Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση προειδοποιούν: Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

24 Σεπτεμβρίου 2017 09:31
Ζώδια: Κώστας Λεφάκης και Άντα Λεούση προειδοποιούν: Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων για 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη & οι προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017 από την Άντα Λεούση..

Ο συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί τις επιδιώξεις του συστήματος ανά τον πλανήτη και δημιουργεί επιμέρους εντάσεις σε όσα μέρη του κόσμου επιδιώκουν τη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων.

Θα παρακολουθήσουμε τη δημιουργία περίεργων συνασπισμών και την βίαια καταστολή κινημάτων που αντιτίθενται σε ότι θεωρείται κατεστημένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυπαετός από τους λίγους! Ηλικιωμένος σε ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ: «Έτσι μωράκι μου…»! (video)


Κριός

Η εβδομάδα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας, να πλησιάσετε στόχους και να επηρεάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν. Φροντίστε από την πλευρά σας να είστε συνεπείς στο λόγο σας, να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις κάθε είδους και να μην ξεκινήσετε αγώνες που δεν έχουν νόημα.

ΤΙΡ

Αισθηματικά προσαρμοστείτε στις συνθήκες και μην παρασύρεστε από την φαντασία σας ή κάποιες περιστασιακά ευχάριστες προκλήσεις.

Ταύρος

Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, καλλιεργώντας λίγο περισσότερο κάποιες χρήσιμες σχέσεις. Αισθηματικά φαίνεται πως για άλλη μια φορά έχετε δίκαιο, αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι θα κληθείτε να πληρώσετε κόστος είτε σε ψυχικό απόθεμα, είτε με επιπλέον προσπάθεια επίτευξης κάποιου συμβιβασμού.

ΤΙΡ

Αποφύγετε να προκαλέσετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Είναι προτιμότερο να επωμιστείτε εσείς το όποιο βάρος.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια καθώς και τις προβλέψεις της Άντα Λεούση στο Youweekly.gr.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share