σου, η απαράμιλλη γοητεία σου και η λάμψη σου. Θα καταφέρεις έτσι, είτε να απολαύσεις κατακτήσεις αν είσαι ελεύθερος, είτε να ανανεώσεις σημαντικά την σχέση σου με το σύντροφο. Επιπλέον αν αυτό που θες είναι μία νέα σταθερή σχέση ή επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας, ο Οκτώβρης είναι με το μέρος σου και οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!
Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς


Λέων Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Τα Ψάρια
Βαθμολογία: 8
Πλούσιος ο Οκτώβρης ερωτικά, από όλες τις απόψεις! Άπειρες οι ερωτικές ευκαιρίες και σίγουρα θα είναι ένας άκρως ενδιαφέρον μήνας για σένα! Η ερωτική επιτυχία και η επίτευξη των ερωτικών σου στόχων είναι στα χέρια σου και μόνο αν μειώσεις επιπολαιότητα, υπεραισιοδοξία και έπαρση θα τα καταφέρεις! Εκμεταλλεύσου την τύχη και μην της γυρνάς την πλάτη, γιατί οι ευκαιρίες θα έρθουν μία φορά. Πες ναι σε προτάσεις εξόδου, ρίξε τον εγωισμό σου και κάνε εσύ το πρώτο βήμα αυτό το μήνα!
Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Τοξότης, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Δίδυμος, Αιγόκερως


Παρθένος Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Ο Σταυρός
Βαθμολογία: 4
Αυτόν τον μήνα τον υποδέχεσαι μάλλον με βαριά ψυχολογία και ίσως και λίγο μελαγχολικά, κυρίως λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν τον Σεπτέμβρη που πέρασε. Ωστόσο η τάση σου για απομόνωση, ψυχική αναταραχή και δραματικότητα, υπάρχει χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Πρέπει λοιπόν άμεσα να αφήσεις πίσω το παρελθόν, να ρίξεις «μαύρη πέτρα» και να προχωρήσεις άμεσα μπροστά, αφού ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα σε περιμένουν να τις αρπάξεις. Οι επανασυνδέσεις δεν ευνοούνται τώρα, αφού επαφές και «πάρε-δώσε» με το ερωτικό παρελθόν, το πιο πιθανό είναι να σε πληγώσουν ανεπανόρθωτα!
Τυχερή μέρα: Τρίτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Κριός, Σκορπιός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ζυγός, Ταύρος


Ζυγός Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Δαχτυλίδι
Βαθμολογία: 10
Όλα είναι με το μέρος σου αυτό το μήνα και ήρθε επιτέλους η ώρα να εκπληρώσεις όλα όσα επιθυμείς στον Έρωτα! Θα μπορέσεις να απολαύσεις άπειρες ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει σίγουρα μία αξιόλογη ευκαιρία για νέα σταθερή σχέση και αν είσαι ήδη δεσμευμένος θα μπορέσεις εσύ και ο σύντροφος σου να κάνετε ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα για την σχέση σας! Απολαμβάνεις ρομαντισμό, ερωτική εύνοια και πίστη από τον άνθρωπο που αγαπάς!
Τυχερή μέρα: Παρασκευή
Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Ζυγός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Σκορπιός, Κριός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λατρεμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz συγκατοικεί εδώ και καιρό και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Σκορπιός Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : To Γράμμα
Βαθμολογία: 8
Αυτός ο Οκτώβρης είναι γεμάτος από ευχάριστα ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, ειδήσεις, αλλά και μπόλικο φλερτ όπως και ερωτικές εξομολογήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος η επικοινωνία θα γίνει για σένα και τον σύντροφο σου η λύση για κάθε μέχρι τώρα πρόβλημα σας και αν είσαι ελεύθερος θα κουραστείς να ακούς το κινητό σου να χτυπάει από τις ερωτικές σου κατακτήσεις! Μην ξεπερνάς έτσι απλά νέες γοητευτικές γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το μήνα!
Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα : Λέων, Ιχθύς
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Υδροχόος, Παρθένος


