Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άντα Λεούση! (27/09)

27 Σεπτεμβρίου 2017 08:58
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άντα Λεούση! (27/09)

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να βρουν ένα τέλος. Επιβάλετε να θέσετε μια νέα θέση πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο.


ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους. Το Ζώδιο σου ευνοείται για ερωτική επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή να κάνετε διακοπές πριν καταρρεύσετε. Επιτέλους! Όλα θα βελτιωθούν από εδώ και πέρα στον Έρωτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις στην άγρια δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη!

ΛΕΩΝ: Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου. Δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις. Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν. Οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός αυτό το μήνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μεγάλες φιλοδοξίες θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση. Δώστε μάχες όπου χρειαστεί χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας. Τέλος οι στερήσεις και τα προβλήματα! Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική αλλά και οικονομική ζωή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τέλος για τον Παναθηναϊκό! Σταμάτησε την χρηματοδότηση ο Αλαφούζος!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή. Έρχονται μηνύματα από τα παλιά!

ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που έντεχνα προσπαθείτε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια και πληγώνεστε. Μπορεί να μην ανταπαντάτε σε αυτούς που σας κρίνουν, αλλά σίγουρα ανήκετε σε εκείνους που δεν ξεχνάνε εύκολα. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share