Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Είσαι ελεύθερος ή σε σχέση;

24 Σεπτεμβρίου 2017 15:35
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Είσαι ελεύθερος ή σε σχέση;

Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου!

ΚΡΙΟΣ

Ερωτικά
Σήμερα είναι το ίδιο εύκολο να κάνεις μια νέα «κατάκτηση», όσο και να κόψεις τα… πολλά-πολλά με το ταίρι σου! Σε κάθε περίπτωση, το βέβαιο είναι πως βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο, οπότε μην «δένεις» τίποτα, ακόμη κι αν ενθουσιαστείς υπέρ το δέον ή αντίθετα διαφανεί ότι «πάει και τελείωσε» .

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικά
Η καρδιά σου κτυπά πιο… δυνατά κι είσαι έτοιμος/η να «ριχτείς» σε μια περιπέτεια, διεκδικώντας, αν χρειαστεί, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που φαίνεται να «αξίζει τον κόπο». Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τελικά ο «θησαυρός» μπορεί να αποδειχθεί «άνθρακες»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ερωτικά
Η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» με ένα πρόσωπο ή να το βοηθήσεις σε ένα προσωπικό του ζήτημα μπορεί τελικά να παρεξηγηθεί ή να σε μπλέξει σε δυσάρεστες περιπέτειες, πρόσεξε λοιπόν τις… παρέες σου και κυρίως το ποιόν/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής: Ξεχάστε τα λεωφορεία της Αθήνας που ξέρατε! Δείτε πως θα είναι τα νέα εντυπωσιακά! (photos)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα αυξάνεται, ωστόσο δεν θα έπρεπε να πάρεις… πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις και «ταξίματα», αφού το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν, κάτι που θα σε «χαλάσει» αργότερα. Επιπλέον, μπορεί να παρενοχληθείς σεξουαλικά στον δρόμο.

ΛΕΩΝ

Ερωτικά
Η «ανοιξιάτικη» διάθεσή σου και η ανάδειξη των ικανοτήτων σου είναι πιθανό να προσελκύσουν ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, που… φυσικά «τρέφει» την ματαιοδοξία σου. Ωστόσο, ίσως να ενοχληθείς από την υπερβολική δημοσιοποίηση του θέματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ερωτικά
Είσαι «φωτιά και λαύρα», κάτι βέβαια που σε κάνει ακόμη πιο επιθυμητό/η στους άλλους. Να θυμάσαι βέβαια ότι αυτό δεν διασφαλίζει την σταθερότητα ή την διάρκεια στις σχέσεις σου, αντίθετα προαναγγέλλει… μπελάδες και απιστίες!

ΖΥΓΟΣ

Ερωτικά
Κάτι «κρυφό» είναι «στα σκαριά» και το πρόβλημα βέβαια είναι τι… γίνεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού πέρα από το ηθικό ζήτημα που τίθεται για σένα, ίσως τελικά να διαπιστώσεις ότι τα «κρυφά» δεν είναι μόνον δικό σου «προνόμιο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικά
Κάποιος/α… φυτρώνει εκεί που δεν τον/την σπέρνουν και με το πρόσχημα της φιλίας προσπαθεί να σου επιβάλλει πράγματα που δεν σου ταιριάζουν. Επιπλέον, μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις ερωτικές βλέψεις ενός προσώπου, γι’ αυτό αν δεν έχεις… όρεξη για τέτοια, κράτα τις δέουσες αποστάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το ταίρι σου και να βρεθείτε κάπου μακριά από όλα αυτά που μπορεί να χαλάνε την ευτυχία σας. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε η περιπέτεια σε περιμένει, όχι όμως χωρίς ανταγωνισμούς και προστριβές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Σκοτώθηκε Έλληνας ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτικά
Μια συνάντηση μπορεί να σου ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ ίσως πάρεις κι ένα ευχάριστο μήνυμα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο στην πράξη θέλει πολύ… δουλειά ακόμη για να «δέσει το γλυκό»! Επιπλέον, ίσως ενοχληθείς από την παρέμβαση τρίτων στα προσωπικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικά

Αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω και δι’ αντιπροσώπου, ξέροντας ότι θα εισπράξεις την ζητούμενη αποδοχή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να σκέφτεσαι από τώρα την επισημοποίηση της!

ΙΧΘΕΙΣ

Ερωτικά
Όσο κι αν θες να χαλαρώσεις, η… σκληρή πραγματικότητα δεν σου το επιτρέπει, εκτός βέβαια κι αν σου αρέσει να υποφέρεις! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή πρόσεξε μήπως κάποιος/α «σου πάρει τα μυαλά», με υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Πηγή: lay-out.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share