Τοξότης Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Η Αρκούδα
Βαθμολογία: 8
Ιδιαίτερα θετικός ο μήνας Οκτώβρης για τα ερωτικά σου, αφού θα σου δώσει δύναμη αλλά και ακαταμάχητη γοητεία! Χαμογελάς ξανά αλλά κυρίως ηρεμείς από την… περασμένο απανωτό ερχομό ερωτικών αναποδιών. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ένα άτομο από το παρελθόν, αυτός ο μήνας είναι η ευκαιρία σου να καταφέρεις επανασύνδεση. Αν είσαι δεσμευμένος να περιμένεις ζήλιες και κτητικότητα από τον σύντροφο, που από την μια θα σε κολακεύσει, αλλά από την άλλη ίσως προκληθούν εντάσεις, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις συνετά! Πρόκειται γενικά για μία μεταβατική περίοδο που θα σε οδηγήσει δυναμικά αλλά σταδιακά στην ερωτική ευτυχία, την οποία όμως θα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην την διατυμπανίζεις σε τρίτους. Τυχερή μέρα: Δευτέρα
Ιδανικά ταιριάσματα : Καρκίνος, Ταύρος
Ακατάλληλα ταιριάσματα :Αιγόκερως, Σκορπιός


Αιγόκερως Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Πλοίο
Βαθμολογία: 9
Η ερωτική τύχη, είναι με το μέρος σου αυτό το μήνα, αλλά κυρίως γιατί εσύ θα βάλεις το «χεράκι» σου να τα βελτιώσεις όλα! Ο Οκτώβρης θα είναι ομολογουμένως μία ευχάριστη και αισιόδοξη ερωτική περίοδος, με ερωτικούς στόχους να πραγματοποιούνται, αφού θα καταφέρεις να τους κατακτήσεις με κατάλληλους χειρισμούς! Ταξίδια, εκδρομές και συναντήσεις ερωτικού χαρακτήρα είναι μέσα στο πρόγραμμα του Οκτωβρίου, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι!
Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Ιδανικά ταιριάσματα: Τοξότης, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα: Δίδυμος, Αιγόκερως


Υδροχόος Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Τα Ποντίκια
Βαθμολογία: 4
Επιτέλους ανοίγουν τα μάτια σου στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίζεις κάποιες αλήθειες κατάματα, ακόμα και με επίπονο τρόπο. Το θέμα είναι, να πάρεις τώρα τις σωστές και ωφέλιμες αποφάσεις και να καταφέρεις να προχωρήσεις δυναμικά προς το μέλλον που είναι πολλά υποσχόμενο. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου και να μην πιστεύεις όσα σου λένε, γιατί πολλά συμβαίνουν από πίσω σου τα οποία όταν τα ανακαλύψεις θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος ανακάλυψε άμεσα τους εχθρούς σου, συγκράτησε νεύρα και προστάτεψε τον εαυτό σου από ψέματα, κουτσομπολιά και ανταλλαγή σκληρών λόγων!
Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς


Ιχθύς Οκτώβριος 2017 Κάρτα Ταρώ : Τα Πουλιά
Βαθμολογία: 9
Μπορεί και αυτό το μήνα να σε προβληματίζουν κάποια προβλήματα που συνεχίζουν να υφίστανται, όμως ήρθε η στιγμή που η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Μπορεί οι δυσκολίες να μην ξεπερνιούνται τόσο εύκολα, όμως σίγουρα τον Οκτώβριο μπορείς να απολαύσεις απρόσμενη χαρά στον Έρωτα, ξαφνικά ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, ταξίδια, εξόδους, εκδρομές, ερωτικές συναντήσεις και ευχάριστες στιγμές! Προσοχή μόνο, αφού λόγω της αυξημένης εύνοιας, θα έχεις την τάση να υπεραισιοδοξείς και να εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις. Άσε την τύχη να δουλέψει για σένα και μην παίρνεις αμφίβολες πρωτοβουλίες!
Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα: Ιχθύς, Λέων
Ακατάλληλα ταιριάσματα: Παρθένος, Υδροχόος

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share